< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (33. sayfa)
-
-
M1 7599 çok çok iyi bu dolar kurunda nasıl o kadar düşüyor bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öğrenci belgesi ile buradan alabilirsiniz:
Apple iPad Pro 11 (3.Nesil) MHQR3TU/A iPad Pro 11 inç Wi‑Fi 128GB Uzay Grisi MHQR3TU/A (pt.com.tr)
-
Merhaba, ben MatePad 11 ve Tab S7'yi kullanıyorum. Kalem sizin için önemliyse Samsung bence daha başarılı. Ayrıca Google hizmetleri sizin için önemliyse yine Samsung ve Xiaomi olabilir. Ekran kalitesi olarak S7 ile MatePad 11 arasında bariz bir fark yok bence ikisi de güzel. Xiaomi'yi bilmiyorum ama o da bunlar gibidir diye düşünüyorum. Bence çok para vermeye gerek yok. Fiyat performansa yönelmenizi tavsiye ederim.
Sanırım siz storedaki Vanced uygulamalarından birini indirdiniz. Vanced kendi sitesinden indirirseniz yatay ya da dikey de herhangi bir problem olmuyor.
-
Evet en altta çıkan kareli simgeyi tıklayarak düzenleyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam, epey basitmiş aslında ama kutucuklara tıkkadıktan sonra çıkan artı simgesine tıklamak gelmemişti aklıma
aslında tüm bunlar ipad pro m1'E 7600TL vermeye kıyamamaktan kaynaklanıyor, bir de macbook air m1 var nerdeyse aynı görevi o da yerine getirebileceği için tablette apple almasam mı diyorum. bir de özgürlük istiyorum tablette mesela için 100gb'lık video atıp izleyebilmeliyim sd kartla falan.. google bence olması lazım huawei'in o mağazası falan fecaat, sanki kaçak uygulama yüklüyorsun gibi oluyor. bir de samsung galaxy tab s7, huawei matepad11 ve xiaomi mipad 5'in 3'nün ekranları da nerdeyse 500nitlerde olmasına rağmen Xiaomi'de dolby vision var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 7 Kasım 2021; 15:51:56 > -
O zaman Xiaomi iyi bir seçenek sizin için.
Ben bu vihazi yaninda kalem ve klavye ile geldigi icin istiyorum. Tek amac kalemle not tutmak olacak sekilde bi cihaz ariyorum. Not uygulamlari nasil, parali da olsa en iyi uygulama nedir acaba bu tablette. Tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kilit görünen uygulamalar, arka plandaki uygulamaları kapatsanız bile kapanmaz. İptal etmek istiyorsanız kilit simgesine basarak yapabilirsiniz.
Aydınlattığınız için sağolun hocam
Hiç önemli değil :)
Merhaba huawei matepad 11 de microsoft office programlari sorunsuz calisiyor mu? Bir de samsung tv vae evde. Tabletin ekranini akilli tvye yansitabiliyor muyuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Office uygulamasını kullanıyorum, zaten Appgallery'de var o yüzden sorunsuz çalışıyor.
Ekrani tvye yansitabiliyor musunuz?quote:
Orijinalden alıntı: levover_psm
Office uygulamasını kullanıyorum, zaten Appgallery'de var o yüzden sorunsuz çalışıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kablo ile yapabilirsiniz ama kablosuz olmuyor diye biliyorum. Huawei marka monitorünüz varsa onda kablosuz çalışıyor.
Evet samsung tv ye yansıtma yapılabiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X