Şimdi Ara

Huawei, HMS Core geliştirici sayısının 4 milyonu geçtiğini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei, HMS Core geliştirici sayısının 4 milyonu geçtiğini açıkladı



    Huawei'nin başlattığı HMS Küresel Uygulama İnovasyon Yarışması'nda(Apps UP) konuşan şirketin Pazarlama ve Çözümler Başkan Yardımcısı Liu Dongfang, mevcut uygulama ekosistemi için 4 milyondan fazla geliştiricinin yeni uygulamalar için imza attığını açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Android 12, beta sürümü ile rekor kırdı: Tarihin en çok indirilen beta sürümü



    'En büyük 3. mobil uygulama ekosistemi'



    Uygulama geliştiricilerine çeşitli servis kabiliyetleri sunan bir mobil servis altyapısı olan HMS Core, güncellenmeye devam ediyor. Son olarak tanıtılan 6.0 sürümüyle beraber bulut hizmetleri için genişletilmiş destek sunulacak. Sürüm, önümüzdeki günlerde yayınlanacak.



    Huawei'den yapılan açıklamalara göre 2021 Mayıs sonu itibarıyla Huawei kayıtlı geliştirici sayısı 4 milyonu aşarken dünya çapında HMS Core'u entegre eden uygulama sayısı 134.000'i geçti.



    Huawei, HMS Core geliştirici sayısının 4 milyonu geçtiğini açıkladı



    Huawei, HMS ekosisteminin, dünyanın en büyük üçüncü mobil uygulama ekosistemi haline geldiğini söyledi. Huawei'den Catherine Chen: "HMS platformu aracılığıyla giderek daha fazla insanın bir araya geldiğine ve yapılan her iyileştirmenin HMS'nin ekosistem genişliğine katkıda bulunmasına ve dünyaya daha fazla heyecan ve yaratıcılık getirmeye yardımcı olacağına inanıyorum." dedi.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/huaweis_harmonyos_already_has_134000_apps_over_4_million_developers_have_signed_on-news-49552.php







  • paranın gücü. çin bu dünyanın süper gücüdür. ameriga, russia halt etmiş. tarihte atalarımız bile çekirge sürüsü gibi çoğalan bu çinlileri kese kese bitirememiş. adamlar durmadan, yılmadan her türlü yoldan her türlü sektörü ele geçirmeye çalışıyorlar. harmony os işletim sisteminin android ekosisteminde yayılmasının önünü nasıl alacaklar bilmiyorum. üreticiler apple gibi donanım kilidi koymaya başlarlarsa o zaman huawei dünya lideri olur...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.