Şimdi Ara

HUAWEİ G610-U30 ROOT,RECOVERY,ROM YÜKLEME VE MANUEL RECOVERY YÜKLEME(KURTARMA) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.072
Cevap
22
Favori
153.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar konunun basinda buyuk harflerle yazdim once verdigim orj yazilimi yukleyin sonra islemlere baslayin yoksa telefon gocer diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G610 Sony Xperia C v2 ROM

https://yadi.sk/d/bFl5FKenXzDXR

KAYNAK: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=506377&st=4260#entry33153651

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalu -- 5 Ağustos 2014; 13:27:10 >
  • Deneyelim bakalim sagolasin cemalu gerci g610-u30 arkadasimizin verdigi romu kullaniyorum hem stabil hem batarya suresi iyi insallah bu rom iyi olmustur

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

Deneyelim bakalim sagolasin cemalu gerci g610-u30 arkadasimizin verdigi romu kullaniyorum hem stabil hem batarya suresi iyi insallah bu rom iyi olmustur

Rom Rusça yükleniyor ama türkçe desteği var ayarlarda yerini bulursan türkçeye çevirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalu -- 6 Ağustos 2014; 15:02:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalu

quote:

Deneyelim bakalim sagolasin cemalu gerci g610-u30 arkadasimizin verdigi romu kullaniyorum hem stabil hem batarya suresi iyi insallah bu rom iyi olmustur

Rom Rusça yükleniyor ama türkçe desteği var yaralarda yerini bulursan türkçeye çevirebilirsin

romu kurdum ama batarya ömrü konusunda sıkıntı var sanki cemalu çok çabuk bitiyor performansa yönelik yapılmış rom baya hızlı ama işte batarya olayı kötü biraz test edip iyice bakmak lazım acaba gpu hızı arttırılmış olabilirmi bu romda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 6 Ağustos 2014; 11:57:26 >
  • Hocam android sürümü nedir ?

• Android 4.2.2 sürümü yanlız ben begenmedim.şarj tez bitiyor zevkler ve renkler tartışılmaz siz de deneyip görün ben color OS 2.0 i bekliyorum bir çıksa su an color OS 1.0 i kullanıyorum güzel hoşuma gidiyor

• meraba ilk sayfada ki hata numaralandırmada yani 1. adımda yukarıya orjinal romun yüklenmesi yazsan iyi olur basit fakat dikkatsizlik işte oluyor
    bende dün atladım üstteki yazılara dikkat etmeden direk 1. adımdan başladım ve zart ikinci günde telefon elimde kaldı ağlayacaktım nerdeyse :) neyse sonra alttaki açıklamalarla düzeldi şimdi yeniden rom yüklemeye çekiniyorum
    birde bu orjinal romun tek partlık linkini bulsak süper olur
    uğraşan herkesin eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 11 Ağustos 2014; 12:12:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dndd

meraba ilk sayfada ki hata numaralandırmada yani 1. adımda yukarıya orjinal romun yüklenmesi yazsan iyi olur basit fakat dikkatsizlik işte oluyor
    bende dün atladım üstteki yazılara dikkat etmeden direk 1. adımdan başladım ve zart ikinci günde telefon elimde kaldı ağlayacaktım nerdeyse :) neyse sonra alttaki açıklamalarla düzeldi şimdi yeniden rom yüklemeye çekiniyorum

orda zaten belirttim ilk önce bunu yükleyi,n ama pm'den yardım isteyenler hep aynı şeyi söylüyor onu okumuşlar ama direkt 2. adımdan başlamışlar nasıl oluyor bende anlamıyorum onu okuyorsun muhakkak yapman lazım ama atlayıp diğer işlemi yapıyorsun
  • Arkadaşlar Rom yüklemeden önce kesinlikle telefonu sıfırlamanız aldığınız ilk güne döndürmeniz gerekiyor 1 ci adımı atlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saglikci_salih -- 11 Ağustos 2014; 19:54:50 >
  • Aslinda olay sifirlama değil iki yazilim arasinda kernel farki var o yuzden oluyor

• demek istediğim açıklamada
    1) framroot.apk ve recovery.img var

burda bu adımın başında 1 değil 2 yazmalı
    bunun üstüne
    1-custom rom yükle
    2) framroot.apk ve recovery.img var
    şeklinde olursa sanırım sorun azalır
    eleştirmek değil amacım yanlış anlamayın kendi düştüğüm hatadan aktarıyorum
  • quote:

demek istediğim açıklamada

bunun üstüne
    1-custom rom yükle

Farkindaysan buyuk harflerle yazdim o kismi ki adamin gozune gozune girsin okusun atlamasin buna ragmen eger kafasina gore is yapiyorsa o zaman birakalimda yapsin diyorum cunku pm'den oyle mesajlar atiyorlar ki cildirtiyorlar,daha gecen Gecen gun bir arkadas pm atti soruyor yuklemwn lazim sakin ha dedim 10dk sonra telefon acilmiyor diye pm atiyor yuklemeden diger isleme baslamis bu nedir simdi

• quote:

demek istediğim açıklamada

bunun üstüne
    1-custom rom yükle

Kesinlikle katılıyorum 1-) şeklinde olsaydı sorunlar azalırdı sanki o işlem değilmiş gibi açıklamaya koymak yanlış diye DÜŞÜNÜYORUM.Tabii bu benim düşüncem..
  • quote:

quote:

meraba ilk sayfada ki hata numaralandırmada yani 1. adımda yukarıya orjinal romun yüklenmesi yazsan iyi olur basit fakat dikkatsizlik işte oluyor

orda zaten belirttim ilk önce bunu yükleyi,n ama pm'den yardım isteyenler hep aynı şeyi söylüyor onu okumuşlar ama direkt 2. adımdan başlamışlar nasıl oluyor bende anlamıyorum onu okuyorsun muhakkak yapman lazım ama atlayıp diğer işlemi yapıyorsun

Ben de bu sırayı tutturamayanlardanım ve telefonum 21 hazirandan beridir servis yollarında. Teleservise gitti gelmedi. Bekliyorum....

• cbasaran C kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzu geri verip paranizi alma hakkiniz var veya yenisini isteme hakkinizda var. Cunku 45 gunu gecmis garantiden
    Sizin yerinizde olsan parami geri alip baska bir cihaz bakardim. Tabi tahattutle almissaniz yeni cihaz isteyin. Madur durumdasiniz su an.

• Yandex Kit G610-U20 (Aroma)

https://yadi.sk/d/IR4zx60-ZbUys

OPPO R819 Stock Android

https://yadi.sk/d/C4TpfnbCZWgFJ

Coloros 2.0 Rom buldum fakat şu an link ölü düzeltilince yayınlarım
  • ColorOS 2.0.0i G610

https://yadi.sk/d/XB59DNuNZd4im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalu -- 14 Ağustos 2014; 17:56:37 >
  • 3 romuda deneeyip cevap veririm
  • color os.v2 rom.sim karti.gormuyor

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.