Şimdi Ara

HUAWEİ G610-U30 ROOT,RECOVERY,ROM YÜKLEME VE MANUEL RECOVERY YÜKLEME(KURTARMA) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.989
Cevap
22
Favori
154.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sendomi kardeş aklıma bir şey takıldı onu da sana sormak isterim. ben color os romu yükledikten sonra telefonu bilgisayara bağladım kablo ile. bilgisayar da aygıtın biçimlendirilmesi gerekli dedi ve bende biçimlendirdim tam o sırada telefon hata vermeye başladı dondu ve bende bataryasıni çıkardım. ve telefon bir daha açılmadı. acaba biçimlendirdiğim için mi bozuldu telefon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Sizin ilk sayfada verdiginiz romu yüklemiştim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: 344344

Sendomi kardeş aklıma bir şey takıldı onu da sana sormak isterim. ben color os romu yükledikten sonra telefonu bilgisayara bağladım kablo ile. bilgisayar da aygıtın biçimlendirilmesi gerekli dedi ve bende biçimlendirdim tam o sırada telefon hata vermeye başladı dondu ve bende bataryasıni çıkardım. ve telefon bir daha açılmadı. acaba biçimlendirdiğim için mi bozuldu telefon?

Ben acaba rom farkindan mi dedim ama sorun senin bicimlendirme olayin gibi duruyor sen wipe cache yap yukle bicimlendirme sorun olmaz

wipe cache yapmıştım sendomi kardeş. belli ki sorun biçimlendirmede (: yardımınız için sağolun en kısa sürede yukleyeceğim. huawei nin sitesine giremiyorum önce orjinal romu yükleyip işimi sağlama almak istiyorum ama nerden indireceğim orjinal romu bilmiyorum

• quote:

wipe cache yapmıştım sendomi kardeş. belli ki sorun biçimlendirmede (: yardımınız için sağolun en kısa sürede yukleyeceğim. huawei nin sitesine giremiyorum önce orjinal romu yükleyip işimi sağlama almak istiyorum ama nerden indireceğim orjinal romu bilmiyorum

Hala girilemiyor mu bu zibik siteye yavben konuya link eklerim ama uzun surer

Eğer sizde varsa boş bi zamanınızda yandex diske yukler misiniz fazla zamanınızı almaz zaten. ihtiyacımız var :) bu huawei türkiyenin hizmet kalitesi spot pazarlamacılardan farksız :)

• zippyshare yüklerim ama upload uzun sürer
    Yandex hızlı oluyo diye demiştim tabi siz bilirsiniz. ne zaman upload edebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 344344 -- 25 Mayıs 2014; 11:35:50 >
    sendomi kardeş ilk sayfadaki color os rom linkide bozulmus galiba. onu da yeniden upload eder misin?

• Elinde color os rom olan biri link verebilir mi?

• quote:

Elinde color os rom olan biri link verebilir mi?

ilk sayfada linki yeniledim ordan indirebilirsin,stok romuda upload ediyorum
    Çok sağolun indiriyorum :)

• eklediğim rom g700 romuymuş kaldırdım linki sakın indirme dalmışım,arıyorum linki şimdi bulursam ekleyeceğim hemen yoksa ben upload edeceğim artık
    Benim de gözüm ona takıldı bir an :) bence siz kendinizdeki romu yükleyin sağlam olsun

• quote:

Benim de gözüm ona takıldı bir an :) bence siz kendinizdeki romu yükleyin sağlam olsun

https://yadi.sk/d/Ns1Ib9n8RCQ83 bu g610 için olanı bunu indir,denemedim ama söyleyeyim bu ota diye geçiyor,bendekileri upload edemem daha orjinal rom upload'u bitmedi
    biraz daha bekleyeyim öyleyse? çünkü bir kez daha bozmak istemiyorum telefonu :/ bu rom aynı rom di mi?

• quote:

biraz daha bekleyeyim öyleyse? çünkü bir kez daha bozmak istemiyorum telefonu :/ bu rom aynı rom di mi?

Aynı rom ama sürümü farkli

Bi riski olur mu bunu yüklesem? bu daha mı iyidir veya daha mi kötü?

• quote:

Bi riski olur mu bunu yüklesem? bu daha mı iyidir veya daha mi kötü?

konuya yeni linki ekledim upload yaptım kardeşim
  • UPDATE.APP Yandex link

http://yadi.sk/d/AuF5VSr9RHGan
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.