Şimdi Ara

Huawei HG253 DDNS Ayarları ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
5
Favori
20.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sacrificeson

dynu.com ile üye oldum ve çalıştı ancak modemi resetleyince veya ip adresi değişinci dns i güncellemiyor. Çözüm arıyorum.

bence dikkatlice verdiğim linkteki adımları tekrar kontrol ederek uygulayın. 3 aydır sayısız reset atmışımdır modeme, hiçbir sıkıntı olmadan dinamik dns çalıştı.
  • bende de bu modemden var hocamda bu flash takılan yeri filan ne işe yarıyor acaba
  • enesshn18 kullanıcısına yanıt
    USB HDD bağlayıp ağ diski olarak kullanabiliyorsun. Örneğin DLNA uyumlu aynı ağa bağlı bir oynatıcıdan (TV, PC, wifi'den telefon) diskteki video, müzikleri oynatabilirsin.
  • Ben de hg255 için ayarları yapılandırmadım. noip.com dan hesap açıp domain oluşturdum. Ama eksik var bir yerlerde. Bir kere benim yerel ağımda ki hangi bilgisayara yöneleceğini belirten portu girebileceğim alan yok.

Şu an yerel ağımda çalışan web server var. Ona dışardan ip ve port girerek ulaşabiliyorum. Burdan domain alıp ip yerine domain ile gireyim dedim ama ayarlarını yapamadım.

Ana bilgisayar adı:
    Etki alanı adı:
    Kullanıcı adı:
    Parola:

sadece bu dört alan var benimkinde.
  • Kusura bakmayın hocam cahilliğimi mazur görün ddns i ne için kullanıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onore O kullanıcısına yanıt
    Modem ip değişse bile ddns sayesinde ip bilmene gerek kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginçtir her zaman çalışan ddns ayarlarım tuttu bayramda çalışmadı. Ne güzel evdeki hdd den filmleri stream ederim diyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese,
    Geçen hafta ben de port yönlendirme ayarlarımı yapmıştım. Ancak şu anda modem arayüzüne giriş yaptığımda tüm menülerin ortadan kalktığını görüyorum. Durum sayfasında yer alan "Port Yönlendirme" ve Gelişmiş sekmesinin altındaki NAT,DDNS gibi menüleri tamamen kalktığını görüyorum. Superonline müşteri hizmetlerini aradığımda salağa yatıp "biz sadece şifre değiştirebiliyoruz, diğer işlemleri yapamıyoruz" diyorlar, oysa birkaç ay önce aynı işlemleri çağrı merkezine yaptırmıştım.
    Ortada garip bişeyler var ama anlamadım...
  • alperaydyn A kullanıcısına yanıt
    yazılım versiyonu güncellenince bazı şeyler devreden çıkıyor ve dns siliniyordur... Root şifresini gizlemeseler o uzaktan erişimi kapatırdım...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    İyi ama versiyon güncellemesi ile neden var olan fonksiyonlar kaldırılsın ki?

Önceden aşağıdaki menü görünüyordu, şu anda Gelişmiş sekmesinin altında sadece UPnP kalmış, gerisi tamamen ortadan kalmış görünüyor.

Huawei HG253 DDNS Ayarları ???
  • Selamlar herkese,

şu ddns ayarını bir türlü yapamadım. sorunun nerde oldugunu da anlayamadım

-dynu.com da hesap açtım. oradaki hesap bilgilerini hg253'e girdim.
    -yine hg253de modemin web arayüzine (yani ip:192.168.1.1 port:80 ) nat da port yönlendirme ayarladım ki dışarıdan modeme erişebileyim.
    ama hiçbir şekilde dynu.comdan aldiğim url ve nat'da port yönlendirmede verdiğim dış port ile modemin web arayüzüne erişemedim.

bunu yapan var mı arkadaşlar? başka yerlerde araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım. modeme değil de yerel ağdaki başka bir bilgisayara erişmeyi denemedim. ip cam var 554 portundan yayin yapan, ona erişmeyi denedim port yönlendirme girerek o da olmadı

dynu.com'da heap açtıktan sonra yukarıdaki gibi bir şey yapmak için ne yapmak lazım arkadaşlar? neresi eksik, yanlış?

kafama şu takıldı:
    şimdi whatismyip web sitelerinden bakinca 212 ile başlayan bir ip çıkıyor. ama aşağıdaki resimdende görüleceği üzere modemin wan ip'si (yani Internet IP adresi) 100 ile başlayan bir ip. dynu.com 'da ddns için domain name yaratirken bu domain name'e whatismyip web sitelerinde çıkan 212'li ip'yi atiyor.
    ben yukarıdaki sorunu gidermek için bu 212'li ip'yi 100'lü ip ile değiştirdim ama bu da olmadı

Huawei HG253 DDNS Ayarları ???

• Şimdi hepiniz superonline fiber kullanıcısısınız. Size verilen sanal IP. İşte bu yüzden modemin aldığı ip ile internette gözüken ipniz farklı.

Gerçek ip talep edin. Sabit ip demiyorum gerçek ip. Tabi size ücret karşılığında sabit ip vermek isteyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 5 Ekim 2016; 17:09:56 >
  • No-ip destek birimiyle temasa geçtim. Denemem için bazı bilgiler gönderdi. Bir türlü çalışmadı. Dynu sorunsuz çalışıyor.

Uğraşmak isteyen olursa bana iletilen bilgiler şöyle(erhan.ddns.net için):

Host: erhan

User Name: erhan

Server Address: dynupdate.no-ip.com or 8.23.224.120

Domain: ddns.net

Password:

Server Port: 80, 8245, or 443 (try 80 first. If that fails try 8245, etc)

Service Name: DDNS? Seems to be a custom field.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.