Şimdi Ara

Huawei HG253 modem şifresi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanım kılavuzunda ve internette yazan "superonline" şifresini bir türlü kabul etmiyor. Modeme birkaç kez reset attım ama olmadı bir türlü.

Daha önce modem sayfasına girerek modemin şifresini değiştirmiştim ama şifreyi hatırlayamıyorum bir türlü. Modeme reset atınca kullanıcı adı ve şifrenin sıfırlanması gerekli. Ama bir türlü "superonline" şifresini kabul etmiyor.

Bunun başka bir şifresi varsa lütfen söyleyin.

• Gençler yok mudur bu şifreyi öğrenmenin bir yolu? Online İşlem Merkezinden de öğrenilemez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Arkadaşlar kullanım kılavuzunda ve internette yazan "superonline" şifresini bir türlü kabul etmiyor. Modeme birkaç kez reset attım ama olmadı bir türlü.

Daha önce modem sayfasına girerek modemin şifresini değiştirmiştim ama şifreyi hatırlayamıyorum bir türlü. Modeme reset atınca kullanıcı adı ve şifrenin sıfırlanması gerekli. Ama bir türlü "superonline" şifresini kabul etmiyor.

SUPERONLINE DENEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

quote:

Arkadaşlar kullanım kılavuzunda ve internette yazan "superonline" şifresini bir türlü kabul etmiyor. Modeme birkaç kez reset attım ama olmadı bir türlü.

SUPERONLINE DENEYİN

Buda olmadı :(
  • Modemi resetleyip denermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Modemi resetleyip denermisiniz.

Yine olmadı. Online İşlem Merkezinden bir tüketici şikayeti oluşturdum ona cevap vermelerini bekliyorum.

Daha önceden şifreyi değiştirmiştim. Onu unuttum. Ama modeme reset atınca şifrenin sıfırlanması gerekiyor. Acaba ben mi modeme reset atamadım anlamadım. Modemin arkasında reset yazan küçük delikteki düğmeye kürdanla basıp bırakıyorum. Ama olmuyor işte.
  • quote:

quote:

Yine olmadı. Online İşlem Merkezinden bir tüketici şikayeti oluşturdum ona cevap vermelerini bekliyorum.

Daha önceden şifreyi değiştirmiştim. Onu unuttum. Ama modeme reset atınca şifrenin sıfırlanması gerekiyor. Acaba ben mi modeme reset atamadım anlamadım. Modemin arkasında reset yazan küçük delikteki düğmeye kürdanla basıp bırakıyorum. Ama olmuyor işte.

O kurdanla basıp bıraktığınız yere 8-10 saniye kadar basılı tutun. Bıraktıktan bi süre sonra ışıkları kapanıp tekrar yanacak.ordan anlarsın reset oldugunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

quote:

quote:

O kurdanla basıp bıraktığınız yere 8-10 saniye kadar basılı tutun. Bıraktıktan bi süre sonra ışıkları kapanıp tekrar yanacak.ordan anlarsın reset oldugunu

Dün akşam saat 11 gibi internet bağlantısı kesildi. Sabah okula giderken bile modemin internet ışığı yanmıyordu. Bağlantıyı mı sıfırladılar acaba anlamadım. Eve gelince modemin bütün ışıkları yanıyordu. Ama kablosuz ağımın adı ve şifresi değişmiş onu bulamadım. Arkadaş internetten online hizmetlerden kablosuz ağ adına ve şifresine bakarak söyledi. Bu şekilde girerek modemin şifresini de değiştirdim. Teşekkürler hocam. Şimdi gerek kalmadı ama bir dahaki sefere böyle yaparım.

Arkadaşlar sağolun sorunumu çözdüm. Sadece internetime bağlı olan makinelerin MAC adreslerini görmek için modem sayfasına girmek istemiştim.

@pphammer @Angelica

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.