Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google assitant geldi mi? Direk ana ekranda ok Google ddiyerek oluyor mu? Bende olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sdemiryilmaz S kullanıcısına yanıt
    Geldi, kullanılıyor.

• sdemiryilmaz S kullanıcısına yanıt
    Geldi gelmesinede. voice match secenegi aktif edilmiyor. dolayısıyla bi esprisi kalmiyor. her seferinde tusa basmanin bi anlami yok kullanicam diyede.

• Voice match baska 3.parti launcherlarda aktif olmuyo kendi arayüzüne donunce calisiyor bende bi deneyin isterseniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çılgınvecihi kullanıcısına yanıt
    Launcher kullanmıyorum bende ama yinede aktif edilemiyor. Galiba neye göre verdiklerini bilemediğimiz sistemle, yine bu özelliğide parça parça verecekler

• ismailorhan06 İ kullanıcısına yanıt
    Ben google beta kullanıcısıyım belki o yüzden kullanıyor olabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ilk sayfada multi toolbox linki çalışmıyor acaba elinde olan biri paylaşabilir mi

• Arkadaşlar selamlar. Aranızda Samsung Browser kullanan var mı acaba? Ben Note 4'de kullanıyordum ve çok memnundum ancak Mate 9'a geçince uygulamayı kullanamaz oldum. Tarayıcı bildiğiniz "lag"lı çalışıyor. Linke tıklayınca 1 saniye sonra açıyor, sekmeler tuşuna basınca geç cevap veriyor vs. garip bir gecikme var. Bunu siz de yaşıyor musunuz?
  • CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt
    ben uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum . huawei mate 8

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

ben uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum . huawei mate 8
    Mate 9'a özel bir sıkıntı mı acaba anlamadım ki. Bildiğin yavaş çalışıyor bende.
    Ben de Note 4 ten geçmiş ve telefonu alır almaz kurmuştum. Yaklaşık 1 buçuk senedir sorunsuz kullanıyorum.

• arkadaşlar aranızda c432 serisi olupta b377 güncellemesini alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: secooo

Ben de Note 4 ten geçmiş ve telefonu alır almaz kurmuştum. Yaklaşık 1 buçuk senedir sorunsuz kullanıyorum.
    Hocam acaba arka arkaya bir kaç sekme açmayı dener misiniz? Mesela ben donanım haber, webtekno, ekşi sözlük gibi sitelerde ilgimi çeken sayfaları arka arkaya açıp sırayla okuyorum. Genelde arka planda aç deyince sekme 1-2 saniye kadar bekleyip öyle açılıyor veya bir linke tıklayınca sanki tıklamamı 1-2 saniye geç algılıyor gibi çalışıyor. Siz bunları deneyebilir misiniz?
    Denedim hocam. Sadece sekme tuşuna basınca gecikme yaşıyorum. Ama linkler de veya sayfada gezinirken herhangi bir gecikme yaşamıyorum.
    Verileri silip yeniden kurup denediniz mi? O belki işe yarayabilir.
  • quote:

Denedim hocam. Sadece sekme tuşuna basınca gecikme yaşıyorum. Ama linkler de veya sayfada gezinirken herhangi bir gecikme yaşamıyorum.
    Verileri silip yeniden kurup denediniz mi? O belki işe yarayabilir.
    Defalarca kez önce verilerini tamamen temizleyip programı silip baştan kurdum ama yine aynı. Hatta beta versiyonunu da denedim o da aynı şekilde yavaş çalışıyor. Ben pes ediyorum artık. Note 9 alana kadar Opera kullanmaya devam :)
    Valla ben de kullanmaya o kadar alıştım ki telefonda bir sürü tarayıcı var,hiç birisini kullanamıyorum. Sorun yaşamanıza üzüldüm. Umarım çözersiniz :)
  • secooo kullanıcısına yanıt
    Bir de bana sorun hocam neredeyse telefonu aldığım günden beri sürekli farklı farklı tarayıcılar deniyorum. Kimsenin ismini bile bilmediği acayip acayip bir ton tarayıcı denedim. Hiç birini sevemedim. Elime para geçtiği an Note 9'u veya herhangi bir başka Samsung telefonu alıcam
    Bazen bana da öyle oluyor,Note 9 bakıyorum ama sonra da bakınca bunun şarj süresi gibi süre vermeyecek diyorum.
    En önemlisi de telefon hala yavaşlamadı bataryası eskimedi. Mayısta 2 sene olacak alalı. Samsung'da olsa mazallah 1 senede patlardı elimde.
    Kaldı ki Note serisini çok seven ve kullanan birisi olarak söylüyorum bunu.
  • Cpu turbo güncellemesi hala yok dimi?

• quote:

Bazen bana da öyle oluyor,Note 9 bakıyorum ama sonra da bakınca bunun şarj süresi gibi süre vermeyecek diyorum.
    En önemlisi de telefon hala yavaşlamadı bataryası eskimedi. Mayısta 2 sene olacak alalı. Samsung'da olsa mazallah 1 senede patlardı elimde.
    Kaldı ki Note serisini çok seven ve kullanan birisi olarak söylüyorum bunu.
    Hocam ben de Mate 9'un şarjından ve hızından oldukça memnunum, ancak Samsung'daki bazı özellikleri de özlemedim değil açıkçası. Örneğin Huawei'nin kendi uygulamalarında çok fazla eksiği var. Samsung'un kendi uygulamalarının tamamı kendine özeldi ve başka telefonlarda da bulunmuyor ne yazık ki. Mesela dosyalarım, not uygulaması, takvim, klavye, gizli modun kullanım rahatlığı, arayüz tasarımı gibi bir çok şeyi Samsung'dan geri kalıyor bence. Samsung'un klavyesini çok seviyordum ancak Huawei'ye geçince mecburen google klavye kullanmaya başladım ve telefonu aldığım günden beri klavyesinden nefret ediyorum

Bunun dışında Note 9 Mate 9'dan daha iyi şarj süresi verir diye düşünüyorum. Çünkü hem Ekranı Amoled olduğu için şarjdan tasarruf sağlar hem de işlemcisi daha yeni bir işlemci olduğu için daha az batarya yer. Bunlar tamamen tahmin tabi.

• 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.