Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5-full kutu-Sat/Tak-220tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazılım yüklerken elimde kalan cihazımı yedek parça olarak satışa çıkartıyorum. Tim den alındı ancak rom yüklendiği için garanti dışı bırakıldı. Şuan cihazı kullanan ileride ekran, ekran dokunmatiği, kasa, pil, kutu içeriği lazım olur diyenler ve kvk haricinde yedek parça temini zor olan bu cihazı almak isteyebilirler. Cihaz şarj olmuyor, pc bağlantı görmüyor, açılmıyor. Ben soğudum artık çalışsada kullanmam.

Takas tekliflerine açığım, klavyeli telefonlarla takas önceliği vardır. İstiyor olduğum fiyat 220 TL dir.

Sadece ekran tamiri için 130-150 tl istenilen ve yedek parça temini kvk tarafından sağlanan bir cihaz olduğunu unutup "... lira veririm" diye mesaj atmadığınız için şimdiden teşekkürler.

Sağlıcakla. İyi forumlar.

Edit:Başlık değiştirildi.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkolik -- 15 Aralık 2011; 19:35:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Özel mesajlar cevaplandı.

• bendede vardı sattım kardeş umarım satarsın
  • Kvk ya muhtaç olmasın kimse diye satıyorum, satılmazsa artık tcell kampanyalı bir anı olarak kalacak benim için. Sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkolik

Arkadaşlar Merhaba,

Yazılım yüklerken elimde kalan cihazımı yedek parça olarak satışa çıkartıyorum. Tim den alındı ancak rom yüklendiği için garanti dışı bırakıldı. Şuan cihazı kullanan ileride ekran, ekran dokunmatiği, kasa, pil, kutu içeriği lazım olur diyenler ve kvk haricinde yedek parça temini zor olan bu cihazı almak isteyebilirler. Cihaz şarj olmuyor, pc bağlantı görmüyor, açılmıyor. Ben soğudum artık çalışsada kullanmam.

Takas tekliflerine açığım, klavyeli telefonlarla takas önceliği vardır. İstiyor olduğum fiyat 220 TL dir.

Sadece ekran tamiri için 130-150 tl istenilen ve yedek parça temini kvk tarafından sağlanan bir cihaz olduğunu unutup "... lira veririm" diye mesaj atmadığınız için şimdiden teşekkürler.

Sağlıcakla. İyi forumlar.

Edit:Başlık değiştirildi.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Özel mesajlar cevaplanmıştır. takas için qwerty klavyeli modeller tercih edilecektir. çin malı vs.. fark etmez. iyi forumlar.

• Tek hatlı, wifi, qwerty klavyeli model telefonlarla takaslanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.