Şimdi Ara

HUAWEİ G700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ORJİNAL RESİMLER
     HUAWEİ G700
     HUAWEİ G700
     HUAWEİ G700
     HUAWEİ G700
     HUAWEİ G700
     HUAWEİ G700
     HUAWEİ G700
     HUAWEİ G700
     HUAWEİ G700
     HUAWEİ G700
     HUAWEİ G700

HUAWEİ G700
    CİHAZA İMEİ ATTIRDIM,AMA 3G GELMİYOR,2G EDGE BAĞLANIYOR,DAHA FAZLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM
    ÇİFT HAT YUVASI VAR,İKİSİDE AKTİF
    EKRAN KALİTESİ HIZI VS GAYET GÜZEL BİR CİHAZ,ZATEN HUAWEİ KULLANMIŞ BİRİYSENİZ ANLATMAYA GEREK YOK ÇOK GÜZEL CİHAZLAR ÜRETİR
    CİHAZA RECOVERY YÜKLEMEK ÇOK KOLAY, FARKLI GÜZEL TÜRKÇE ROMLAR YÜKLENEBİLİYOR,ŞUAN ORJİNAL ROMUYLA GÖNDERİLECEK İNGİLİZCE
    CİHAZ SIFIR AYARINDA TERTEMİZ

KUTUSUNDA ŞARJ ALETİ VE USB KABLOSU İLE
    525 TL

ÖZELLİKLER
    http://gsmarena-mobile.blogspot.com.tr/2013/11/huawei-g700t-mt6589-quad-core-12ghz-1gb.html

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitrox -- 26 Temmuz 2014; 2:31:30 >

• Hocam çift hatlı modeli türkiye deki 3G şebeke bandını desteklemiyor malesef. U modeli var tek hatlı türkiyede o var. Hangi siteden aldınız ? Eğer faturası varsa değişim yaptırabilirsin. 5 ay önce bende china mobile den almıştım fakat çift hatlı gelmişti aynı şeyi yaşadım ama iletişim kurmuştuk 40 gün sonra tek hatlı olan U20 modelini gondermislerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 26 Temmuz 2014; 12:18:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam sanırım 3g bandını desteklemiyro,sadece 2g bağlanıyor,cihaz alınalı 4 ay olduğu için iade şansı malesef yok,bir yakınım kendisi için almıştı ve kullanıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Huawei hg658c firmware
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.