Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.113
Cevap
99
Favori
685.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Temalar uygulamasında indirilebilen temalarda saatin farklı yerde olduklarından indirerek çözüm bulabilirsiniz :)
  • Arkadaşlar bu telefonu satın alacağım 1 hafta sonra. Klavye 3x4 klavyeye dönüyor mu. t9 ile yazılan eski tip?
  • Arkadaşlar geçen hafta bir arkadaşımıza bu telefonu aldık ama şöyle bir sıkıntı var, bir kaç sayfa geri gittim ama ilgili bir yazı göremedim.

Tam ekran sorunu yaşanılıyor özelikle Instagram'da hikaye bölümü yarım çıkıyor, whatssapp da gönderilen fotoğraflardan tam ekran yaptığında videolarda vs. bu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKuS.MuTaNTuS

Arkadaşlar bu telefonu satın alacağım 1 hafta sonra. Klavye 3x4 klavyeye dönüyor mu. t9 ile yazılan eski tip?
    Bunun için marketten TouchPal Klavyeyi yükleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C03A72D3 -- 14 Mart 2019; 12:40:49 >
  • Xiaomi mi box olupta mate 20 lite ile mirror share ile görüntü aktarabilen oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, mate 20 lite ürününü Migros mağazasından alarak ben de aranıza katıldım. Herkese iyi forumlar 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu sabah sarıdan çıkartım biraz nette takıldım biraz müzik dinledim saat yaklasik 6 saate yüzde 71 e düştü bu normal mi, siz nette gezinirken kaç dakikada sarjiniz yüzde kaç gidiyor hesaplayıp bakabilecek varmi

• Apranax87 kullanıcısına yanıt
    normal
  • hayallerde H kullanıcısına yanıt
    Hocam volte ayarı varmı bulamadım ekran goruntusunde gordum senın ben Telekom kullanıyorum desteklemıyorsa Vodafone gecıcem

• hayallerde H kullanıcısına yanıt
    Birde klavye degisiyormu alıslım degilim buna s8 plus kullanıyordum onun gibi olsun istiyorum

• Google olaydan gboard klavye indirebilirsin o çok sade ve kullanışlı

• Apranax87 kullanıcısına yanıt
    Aradığım buydu çok teşekkürler bölge hakkında bilgin varmı

• krep kullanıcısına yanıt
    Çentikten dolayı

• Geçen yine Vanda askerim kullanıcısına yanıt
    Anlamadım açıkçası düzeltilebilecek bir şey mi
  • Güzel oldu güzel 😃

• krep kullanıcısına yanıt
    Hocam ekranin üstünde kameranin olduğu yer var ya ondan kaynaklaniyor. Ayarlar kisminda çentik var oradan kapaniyor. Aslinda kapanmadan da sorunsuz olmasi lazim ama telefonun kusurlarindan biri

• ofyariz93 kullanıcısına yanıt
    ne kadara aldınız hocam? İthalatçı garantili mi ?
  • Arkadaşlar telefonu yeni aldım volte desteği varmıdır bilen yok mu öyle bir seçenek bulamadım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet1661 -- 14 Mart 2019; 22:41:30 >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.