Şimdi Ara

Huawei G7 Nerden Almalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bayağı bir süren araştırmalarımdan sonra g7 almaya karar verdim bu yüzden başka telefon önermeyin.Ama elden almak istiyorum gsm operatörlerinde satılıyor sanırım.Çünkü mağzalarda görmedim ve anadolu yakasında otuluyorum sanırım karşıda bazı mağzalarda var.Neyse avea ya gittim adam bana 1000 tl fiyat verdi ondan sonra turkcelle gittim bana verdikleri fiyat 1300 peşin alcam bu arada.Sorularım her turkcell bayisinde aynı fiyatmı ve turkcell dekini inceleme sansım vardı kendi uygulamaları vardı aveada ve diğer operatörlerde de böyle telefon uygulama yüklümüdür ve rom atmak dışında başka kurtuluşu yokmudur ?

• Vodafone hattın olsun olmasın 999tl nakit alırsın.

Gold magzasıda satıyor 999tl
    Hatla alan (ayda ek 38tl*24ay) genelde beyaz var.
    Goldbilgisayarda siyah vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayoki

Evet arkadaşlar bayağı bir süren araştırmalarımdan sonra g7 almaya karar verdim bu yüzden başka telefon önermeyin.Ama elden almak istiyorum gsm operatörlerinde satılıyor sanırım.Çünkü mağzalarda görmedim ve anadolu yakasında otuluyorum sanırım karşıda bazı mağzalarda var.Neyse avea ya gittim adam bana 1000 tl fiyat verdi ondan sonra turkcelle gittim bana verdikleri fiyat 1300 peşin alcam bu arada.Sorularım her turkcell bayisinde aynı fiyatmı ve turkcell dekini inceleme sansım vardı kendi uygulamaları vardı aveada ve diğer operatörlerde de böyle telefon uygulama yüklümüdür ve rom atmak dışında başka kurtuluşu yokmudur ?

1300 tl Olan Huawei P7
    Sen 999tl G7 alacaksın

P7 tasarım ekran çözünürlük daha yüksek fakat batarya 2600mAh
    Bizim Vodafone ilginçtir ikisini aynı fiyat veriyor +38tl*24ay=912tl tabi bayinin elinde kaldıysa

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

Orijinalden alıntı: tayoki

Evet arkadaşlar bayağı bir süren araştırmalarımdan sonra g7 almaya karar verdim bu yüzden başka telefon önermeyin.Ama elden almak istiyorum gsm operatörlerinde satılıyor sanırım.Çünkü mağzalarda görmedim ve anadolu yakasında otuluyorum sanırım karşıda bazı mağzalarda var.Neyse avea ya gittim adam bana 1000 tl fiyat verdi ondan sonra turkcelle gittim bana verdikleri fiyat 1300 peşin alcam bu arada.Sorularım her turkcell bayisinde aynı fiyatmı ve turkcell dekini inceleme sansım vardı kendi uygulamaları vardı aveada ve diğer operatörlerde de böyle telefon uygulama yüklümüdür ve rom atmak dışında başka kurtuluşu yokmudur ?

1300 tl Olan Huawei P7
    Sen 999tl G7 alacaksın

P7 tasarım ekran çözünürlük daha yüksek fakat batarya 2600mAh
    Bizim Vodafone ilginçtir ikisini aynı fiyat veriyor +38tl*24ay=912tl tabi bayinin elinde kaldıysa

yok kardeşim eminim g7 yazıyordu hatta adama g7 nin fiyatı ne diye sordum oda bana 1300 dedi ama asıl aklımı kulcalayan turkcellin kendi uygulmaları vardı bunlar diğer operatörlerde de aynı mıdır

• Şahsen Türkcell den alma.
    Ya Gold Mağazasından bakıp deneyerek al yada Avea-Vodafone..

Şimdi garanti olayı ilginçtir.
    Root yaparsan garanti iptal olur root yapmadan sitesinden orjinal yazılımı cihazına kurarsan iptal olmaz diyorlar (1GB pc de indirip) karta atıyorsun cihaz dan kolayca yazılımı güncelleme yapıyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Şahsen Türkcell den alma.
    Ya Gold Mağazasından bakıp deneyerek al yada Avea-Vodafone..

Şimdi garanti olayı ilginçtir.
    Root yaparsan garanti iptal olur root yapmadan sitesinden orjinal yazılımı cihazına kurarsan iptal olmaz diyorlar (1GB pc de indirip) karta atıyorsun cihaz dan kolayca yazılımı güncelleme yapıyorsun..

Bugün tekrar operatörlere gittim vodafone da kalmamış ve uzun zamandır da gelmemiş zaten turkcellden almam avea yada bizim burdaki goldda varsa ordan olcam
  • Sanirim mediamarkt'tada vardi.
    internetten 890civarina getirebilirsin aslinda neden elden almak istiyosun.
    Bide sana ters gelmezse sahibindende alip nakite cevirmek isteyenler var acilmamis kutu hatta bitanesi kaskoda yaptirmis 900istoyodu. Illa elden almak istersen cok mantikli bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XİAOMİ REDMİ NOTE 14 ALINIR MI?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeMRez

Sanirim mediamarkt'tada vardi.
    internetten 890civarina getirebilirsin aslinda neden elden almak istiyosun.
    Bide sana ters gelmezse sahibindende alip nakite cevirmek isteyenler var acilmamis kutu hatta bitanesi kaskoda yaptirmis 900istoyodu. Illa elden almak istersen cok mantikli bence.

kardeşim telefonun para iadesi yapılcak ama babamın kartına yapılcak babam da internetten almam diyor ne diyim eski kafa artık elden alcaz
  • Anladum hocam hayirlisi olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.