Hangisi arkadaşlar yarın acil almam gerek . M4 ün hafızasından dolayı endişem var artı olarak hafıza kartı takıp olur mu diye düşünüyorum.
G7 ise sar değeri ve kameradan dolayı endişem var .
Galaxy a3 de ekran ve kameradan dolayı düşü kgeliyor özüme.
Siz ne dersiniz ?
m4 aqua modeline sd kartı taksanız dahi uygulama sd kartına yüklenemiyordu. ama android 6.0 güncellemesiyle bu sorun aşılmış diyorlar emin değilim. bütçeniz ne kadar , ne için alacaksınız telefonu yardımcı olalım
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
m4 aqua modeline sd kartı taksanız dahi uygulama sd kartına yüklenemiyordu. ama android 6.0 güncellemesiyle bu sorun aşılmış diyorlar emin değilim. bütçeniz ne kadar , ne için alacaksınız telefonu yardımcı olalım
Hocam bütçem en fazla 700 yapıyor bu telefonları da 2.el olarak aacağım .
Benim için kamera özellikle ön kamerası da iyi olması lazım . Hafıza önemli . Şuan kullandığım galaxy s5de kendi hafızasında toplam 11 gb kullanmışım.Tabi ki hepsi de çok gerekli değil.Galerim farklı farklı şeylerle dolu.Kullandığım uygulamalar da whatsapp facebook messenger oynarsam da bir tane oyun.Anlayacağınız hocam uygulamalar hariç geri kalanınnı hafıza kartıyla hallederim diyorum.Şimdiden teşekkürler.
valla hocam 2. el piyasası hakkında bilgim yok. s5 neden değiştirmeyi düşünüyorsun ? dediğim gibi m4 aqua eğer android 6.0 ile düelttiyse o sorunu, alınabilecek en iyi cihaz o fiyat aralığında.
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
valla hocam 2. el piyasası hakkında bilgim yok. s5 neden değiştirmeyi düşünüyorsun ? dediğim gibi m4 aqua eğer android 6.0 ile düelttiyse o sorunu, alınabilecek en iyi cihaz o fiyat aralığında.
Hocam bir sürü sorunu var.Ekran açılmıyor sadece ekranı iki elimle bastırırp kilit tuşuna basarsam açılıyor. İki kamera da bozuk yani karıncalı kronik sorun.Çarpma etme var.Babamdan destek gelseydi sıfır başka bir şey alacaktım ama kendi cüzdanımla bu kadar yetirebiliyorum.
Peki hocam M4aqua yı unuttuk diyelim A3 ile G7 arasından hangisini önerirsiniz.
şuradan karşılaştırdım. valla rami 2 gb olsa a3 al dicektim ama kararsız kaldım ben de. güncel olduğundan yine a3 derdim ben. ekranı büyük istersen huawei de tercih edilebilir.
şuradan karşılaştırdım. valla rami 2 gb olsa a3 al dicektim ama kararsız kaldım ben de. güncel olduğundan yine a3 derdim ben. ekranı büyük istersen huawei de tercih edilebilir.