Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Huawei D15 256Gb Garantili+Temiz Satın Al 25 Eylül 2022 19:25 1 1 Huawei D15 256Gb Garantili+Temiz Çok severek kullandığım laptobu artık doktor olmam dolayısıyla satıyorum umarım bir öğrenci alır benim işime yaradığı gibi onun da yarar.Sıfırdan hiçbir farkı yoktur ilk günden beri özenle kullandığım için en ufak bir çizik bile yoktur zaten taşınmamıştırTüm fonksiyonları çalışmaktadır tamir görmemiştirHuawei Türkiye garantilidir direk kendi mağazalarından almıştım 1 yılı aşkın garantisi vardırKutu,fatura her şeyi vardır 0 gibi teslim edilecektirAynı zamanda yanında huawei'in 550 tl değerindeki kendi hoparlörü verilcetir ve 500 tl değerindeki mouse ı verilecektirUfakta olsa pazarlık olur.Özellikleri:HUAWEI MateBook D 15NoteBookRenk: Space GrayCpu:Intel i3-10110URAM: 8GBDepo: 256GB SSDEkran: 15.6" FULL HDSistem:Orjinal windows 11Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Huawei D15 256Gb Garantili+Temiz İpad 8. nesil 32 gb