Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim cihazlara android oreo ile masaüstü modu gelicekti hiç deneyen oldumu?? gerçekten gelmişmi böyle bir özellik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ,

max. 2500 TL bütçe ile bir arkadaşımın eşine cep telefonu almamız alalım.

Bir Mate 9 kullanıcısı olarak ben Huawei tavsiye ettim ama modelini bilemiyorum.

2500 TL bütçe ile ( sıfır olacak ) Huawei'nin hangi modelini almalıyız sizce ?

Bir bayan kullanacak ama veri aktarımının hızlı olması ve fotoğraf çekim kalitesinin ön planda olması önemli.

Çünkü çoğunlukla bir anaokulunda fotoğraf çekimi ve veri aktarımı nedeniyle kullanılacak.

Tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Arkadaşlar ,

max. 2500 TL bütçe ile bir arkadaşımın eşine cep telefonu almamız alalım.

Bir Mate 9 kullanıcısı olarak ben Huawei tavsiye ettim ama modelini bilemiyorum.

2500 TL bütçe ile ( sıfır olacak ) Huawei'nin hangi modelini almalıyız sizce ?

Bir bayan kullanacak ama veri aktarımının hızlı olması ve fotoğraf çekim kalitesinin ön planda olması önemli.

Çünkü çoğunlukla bir anaokulunda fotoğraf çekimi ve veri aktarımı nedeniyle kullanılacak.

Tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
    mate 9 un kamerasi acik alanda iyi ama icerde iyi degil idare eder bir kamera olup benzer fiyatlardaki telefonlardan daha geridedir eger kamera icin bu telefonu alacaksaniz almayin bence

hatta kamera icin telefon alinmaz kullanimi pratik olsa bile cep telefonu kameralarinin birkac ekstrem ornek disinda tatmin edici olacagina bu yilda bile inanmiyorum belki acik alanda manzara fotografi cekilir ama baska ise yaramaz cep telefonu kamerasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 22 Eylül 2018; 15:25:54 >

• bu arada bu baslik gecen sene cok hareketliydi son birkac aydir ise kimse ugramiyor neredeyse. insanlar herhalde satip mate 10 ya da baska markalar aldilar. cihaz iyice eskimis artik anlasilan :) tuketim toplumu boyle birsey iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 22 Eylül 2018; 15:29:1 >
  • HACl kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ama sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.Ben zaten Mate 9 tavsiye etmedim , sadece marka olarak Huawei almasını tavsiye ettim.

Alacağımız modeli belli değil ve ona karar vermeye çalışıyoruz zaten...
  • HACl kullanıcısına yanıt
    Benim yazmama nedenim telefonda hıç sorun olmaması ve her ay güncellemelerin artık gelmesi yüzünden. Başkalarının da bu yüzden olabilir. Bir de telefon 2 yıllık oldu ve yakında Mate 20/pro çıkacak...
  • Arkadaşlar ,

Sıfır Mate 10 Lite'ı 2100 TL , P20 Lite'ı ise 2600 TL'ye bulabiliyoruz.

Nasıl bu alternatifler yada başka alternatifler neler olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Eyvallah ama sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.Ben zaten Mate 9 tavsiye etmedim , sadece marka olarak Huawei almasını tavsiye ettim.

Alacağımız modeli belli değil ve ona karar vermeye çalışıyoruz zaten...
    iste ben de o huaweilerin icinde mate 9 olmasin diyorum cunku kamerasi acik alan haric iyi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: crusht

Benim yazmama nedenim telefonda hıç sorun olmaması ve her ay güncellemelerin artık gelmesi yüzünden. Başkalarının da bu yüzden olabilir. Bir de telefon 2 yıllık oldu ve yakında Mate 20/pro çıkacak...
    ben de guncelleme istemiyorum :) ota guncellemelerini surekli hatirlatip duruyor gece yukle, bilmem ne zaman yukle seklinde, yuklemeyince de ayarlar kisminda 1 yazan balon cikartiyor gidip siliyorum guncellemeyi yine bir sekilde cikiyor sonra karsima. otomatik indiri devre disi biraktim yine bir sekilde gidip bulup rahatsiz ediyor. oreo dan inmistim nougata sonra kazara yine ciktim oreo ya oreo dan sonra anycast cihaza goruntu yansitmada problemler yasamaya basladim. film zevkimin icine ettiler afedersin. rootlamak istemiyorum zaten keske nougat da kesselerdi guncellemeyi iphone a kizarken onun taklitcisi baska bir ahlaksiz firmanin telefonunu aldik anlasilan

artik boot acma kilidini de yeni cihazlara vermiyorlarmis beyefendiler :) herhalde tamamen apple olmaya karar vermisler hahahaha bu cihazi degistirmem parcalanana kadar ama degistirecek olsam huawei almam bir daha zaten de ekranda sari leke olusmaya basladi cihaz 14 aylik demek ki kaliteli urun degilmis cunku 14 ay sonra ekran yamulmaya basladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 22 Eylül 2018; 20:1:1 >

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    p20 lite kullandım ben memnun değildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba, uzunca süredir ve memnun bir şekilde romaur v1.5 kullanıyorum.. Son zamanlarda hafif kasmalar mevcut onu da telefon ve 64 gb hafıza kartımın tamamen dolmasına bağlıyorum. 2adet sorum olacak sana ya da diğer uzman arkadaşlarımıza :)

İlginç ama telefon rootlu olduğu halde devamlı b198 sürümümün 2,49 gb full güncellemesi geliyor eğer yüklersem root falan gider diye düşünüyorum sence de root gider mi?

Romaur v1.5 yerine tavsiye deceğin daha güzel dediğin bir rom var mı zira ben gayet memnunum özellikle olmazsa olmazım viper4 ses eklentisi ve stabil olması yüzünden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkandaggi -- 23 Eylül 2018; 13:21:34 >
  • resmihesap kullanıcısına yanıt
    Hocam gecen yazdim ama cevap vermediniz, sanirim gozden kacti, ayni mesaji tekrar yaziyorum:

"Hocam xposed'i nasil kullandiginizi, nasil kurdugunuzu, kullandiginiz modulleri falan bi sayar misiniz bana?

Ben telefonu ilk kurdugum zaman genelde system app remover ile fazlaliklari siliyorum, app quarantine ile silinmeyenleri devredisi birakiyorum sonra kendi ayarlarimi yapip xposed kuruyorum.

Kurmak icin de once apk kurup sonra twrpden flashliyorum ama nedense xposed'i kurar kurmaz telefonda eskiden olmayan kasilmalar basliyor daha hic modul bile yuklemeden. Hele bi de modul yuklersem bootloop basliyor."

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasımda gelecek güncelleme.

• Berkay0660 kullanıcısına yanıt
    Komiksiniz hocam. Güncelleme geldi diyorum. İstiyorsanız ilk sayfadaki firmware indirme linkinden kontrol edersiniz. Hwota8 ile uğraşmak istemediğim için otadan gelmesini bekliyorum.
  • CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt
    farketmemişim sanırım. xda da verilen normal xposed i kuruyordum ben xposed-v89-sdk24-arm64.zip olan dosyayı yani. modül olarak da 3dot, xposed edge, perfectcolor bars kullanıyorudum. Romu kurunca daha telefonu açmadan xposedi de flaşlayıp öyle açıyordum. Gereksiz uygulamaları kendim romu yüklemeden önce siliyordum zaten.
    Tamam hocam bir de oyle deneyeyim. Romu flaslayip uzerine de daha telefon acilmadan xposed kuruyordunuz, apk'yi telefon acildiktan sonra mi kuruyorsunuz yoksa hic kurmuyor musunuz?

Bir de gereksiz uygulamalari romu yuklemeden silmek nasik oluyor?

Edit: yeniden deneyip bu sefer alternatif bir xda versiyonu kurdum, bu sefer sorunsuz calisti. Sonunda su salak tuslardan kurtuldum, darisi herkesin basina :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRoSSBoNeSS -- 24 Eylül 2018; 23:3:24 >

Romun zip dosyası içinden system/app ve system/priv-app klasörleri içinden istemediğim uygulamaları siliyordum ben klasörü ile birlikte. Huawei başka klasörlere de atıyor program, cust klasörü gibi yerlerde fazlalık temaları filan hep silerim.
    Hmm bunlarin bizim romlarda yapildigini bilmiyordum, bir ara bunu da deneyeyim ben. Cok tesekkurler.

yapılıyor evet. bu aralar ben de nougata dönmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. oreo iyi fakat arka planda çalışmasını istediğim uygulamaları kafasına göre kapatıyor. nougata göre avantajlı tarafı yüz tanıma ve buna bağlı olarak telefonu ele alınca uyanması. nouagıt avantajı ise xposed. muhtemelen döneceğim.
    Sahsen android 8'e 1 gun katlanabildim. Sacma sapan bildirim hatalari(muzik dinlerken muzik uygulamasi calisiyor kapatin diye bildirim cikiyordu) gereksiz kasilmalar, ust bari cekince butun kisayollarin acilmasi vs gibi sacma sapan gariplikleri vardi.

Nougat gayet iyi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.