Şimdi Ara

Huawei matebook d15 aldım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam saat 21:00 gibi açtım bilgisayarı, şarjı %98'di. Saat 24:00'e kadar dengeli modda kullandım. Youtube'dan 1.5 saat kadar video izledim, onun haricinde de ekşi sözlük ve çeşitli dil öğrenme sitelerinde vakit geçirdim. Saat 24:00'e geldiğinde %48 şarj kalmıştı ve tahmini kullanımı 3,5 saat olarak gösteriyordu. Günlük kullanımdan ziyade, oyun oynandığında ya da performans isteyen program kullanıldığında şarj süresi elbette düşecektir. Fakat ben günlük kullanımdaki şarj performansından ziyadesiyle memnun kaldım. Umarım bu performansla devam eder. Onun haricinde herhangi bir fan açma gibi durumla da karşılaşmadım. Chrome'da genellikle 6-7 sekme açıktı.
  • memnun kaldıysanız ne güzel hocam. fakat ben bir hata buldum galiba chrome penceresini küçültüp sağa sola genişlettirdiğimde kararma oluyor. ama bilgisayarda önceden yüklü olan programlarda böyle bir hata yok.
  • hocam siz de test eder misiniz rica etsem. chrome penceresini küçültün sonra sağa sola genişlettirin pencereyi. büyüttüğünüz yönde kararma oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 24 Eylül 2020; 20:37:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seperatex

hocam siz de test eder misiniz rica etsem. chrome penceresini küçültün sonra sağa sola genişlettirin pencereyi. büyüttüğünüz yönde kararma oluyor mu?
    Evet, oluyor. Microsoft'un kendi tarayıcısında denedim, onda da oldu. Fakat kafaya takılacak bir şey değildir herhalde. :)

Edit: Şu an aynısını iş yerimdeki bilgisayarda denedim, burada da aynısı oldu. Bilgisayarla alakalı bir problem değil sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontheroute66 -- 25 Eylül 2020; 10:52:10 >
  • o zaman sıkıntı yok hocam sadece huawei ye özgü bir sorun değilmiş. sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seperatex

o zaman sıkıntı yok hocam sadece huawei ye özgü bir sorun değilmiş. sevindim
    Hocam bu bilgisayarı almayı düşünüyorumda Metin2 ve silkroad tarzı oyunları aşırı fan sesi çıkartmadan kasmadan donmadan 5-6 saat aralıksız oynatabilir mi?

Anladığım kadarıyla günlük kullanımda fan sessiz çalışıyor. Ancak bir oyun oynarken fan uçacakmış gibi çalışmaya başlıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bahsettiğiniz oyunları kasmadan donmadan oynatır ancak 5-6 saat aralıksız şarj yetmez prizde oynarsınız. ben sadece chrome açık kullandığımda 5-6 saat anca yetiyor şarj.

normal kullanımda gayet sessiz çalışıyor fakat oyun esnasında ne olur bilmiyorum çünkü hiç oyun denemedim. umarım oyun oynayanlar cevaplar sorunu

edit: şu an 2 chrome sekmesi, 1 powerpoint slaytı açık fanlar çalışmıyor, sıfır ses. zaten çalışmamamsı gerekir böyle bir durumda. benim yazmamın sebebi öyle abartıldığı gibi bir fan sesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 25 Eylül 2020; 20:34:54 >
  • Hocam cevabınız için teşekkür ederim, oyunları tabi ki prize takılı oynayacağım benim bahsettiğim 5-6 saat onunda ilk açılmış gibi performans verir mi acaba

• Hocam ürünün webcam kalitesine kötü diyorlar. Bu konu hakkında yorumunuz nedir? Uzaktan eğitim ile ders verilmek için kullanılacak, kamera biraz önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: R_DeNiro

Hocam ürünün webcam kalitesine kötü diyorlar. Bu konu hakkında yorumunuz nedir? Uzaktan eğitim ile ders verilmek için kullanılacak, kamera biraz önemli.
    Görüntü kalitesi normal kalitede açıkçası. Standart laptoplardan fazlası ya da eksiği yok. Gün ışığında kalitesi güzel fakat akşamları çok hafif karıncalanmalar olabiliyor kamerada. Klavyeye gömülü olması saçma gerçekten. Benim kamerayla bir işim yok ama ufak kız kardeşim online eğitim için kullanıyor. İlk zamanlar kameranın yerine pek alışamamış ama artık alışmış. :)
  • R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    hocam kameranın hangi amaçla ve nasıl kullanılacağını biraz detayli anlatır mısınız? çünkü ders dinleme değil "ders anlatılacak" yazmışsınız. mesela kameraya kağıt, yazı tahtası falan tutulacak mı yoksa kamerayi sadece yüzünüzü kayda almak için mi kullanacaksınız? eğer sadece kendinizi kayda almak istiyorsanız küçük bir sıkıntısı var konferanstaki diğer kişilerle göz teması kuramıyorsunuz. Çünkü siz ekrana bakıyorsunuz ve kamera ekranda değil. yani tercihinizi yaparken bunu göz önünde bulundurun. en azından ürünü aldığınızda beklentilerinizin altında kalmaz ve pişman olmazsınız :)

• Cevaplarınız için teşekkür ederim. Kamera konumu cidden ilginçmiş Youtube ile bir videoda gördüm, değişik olmuş aslında :) Kendim için almayacağım, ablam için alacağım. Yazı tahtası vs. kullanmıyor diye biliyorum. Ancak en doğrusu canlı olarak test edip görmek gerekli sanırım. Çok kaliteli bir kameraya gerek yok, benim 5 yıldır kullandığım imzamdaki laptop ile rahat bir şekilde ders anlatımı gerçekleştirebiliyor. Teşekkür ederim tekrar cevaplar için
  • Matebook D15 mi yoksa acer swift 3 ( ryzen 3 4300u ) mu?

• mymurat2 M kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum

• harici ekran kartı olmayan notebooka 4500 asla vermem
  • Bildiğiniz üzere Swift 3'ün işlemcisi daha iyi. Bir dönem ona da göz atmıştım ve hoşuma gitmişti aslında. Fakat ekran büyüklüğü dolayısıyla D15'i tercih ettim. Eğer hala aynı fiyattan satılıyorsa tercih edilebilir o da.
  • Teşekkürler hocam, geçen swift 3 4300u olan 4850 olmuştu, şuan 5000 oldu tekrar. Yine bir anlık indirim vs gelirse alayım en iyisi.

• Bunda oyun oynanır mı?

• gençler arkadaşın 20 gün önce 4500 e aldığı pc 6489 mu olmuş yoksa ben mi yanlış görüyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.