Şimdi Ara

*** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları *** (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.646
Cevap
75
Favori
393.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben n11 uzerinden gezegengsm den aldim onaylamadan para saticiya aktarilmiyor...daha guvenli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_bayam -- 26 Mart 2018; 12:7:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: petro24

    Merhaba arkadaşlar..Gittigidiyor'dan gezegengsm geçenlerde mate 10 için taksitli satışı sunmuştu fırsatı kaçırdım..Satıcı bu hafta içi taksitli satışın olacağını söyledi..Ürün çok hoşuma gidiyor alacağım inşallah

    Cihazın hoparlör sesini kaliteli buluyor musunuz? Stereo ses düzeni iyi mi?

    Ve son olarak mate 10 pro modelin mate 10 modelden bir farkı var mı? (18.9 ekran oranını hiç sevmiyorum)

    İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.iyi forumlar

    saticiyla konustum taksit yapmadiklarini soyledi size kim verdi bu bilgiyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravemurder B kullanıcısına yanıt
    Hocam gezegengsm adlı ürünü taksitle satıyor zaten gittigidiyorda..Şu anda başka satıcılar da taksitle satış yapıyor gittigidiyorda..mobil uygulamadan girdiğinizde taksitli görünmüyor ancak tarayıcı ile girdiğinizde taksit seçenekleri çıkıyor..

    Buyrun link

    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-mate-10-64-gb-dual-sim-cep-telefonu-334973386

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Gordum hocam simdi tesekkur ederim gezegende urun bitmis ama, yalniz bu taksit olayi yasak degil mi nasil yapiyorlar acaba?

    Edit:Simdi gittigidiyor ile konustum maalesef taksit diye bir sey yok o ticari kartlar icin gecerli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bravemurder -- 26 Mart 2018; 14:58:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravemurder B kullanıcısına yanıt
    Hocam taksit sadece ticari kartlara yazıyor dikkat etmediniz sanırım,ticari kartı olan arkadaşlar istediği yerden taksit ile zaten satın alabiliyorlar.
  • KORKMAZ60 kullanıcısına yanıt
    ben de onu diyorum iste yukarida arkadas kredi kartina var deyince onun uzerine yazdim. Taksit sadece ticari kartlar icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mate 10 icin aldiginiz kullandiginiz kilif ve ekran koruyucu satan varmi tam uyumlu linkini verirmisiniz alcam...? bide benim eski telf. asus zenfone 6 idi onun 6 " kilifi vardi kapakli ortasi yuvarlak pencereli o kilif baya büyük geliyor telf 5"5 inch gibi onun kapagini kapatinca sag tarafta saat tarih hava durumu cikiyor bizim telefonlara uyumlu kapakli kilif var mi?



    sunu buldum ama mate 10pro kilifi mate 10 diye satarlar mi diye killandim ?
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-mate-10-kilif-uyku-modlu-akilli-mod-flip-cover-338346362




  • Merhaba mate 10 pro volte kullanima acildi mi acaba? Kulkanan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pacey57

    Merhaba,

    Gezegen gsm'den siz aldınız mı? Güvenilir mi acaba ? Çünkü ödemeyi yapıyorsun önce sonra sürpriz olmasın

    Ben almadım. Güvenilirliği konusunda bir bilgim yok. Kendi sitesinde, HB,GG ve N11'de satış yapan ithalatçı bir işletme. Bir tek Mate 10 değil, diğer markalara ait modelleri de, ithal olarak satıyor. Yorumlarda olumlu görüş belirtmişler ve en uygun burası satıyor. Ama, dövizin artışı ile, birlikte fiyatlar burada da, yükselmiş. İşin ilginci Türkiye'de dış pazarlarla aynı hatta bazılarından daha ucuza (600$ - 500€) satılıyor Mate 10 modeli. Elbette, bunda ürünün ithal satılması ve Pro varken milletin ithal ürüne kuşkulu bakması, tanıtım eksikliği vs.. de eklersek olağan bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 26 Mart 2018; 22:32:37 >
  • 131 guncellemesini alan oldu mu? Ff de 131 var ama henüz izin çıkmadı.Ön kameranın parlak fotoğraf çekmesinin düzenlediğini söylüyorlar 131 ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

















  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mate 10 için yedek şarj aleti aldık. Supercharge çalışıyor. Türkiye tip kafalı. (adaptöre ihtiyaç yok direk orjinal)
    https://tr.aliexpress.com/item/Original-24W-5V-9V-12V-2A-QC-3-0-Quick-Fast-charger-adapter-Type-c-data/32723099073.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.lK7m3Z



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 27 Mart 2018; 8:30:21 >
  • siyahı satışa sunulmuş. ama fiyatlar geçen haftaya göre artmış..2400'e alınabiliyorken şu an 2550 seviyelerinde. kur artışı etkili galiba.
  • kerbuga K kullanıcısına yanıt
    Siyah geçen hafta da bazı sitelerde vardı ve fiyat en düşük 2.560 tl civarıydı. Gezegen.gsm sitesi bu hafta perşembe / Cuma gelecek diyor. Fiyatlar muhtemelen aynı ( 2.400 tl civarı ) olacakmış.
  • Selamın Aleyküm. Arkadaşlar bilgisi olan cevaplayabilir mi ? 2018 ocak ayı sonlarında; Huawei mate 10 düz model aldım. Arabistan' dan sıfır açılmamış kutu geldi. Kullanıyorum. Güzel fotoğraf çektiğini duyduğum için aldım. Fakat hangi ayarlarda gündüz ve gece fotoğraf çekimi daha güzel olur onu bilmiyorum. Bu birinci sorumdu. ikinci soru: Ben bu telefonun kaydını yaptıracağım. istanbul da kuzenim oturuyor. Onun pasaportu ile kayıt yaptıracağım. Bana WhatsApp tan pasaportunun resmini çekerse, ben farklı bir şehirde oturuyorum. Bu şehirde bulunan vergi dairesine gidip, resimdeki pasaport bilgileriyle kayıt yaptırabilir miyim ? Yani kuzenimin e-devlet şifre bilgilerine ihtiyaç hissetmeden böyle bir yöntem uygulayabilirmiyim ? Çünkü 170-TL kayıt parası istanbula göndermem için yine bir 10-TL posta banka masrafı yapmam lazım . Ne yapmalıyım ? Telefonun kaydı için ? Benim pasaportum yok. Kuzenimin pasaportu üzerine kayıt yaptıracağım. Fatura duruyor. Bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler.




  • always-on display varmı bide yüz tanıma geldimi mate 10 lara prolar gelmiş ona göre telefon alıcam bu özellikler mate 10 da varsa tercihim mate 10 olacak bide gezegen gsm ithalat garantisini global bilişim teknik servis olarak veriyor nasıldır bilen varmı gerçi delta dan kötü olamaz bence
  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    Kardeş aşağıdaki yazıda yazılanları pasaportun sahibi yani, kuzenin yapacak. Sen sonra ona bir biçimde harcadığı tutarı ödersin. İsterse herhangi bir banka ya da, vergi dairesinden kendi de, nakit ödeme yapabilir. Önemli olan ve çok önemli kısım ise, telefonun imei numarası ile, pasaport sahibinin T.C. Kimlik Numarasının doğru yazılması aman deyim bir rakam bile, yanlış olmasın sonra posteki tüyü sayarsın uyarımı yapayım, sayıları iyi denetle yanlış olmasın! Daha doğrusu kuzenin çok dikkat etsin yoksa, sen uğraşırsın.

    Yurtdışından Gelen Telefon IMEI Kayıt Ücretini Nasıl Nerelerden Ödenir ?

    Yurtdışından getirmiş olduğunuz telefon için harç ücreti 2017 yılı için 149,20 TL ‘dir. Yurtdışından getirtilen telefon harç ücretini İnternet vergi dairesi cep telefonu harcı yatırma bölümünden kredi kartınızla ödeyebilirsiniz. Ödemek için gerekli bilgiler doldurularak ödeme ekranına geçilerek ödeme yapılır. Yurtdışından getirmiş olduğunuz telefonu Kayıt için 149,20 TL’lik ücreti bir başka yatırma yeri tüm Türkiye de ki Vergi Daire vezneleridir. En yakın vergi dairesi veznesine başvurarak ödeme yapabilirsiniz. Bu ödemelerin yanında vergi tahsili yetkisi bulunan bankaların veznelerinden de, ödeme yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 27 Mart 2018; 18:33:53 >




  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    fotoğraf ayarları için pek bişey demeyeceğim özel ayar kullanmıyorum otomatik mod yeterli oluyor

    IMEI sorunu cevaplayayım arkadaş yanlış bilgi vermiş ücret hakkında güncel ücret 170 TL küsüratıda var. Bende IMEI kaydını kendim yaptım babannemin pasaporta
    yapacağını işlem şu eğer internet üzerinden alış veriş yapıyorsanız kredi kartıyla ücreti kendin yatırabilirsin.
    Kuzeninin e devlet şifresini al IMEI kayıt kısmına gel ordan harç ödeme sayfası var oraya tıklarsan seni gelir idaresi harç ödeme sayfasına yönlendirir ordan kartında telefonun tek IMEI sini yazarak ödemeyi yap ödemeyi yaptıktan sonra e devlete geri dön IMEI kaydına gir yalnız şu püf noktasına dikkat et IMEI 1 IMEI 2 vs var oraya telefonun çift hatlıysa 2sinide mutlaka yaz kuzeninin pasaport bilgileri ve yurda giriş tarihini gir mutlaka ama şuna dikkat et kuzeninin ülkeye giriş tarihinden 120 gün geçmemiş olmalı
    tek IMEI ye ücret yatırıp çift IMEI'yi de kayıt etmiş olacaksınız işlem sonunda




  • serif66 S kullanıcısına yanıt
    ALways on düz modelde yok IPS ekran olduğu için, ancak yüz tanıma mate 10 düz moda da geliyor. Çİn güncellemesinde verildi sırayla bize de geliyor mate 10 pro ile düz model aynı hemen hemen yazılımsal olarak 2 modelde de aynı özellikler var
  • Bence Mate 10 da yüz tanıma yerine kilit ekranı çift tık yada tek tıkla görebilme olsa daha hayıra geçer. Ön kameranın aşırı parlak fotoğraf çekmesinin düzeltilmesi ve porte modu için biraz daha yazılım ayarı yapılması yeterli olacaktır kanımca.ikinci kamera telefoto kamera olmadığı için iPhone plus lar gibi çekemiyor maalesef portre fotoğraflarını.Bazen derinliği ayarlarken ve arka planı flu yaparken maalesef yüzün sağında solunda flu yapamadığı küçük parçacıklar kalıyor ve sanki kulakta küpe varmış gibi bir görüntü oluyor :)

    P20 Pro da 3.kamera telefoto.hem monokrom hemde telefoto kamera ile p20 pro muazzam portre fotoğrafları çekecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.