Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.668
Cevap
194
Favori
488.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok teşekküreler. multi tasking açısından hdmi bağlantısı iyi olurdu aslında kötü olmuş. keşke olsaydı o özellik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar klavye ile yazarken kelime önermesini kapatabiliyor muyuz? Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam keşke nasılınıda söyleseydiniz 🤕

• BaranEnigmaHardy kullanıcısına yanıt
    Gboard sorunsuz ve stabil çalısıyor istediginiz ayarlarda mevcut açıp kapatabilirsiniz

• okanygtt kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim.

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

Hocam (pc level) wps ofisi yükleyebildiniz mi?

Yabancı huawei sitelerinde ota güncelleme geldiğinde mavi bir ikon belirdiği ve ona tıklayınca yüklendiği yazıyor. Henüz ben de bulamadım.

• Arkadaşlar, Huawei ile görüştüm. Türkiye'de satılan matepad 11 2023 üründe PC level WPS Ofis uygulaması, (yani masa üstü üretkenlik seviyesinde WPS ofis uygulaması) desteklenmemekteymiş. Bilginize.

Verilen cevap;

"Teşekkürler. Ancak Türkiye'de satılan tablet modellerimizde Masaüstü modu desteklenmemektedir."

• csnlarry kullanıcısına yanıt
    Banada aynı bilgiyi verdiler hocam
    Endonezya versiyonu yüklesek gelir mi
    Çok uygulama yükleyip ayar yaptığım için deneyemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bölge değiştirip ( filipinler) denedim mavi ikonlu wps ofis geldi ama tıkladığımda markette bölegenizde desteklenmemektedir yazıyor.

Başka bölge versiyonu yüklemeyi nasıl yaparız bilmiyorum maalesef

Telefondan vpn ile filipinlere bağlanıp tablete telefonun erişim noktasından bağlanırım diyordum bunu dener misiniz? Çünkü ilk huawei markete bağlanırken Almanya marketine bağlandı diyor onu değiştirmeyi bulamadım ilk kurulumda vpn olursa nasıl olur?

Ülkemize neden vermiyor ki aynı cihaz değilmi bu sonuçta ? Bu resmen ayrımcılıktan baska bisey değil. Ayrıca endonezyanin huawei forumuna baktigimda 2023 model matepad 11 oled ekran ve sd 870 ile satisa sunulmuş bizde ise kırpılıp satişa sunuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanygtt -- 13 Haziran 2023; 13:28:6 >
  • okanygtt kullanıcısına yanıt
    Yok hocam onlarda da sd865 ve ips var kendi sitelerine baktım
    Başta sd870 ile çıkacak diye söylentiler olmuş ama qualcomm dan chipleri alamadılar heralde yada paperlike ekranlı bir sürümü daha çıkacak ona 870 koymuş olabilirler

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

Pc lvl wos office içinde kendi sitesinde bu açıklama yapılmış

Adamlar ikinci el 870 li cihaz satmaya baslamış matepad 11 2023 diyor. Ama ekran govde orani 90 larda bizimkinle alakası yok zaten sistem bilgisi kisminda sd 870 var. ( Düzeltme yapıyorum cihazın ismin matepad 11 promuş oled ekran yuzde 90 ekran govde orani islemci sd 870 yenileme 120 hz 8 gb ram 256 gb hafiza suan 2022 de endonezyada satisa sunulmus ) Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanygtt -- 13 Haziran 2023; 15:19:12 >

Desktop Mode için çok araştırdım ama çözüm bulamadım.

Bu kadar güzel işlevsel bir özelliğin KIRPILMASI hiç doğru olmamış.

Alternatifleri denedim ama PC Mode uygulamaları çok başarısız.

Farklı yazılım atmak ile olursa kesin yaparım.

Konu romla alakalı da olabilir. Filipin huawei sitesinde pc level wps ofisi ticari olarak vaat etmis. Bizde kılıf, kalem, indirimli kulaklik vs. yazılmış.

Vpn işini vaktim olursa deneyebilirim ama olacağını sanmıyorum.

Pc lvl wps 2113 tl diyor siteainde baktım bende hocam

• benim bildiğim desktop mode sadece pro modellerde var. bu tarz özelliklerin kırpılmasından şikayetçi olmak saçma olur çünkü huawei bünyesindeki her özelliği bu modele koysa pro neden satışta olacak ya da tercih edilecek? aynı şeyi apple'da yapıyor. pro ile air veya düz modellerin aynı özelliklere sahip olduğunu gördünüz mü? pro modellerde oled ve 120hz ekran varken air modeline amiral gemi işlemci koyuyor ancak bu tarz şeylerden kısıyor. bizdeki cihaz amiral gemi değil ara model. buna rağmen amiral gemilerle neredeyse aynı donanıma ve performansa sahip. buna şaşırmamız gerek ilk olarak. :)

• BaranEnigmaHardy kullanıcısına yanıt

bulursanız bana da soyleyın acayıp gıcık ettı bu ozellık

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.