Şimdi Ara

Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
16
Favori
35.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Bence bluetooth sürümü önemli olabilir. Bluetooth 4.2 5.0 vs gibi.. ki benim telefonum note10 plus bluetooth 5.0 kullanıyor.
  • Freebuds 3 kulaklığımı samsung cihaz ile kullanıyorum. Aslında takas ile proya geçme niyetim var ancak pronun bütün özelliklerine sahip uygulamayı huawei app storedan indirilebiliyormuş sadece google app storeda yokmuş doğrumu bu?
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    Hocam ben freebuds 3 kullanıyorum sizde benim gibi cihazınıza appgallery yükleyin oradan yükleyin en güncel sürüm orda
  • Yeniden söylüyorum ben samsung kullanıyorum cihaz olarak huawei değil. Zaten sorunum bu da değildi.
  • merhabalar. şuan qcy t5 kullanıyorum yürürken kulağımdan düşüyor. freebuds 3 veya freebuds 3i e geçmeyi düşünüyorum. bunlar arasında çok fark var mı? 3i gözüme güzel geliyor. 3ün kutusu çok güzel ama. ses ve kaliye olarak çok fark var mıdır? aradaki 250 300tl farka değer mi? 3i veya 3 de yürürken düşme gibi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Orijinalden alıntı: ahmckr

Yeniden söylüyorum ben samsung kullanıyorum cihaz olarak huawei değil. Zaten sorunum bu da değildi.

Hiç aklina gelmedimi android markete girip huawei app store indirmen. Indir app store yükle istedigini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

google playde huawei app store yokki.

Samsungla huawei android marketleri farklı olucagini sanmiyorum. Farklıysa bu samsungdan kaynakli o zaman.

Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu

Chrome dan aramanıza gerek yok. Cihaz içinden barkod çıkıyor okutunca huawei sitesine girip indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobejames

merhabalar. şuan qcy t5 kullanıyorum yürürken kulağımdan düşüyor. freebuds 3 veya freebuds 3i e geçmeyi düşünüyorum. bunlar arasında çok fark var mı? 3i gözüme güzel geliyor. 3ün kutusu çok güzel ama. ses ve kaliye olarak çok fark var mıdır? aradaki 250 300tl farka değer mi? 3i veya 3 de yürürken düşme gibi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Pro kullanıyor. En büyük silikonlari taktim. Dün çok uzun yürüdüm düşme olmadi zaman zaman cekindihim icin düzeltme ihtiyacı oldu ama düşmedi.

Şık bir cihaz ve kulağımda da gayet rahat durdu. Ses performansı beni tatmin etti. Cihaz mi note 10 lite.

Kulaktan çıkar, dur. Tak devam et özelliğinin çalışması bile oldukça mutlu etti.

Tek kulaklıkla bile telefon görüşmesi rahat bir şekilde yapılabiliyor.

Freebuds 3 ilk çıktığında da Airpods 2. nesilden geçiş yapmıştım fakat hayal kırıklığı olmuştu, kısa bir süre sonra satıp Airpods pro almıştım. Freebuds Pro olmuş, beğenimi kazandı.
  • Freebuds Pro S20+ile kullanıyorum. Samsung Sound asistan indirdikten sonra seste artış hissettim. Bass tiz mid ozellikle bass lar çok iyi 63 khz i tatmin edici düzeyde hissettiriyor. Bu frekansı söyle anlatayım. Bilmeyenler için.bunu iyi verebilmesi kalitesini gösterir. Ve şöyle bir his verir. Kaliteli bir ses sistemine sahip bir arabanın bagajında subwoofer varmış ve ordan derinden bir bass hissi verir. Buda bu cihazın kalitesi için. Yeterli bir nokta. 11 mm sürücü fena işler çıkarıyor.
    Tek şikayet ettiğim. Nokta kutuyu açınca ekranda altta kulaklık bilgisi veren bölüm çıkmıyor şarjını vs gösteren ekran. Samsungta olmuyor sanırım.
    Beğendiğim nokta ise kulaklıklar telefonum ile kablosuz şarj oluyor ve bu inanılmaz bir rahatlık.

Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 2 Ocak 2021; 21:48:6 >

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim kapağı açınca ekranda çıkan o görsel çıkmıyor. Çıkması için telefonun huawei marka olması gerekiyor. O yazılım telefona gömülü oluyor.. kulaklığın samsung olsaydı çıkacaktı. Aslında çok güzel görüntü katıyor olmasını çok isterdim.

Birde o bahsettiğin uygulamayı nerden indirdin ve ses yüksekliğine %kac artış sağladı bizimle paylaşırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis ekici

Evet kardeşim kapağı açınca ekranda çıkan o görsel çıkmıyor. Çıkması için telefonun huawei marka olması gerekiyor. O yazılım telefona gömülü oluyor.. kulaklığın samsung olsaydı çıkacaktı. Aslında çok güzel görüntü katıyor olmasını çok isterdim.

Birde o bahsettiğin uygulamayı nerden indirdin ve ses yüksekliğine %kac artış sağladı bizimle paylaşırsan sevinirim.

Samsunga ait bir app. Samsungun mağazasından indirdim. Yani ilk aldığımda yetersiz geliyordu. Suan tamam diyorum bu kadar yeterli.

İndirdikten sonra ayar felan yapıyor muyuz uygulamadan hocam
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.