|
Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu (16. sayfa)
-
-
Freebuds 3 kulaklığımı samsung cihaz ile kullanıyorum. Aslında takas ile proya geçme niyetim var ancak pronun bütün özelliklerine sahip uygulamayı huawei app storedan indirilebiliyormuş sadece google app storeda yokmuş doğrumu bu? -
Hocam ben freebuds 3 kullanıyorum sizde benim gibi cihazınıza appgallery yükleyin oradan yükleyin en güncel sürüm orda -
Yeniden söylüyorum ben samsung kullanıyorum cihaz olarak huawei değil. Zaten sorunum bu da değildi. -
merhabalar. şuan qcy t5 kullanıyorum yürürken kulağımdan düşüyor. freebuds 3 veya freebuds 3i e geçmeyi düşünüyorum. bunlar arasında çok fark var mı? 3i gözüme güzel geliyor. 3ün kutusu çok güzel ama. ses ve kaliye olarak çok fark var mıdır? aradaki 250 300tl farka değer mi? 3i veya 3 de yürürken düşme gibi bir sıkıntı yaşar mıyım?
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmckr
Yeniden söylüyorum ben samsung kullanıyorum cihaz olarak huawei değil. Zaten sorunum bu da değildi.Hiç aklina gelmedimi android markete girip huawei app store indirmen. Indir app store yükle istedigini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
google playde huawei app store yokki. -
Huawei in sitesinden indirin bende samsung kullanıyorum -
-
Chrome da apk arayıp kurdum bende 👍 -
Marketler farklı ayrıca gösterdiğiniz uygulama store, huawei ürünlerinin satıldığı uygulama. Ben chrome üzerinden apk bulup kurdum. -
Chrome dan aramanıza gerek yok. Cihaz içinden barkod çıkıyor okutunca huawei sitesine girip indirebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: kobejamesmerhabalar. şuan qcy t5 kullanıyorum yürürken kulağımdan düşüyor. freebuds 3 veya freebuds 3i e geçmeyi düşünüyorum. bunlar arasında çok fark var mı? 3i gözüme güzel geliyor. 3ün kutusu çok güzel ama. ses ve kaliye olarak çok fark var mıdır? aradaki 250 300tl farka değer mi? 3i veya 3 de yürürken düşme gibi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Pro kullanıyor. En büyük silikonlari taktim. Dün çok uzun yürüdüm düşme olmadi zaman zaman cekindihim icin düzeltme ihtiyacı oldu ama düşmedi.
Arkadaşlar kulaklık ucu çok önemli tüm uçları deneyin zaten -
Bende aranıza Freebuds pro gri renk ile katıldım. Airpods pro dan sonra insan çok tereddüt ediyor, acaba iyi mi acaba kulakta Airpods pro kadar rahat ve şık duruyor mu vs.
Şık bir cihaz ve kulağımda da gayet rahat durdu. Ses performansı beni tatmin etti. Cihaz mi note 10 lite.
Kulaktan çıkar, dur. Tak devam et özelliğinin çalışması bile oldukça mutlu etti.
Tek kulaklıkla bile telefon görüşmesi rahat bir şekilde yapılabiliyor.
Freebuds 3 ilk çıktığında da Airpods 2. nesilden geçiş yapmıştım fakat hayal kırıklığı olmuştu, kısa bir süre sonra satıp Airpods pro almıştım. Freebuds Pro olmuş, beğenimi kazandı. -
Evet kardeşim kapağı açınca ekranda çıkan o görsel çıkmıyor. Çıkması için telefonun huawei marka olması gerekiyor. O yazılım telefona gömülü oluyor.. kulaklığın samsung olsaydı çıkacaktı. Aslında çok güzel görüntü katıyor olmasını çok isterdim.
Birde o bahsettiğin uygulamayı nerden indirdin ve ses yüksekliğine %kac artış sağladı bizimle paylaşırsan sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: enis ekici
Evet kardeşim kapağı açınca ekranda çıkan o görsel çıkmıyor. Çıkması için telefonun huawei marka olması gerekiyor. O yazılım telefona gömülü oluyor.. kulaklığın samsung olsaydı çıkacaktı. Aslında çok güzel görüntü katıyor olmasını çok isterdim.
Birde o bahsettiğin uygulamayı nerden indirdin ve ses yüksekliğine %kac artış sağladı bizimle paylaşırsan sevinirim.Samsunga ait bir app. Samsungun mağazasından indirdim. Yani ilk aldığımda yetersiz geliyordu. Suan tamam diyorum bu kadar yeterli.
Bana da yetersiz geliyor. Bi deneyeyim o zaman teşekkür ederim -
İndirdikten sonra ayar felan yapıyor muyuz uygulamadan hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt