Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem güncelleme sayfasında sağ üst köşedeki 3 noktadan en yeni tam paketi indire tıklayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ey Maşallah bu şekilde 3 GB güncelleme geldi 2 üst sürümden. Bu arada bazı yerlerde Android 9'un dağıtılmaya başlandığını gördüm TR cihazlarında.
  • 9 güncellemesini alan oldu mu?

• hala bekleniyor sanırım :/
  • ff de bir tanesi onaylanmış ama içeriğinde güvenlik yazıyor sadece
    ★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★
    ★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

• sanırım full ota olması lazım. 2 gb boyutunda. Kalanlar uyumlu değil
  • 379 nolu sürüme güncelledim cihazı. Şebeke seçme yeri kayboldu şebeke seçimi yapamıyorum kaldı cihaz 4.5G'de :D Ne yapabilirim bir fikri olan var mı?
  • By_Alesia B kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına döndürün.
  • 9 Güncellemesi Hicare üzerinde göründü bende. Güncelliyorum şu an patlamayız İnşallah :D
    Edit: Beta tester isteğiymiş bu. Kabul edince hemen yollandı güncelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Alesia -- 14 Mart 2019; 13:27:34 >
  • Arkadaşlar bana mate9 için emuı 9 Root ve TWRP Recovery Yükleme klavuzu lazım.
    Bilgisi olan yazabilirmi lütfen....???
  • By_Alesia B kullanıcısına yanıt
    Sonunda :) Akşam bir aksilik olmaz ise hemen denemek istiyorum :)
  • Bu şebeke seçtirtmeme sorunu için Huawei ile görüştüm. Turkcell'in bir zorlamasıymış bu nisanda falan bir güncelleme ile çözülecek dendi.
  • ★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★gözümüz aydın

• kirin işlemcilerde kernel , overlok neden yapılamıyor. neden desteklemiyor.

• Pie güncellemesi biraz laglı sanki. Uygulama açılış kapanış animasyonları değişmiş güzel olmuş. Kamera menüsü değişmiş. Çekimde de biraz iyileşme var sanki ama psikolojikte olabilir emin değilim çok fazla çekim yapmadım. En son oreo geldiğinde telefonu sıfırlamıştım. Yaklaşık 1 buçuk senedir format atmadım. Tekrar telefonu sıfırlayıp bide öyle deneyeceğim. Bakalım lag devam ediyormu.

• Ben de dün akşam Pie a geçtim.

Tam ekran deneyimini tam olarak şimdi yaşayabilmenin mutluluğu dışında aslında çok büyük bir devrim yok. Hareketle navigasyon yönetimi ve navigasyon çubuğunu rootsuz tamamen kapatabilmek keyifli.

Kamerada yapay zeka desteği yazılımsal olacak gelecek diye bekliyordum ancak göremedim.Telefon yöneticisi toparlanmış, virüs taraması otomatik hale gelmiş sanırım. Ayarlar daha da derli toplu olmuş.

EMUI 9 ile eski temalar çöp tabi, henüz tam siyah tema bulamadım düzgün çalışan. Bildirim çubuğu ve semboller büyümüş biraz. İkonlara müdahale edebilsek güzel olurdu. Microfot launcher kullandığımdan önemli değil ama kendi launcherını kullanmak isterdim. Görsel değişiklikler var ama gördükçe fark ediyorsunuz.

Ben lag a rastlamadım ama belki sıfırdan kurulmasında fayda olabilir. Gerçi ben oreoya geçince de sıfırlamamıştım, şimdi de sıfırlamadım ve telefonun bariz hızlandığını hissettim. Ömrüne kafadan en az 1 sene daha kattı donanım sıkıntısı çıkmadığı sürece :)

• Konu sahibinden hala cevap bekliyorum pie surumune nasil root atabiliriz..?????

• Android 9 a geçtikten sonra bende e devlet uygulaması calışmamaya başladı internet bağlantısını kontrol edin diyor ne mobil ne de wifiden açılmıyor uygulama

• Gpu turbo 2 yi bulamadım. Gpu turbo 1 de gitmiş gözüküyotir bende. Uygulama Yardımcısı diye birşeydi artık yok. 9 u Yükleyen arkadaşlar bir bakabilir misiniz side duruyor mu?

• size geldi de bana gelmedi hala güncelleme

• 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.