Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35B2F9CAE -- 25 Mayıs 2023; 2:26:14 >



  • Matepad 11 2022 kullaniyorum

    hicbir problemle karsilasmadim.

    Tab S7 FE satarak bunu aldim.

    Goreceli olarak batarya hizli tukeniyor

    klavyenin sarj yemesi ve ekranin 120hz olmasi nedeniyle.

    bu yuzden seyahatta iken guc tasarrufunda kullaniyorum ve dopdolu 1 gun sorunsuz cikiyor,

    kaldi ki SuperDevice nedeniyle gun boyu telefonum cebimde oluyo,

    elimde tablet ile telefonumu da tabletten kullanarak dolasiyorum.

    tarifsiz bi tecrube diyebilirim,ben cok memnunum.

    Apple ne kadar denediysem entegre olamadim.

    benim icin bu alanda ya Apple ya Huawei...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega.108 -- 2 Mayıs 2023; 12:42:15 >
  • Evet dostum,

    sadece Akinsoft Mobil`in muhasebe/satis programi icin kullaniyorum.

    uzaktan windowsa baglaniyorum.

    bu konuda kalem muthis yardimci oluyo.

    not alma,cizim, bolunmus ekran vs hic denemedim diyebilirim.

    ha bunlarin disinda bazi haftasonlari medya player olarak Kodi vs calistirdim.

    bu kadar.

    bi de ek yapayim tum cihazlarimi ENG klavye kullaniyorum.

    Yazilarla ilgili sorun yasadiysan denemeni tavsiye ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega.108 -- 2 Mayıs 2023; 15:1:28 >
  • Merhaba arkadaşlar, bu tabletten almayı düşünüyorum. Ancak almadan önce kaç üretimi olduğunu nasıl anlayabiliriz? 2021, 2022 veya 2023 olduğunu nasıl anlayacağım? Bir de aralarında fark var mı? Varsa fark ne?

    Ek olarak: kullanım amacım ağırlıklı olarak Netflix, ip TV, dizi, film izlemek, müzik dinlemek. İnternette gezinmek, e-kitap okumak vs.

    8 bin TL bütçe için bu daha iyi diyeceğiniz öneriniz var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arjin81 -- 6 Mayıs 2023; 22:8:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Araştırmaya devam ediyorum. iPad 10. Nesil 4- 64 GB olanı troyestore'den axess kampanyası ile 9282 TL'ye 6 taksitle alabiliyorum. Ancak Apple klavye, kalem, kılıf, ekran koruyucu vs gibi aksesuarları çok pahalı. Yani aleti uyguna alsam bile klavye veya kılıf için aletin yarı parasını vermem gerekecek. Bu da bana mantıklı gelmiyor. Diğer taraftan hiç Apple cihazı kullanmadım. Elimdeki telefon, televizyona bağlı olan settopbox gibi cihazlar android. Şimdi böyle bir durum olunca bir yandan limitimi bin lira kadar aşsa da taksitle alabileceğim 10.nesil iPad var. Ki buna daha sonra illa bir kılıf, zamanla belki klavye almam gerekecek bu da daha faz harcama demek. Diğer taraftan klavyesi, kılıfı içinde olan 7900 TL'ye 3 taksitle alabileceğim matepad 11 var. Matepad 11'i amazon'dan alıp kullanırken sorun yaşarsam, kullanamayacağımı, memnun kalmayacağımı anlarsam iade edebiliyorum. Piyasaya nazaran 200-300 lira daha fazla vermek pahasına amazon'dan alıp denemek, memnun kalmayacak olursam iade etmek bana mantıklı geliyor.
    Kullanım amacım ağırlıklı olarak multimedya, internette gezinme, kitap okuma gibi olacak. Buna göre sizin fikriniz nedir? Sözünü ettiğim iPad nasıldır? Klavye, kılıf gibi donanımların ucuz alternatifi var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arjin81 -- 7 Mayıs 2023; 16:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Verdiğiniz linkleri inceledim. Forumdan arkadaşın yaptığı her iki incelemeyi de izledim. Sayfalarca yorum okudum.

    Sanıyorum tablet sizin memnuniyetinizi kesinlikle kazanamamış. Kullanıcıların ortak şikayeti kalem konusu. Kalem benim için ihtiyaç bile değil. Batarya konusu ilk zamanlarda daha az dayanıyormuş güncelleme ile ya da kullanıma bağlı ilerleyen zamanlarda daha iyi hale gelmiş. Harmony os 2 ile birlikte bir kaç ufak bug var. Benim için ciddi sorun değil gibi geldi.
    Boşta Ram kullanıminın yüksek olduğunu belirtmişsiniz. 6 GB olması sayesinde endişelendirmiyor. Şahsen Xiaomi'nin 2 telefonu kullanıp zamanla güncellemeyle nasıl çöpe döndüğünü yaşayarak gördükten sonra xiaomi'nin ya da alt markası redmi'nin hiçbir ürününü mecbur kalmadıkça almayı düşünmüyorum.
    Samsung s7fe 4 GB ram ile bir iki güncelleme sonrası muhtemelen kasacaktır. Kaldı ki ekran ve ses konusunda mate 11 çok daha iyi gibi geldi bana.
    Harmony os 2 güncellemesi olmazsa dert etmem. Kullanım amacım film, dizi izleyip müzik dinlemek. Bana bunları sorunsuz sağladığı sürece hiç güncellenmesin. Laptopta yıllarca windows işletim sistemlerini kullanıyoruz. Güncelleme gelip gelmemesi umrumuzda bile olmuyor. Çünkü işimizi gördüğü sürece güncellemeye ihtiyaç duymuyoruz. Android'te ise her güncelleme beraberinde uyum sorunu, bug ve daha nice şeyler getiriyor. Tablette de durum benim için stabil olduğu sürece hiç güncellenmesin daha iyi. O yüzden mate 11'e bir şans verip denemeyi düşünüyorum. Bir önceki yorumumda amazon'dan alıp denemeyi düşünüyorum demiştim. Siz de haklı olarak satıcı ile ilgili etik düşüncenizi ifade ettiniz. Satıcı Amazon'un kendisi. Yani iade durumunda iadeyi yapabileceğimin teminatını veren de ürünü satan da aynı şirket. Dolayısıyla herhangi bir iş yeri satıcısı mağdur olmayacak. Huawei'bin sitesinde çok daha pahalı alıp memnun kalırsam iade etmeyeceğim için boşuna çok daha fazla ücret ödemek istemiyorum.
    iPad konusunda da ihtiyacim olmayacak özellikler için daha fazla ödemek gereksiz masraf olacağindan, ihtiyacım olanın sadece kaliteli içerik izleyebilmek, keyifli zaman geçirmek olduğundan bunu mate 11'in sağlayabileceğini düşünüyorum.
    İlginiz ve içtenlikle yardımcı olma çabanızdan dolayı Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıktan sonra fikir ve deneyimlerimi memnuniyetle paylaşacağım. Tekrar teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış ve eksik bilgileri vereyim


    1.   Matepad 11 (2021) 2021 model demek, 2021 üretim anlamında değil. Şuanda halihazırda Türkiye de satılan 2021 model en son gördüğüm 2023 Şubat üretimliydi. Kutusunda yazıyor.

    2. Resmi sitesinde klavye + kalem + mouse şeklinde satılıyor. Mouse hediye kampanyası için detaylar sitesinde yazıyor.

    3. Kalem sadece pdf düzenlemek ve yazıp çizmek için değil. Eğer uzaktan bilgisayarınıza erişmek için kullanılıyorsanız yada ufak şeylere tıklayacaksanız kalem inanılmaz işlev görüyor.

    4. Google servisleri yüklemek mümkün, biraz bilgisayar bilgisi olan herkes yapabileceği türden. Bilgisayar bilgisi yetersiz ise alternatif çözümleride mevcut. Uğraşamam diyen varsa önermem.

    5. 2023 model yakında gelecek, lansman pankartını bir yerde görmüştüm.

     

    Konu Matepad 11 (2023) konusu diye açılmış, konu sahibinin burda 2021 modelden bahsedip başka cihaz önermesi biraz konu dışı olmuş sanki.

     

    2021 model ile 2023 model arasındaki farkı ben söyleyeyim de konu dışı olmasın.

     

    2021 modelde 4 mikrofon, 1TB kadar SD kart desteği, USB 3.0 desteği, Harman Kardon ayarlı hoparlör.

    2023 modelde 2 mikrofon, SD kart desteği yok, USB 2.0, Huawei ayarlı hopoarlör.

     

    Yani aslında 2023 model 2021 modelin bir nevi kırpılmış modeli. Bu yüzden yurtdışında 2023 model 2021 modelden daha ucuza satılıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.