Şimdi Ara

Huawei Ascend P7 - Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
8.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shiftdelete.net incelemesinde hafıza kartı yerine sim kart takıldığında telefon çift hat çalıştırabildiğini söylüyor...
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    Evet bu bilgi nekadar doğru, tr. ye gelen modelde böyle bir özellik olacakmı? P6 da çift sim varmıydı?
  • Fallout kullanıcısına yanıt
    Paşam 1250 Tl ye nereden edindiniz garantili olarak cihazı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyyankees

Evet bu bilgi nekadar doğru, tr. ye gelen modelde böyle bir özellik olacakmı? P6 da çift sim varmıydı?

tabi ki de olacaktır çift sim kart olayı, olmaması saçma olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

quote:

Orijinalden alıntı: bgryngn

Pek sanmam bi de sarj dayanmaz 5 inç full hd ve 2500 mah

Kardeşim ben şarjını değil ekran kartının gücünü sormuştum

Telefonlarda ekran karti diye bisey olsaydi cihazlarin boyutu ve kalinligi tahmin edilemezdi onun yerine grafik islemcisi var oyun icin almak istiyorsan adreno 330 lu yada mali t768 li cihazlara felan bak su an nexus 5 1200 tl ama fazla oyun yukleyeceksen 16 gb yetermi bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kanta_kuzen K kullanıcısına yanıt
    gittigidiyor.com

Şu an için 1300 lira... 50 lira daha fazla. Mesajı yazarken 1250'ye de bulunuyordu. (World Card sahipleri için)

Geçen ay bonus'a 100 lira puan veriyordu, muhtemelen Haziran ayında yine verirler. Sürekli yinelenen GG kampanyaları bunlar.
  • Eyw paşam yaz içinde alıcam zaten bakalım hayırlısı
  • altta cok bosluk var ve nedense p6 dan ufak gozukuyor bana p7. p6 sı olan gidipte p7 almaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 12 Mayıs 2014; 2:05:31 >
  • P6 daha önce vodafone aracılığıyla satılmıştı, yine aynı şekildemi pazarlanacak yoksa piyasadan tedarik etme şansımız olurmu? Birde teknik servis nasıl Huawei' nin?
  • bu telefonu benden başka bekleyen yok sanırım, kimseden tık yok. GM D2 için millet hergün yorum yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

Kulaklık takınca oluşan ses kalitesinde düşme bunu en iyi müzik telefonu tahtından indirmiş GSMArena'daki incelemeye göre.

Kulaklık takınca oluşan ses kalitesinde düşme derken neyden bahsettiniz tam olarak açar mısınız ?
    Telefondan kulaklıkla günde 2-3 saat müzik dinlerim ve bu konu benim için çok önemli
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 4 Haziran 2014; 18:55:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyyankees

P6 daha önce vodafone aracılığıyla satılmıştı, yine aynı şekildemi pazarlanacak yoksa piyasadan tedarik etme şansımız olurmu? Birde teknik servis nasıl Huawei' nin?
    kullanan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 5 Haziran 2014; 19:09:13 >
  • Huawei P7 kullanan var mı ? Nasıl ?
  • şahsi yorumum huawei türkiye pazarına olan önemini arttırmadan alınmaması gereken telefon.
  • arkadaslar suan telefon azerbaycanda satista,10 gun icinde turkiyeye gelir buyuk ihtimal,ama fiyati sizi tatmin edermi bilmiyorum,cunku azerbaycanda 1199 tl ye satiliyor tl hesabi buyuk ihtimal turkiyede 1250 1300 arasi olacaktir diye tahmin ediyorum

• Sakın almayin p6 kullanicisiyim

• ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Neden almayalım, gerekçesini de açıklarsanız memnun oluruz
  • Yazilim destegi sifir 2.el sifir son sahibi oluyorsun.teknik servis yok yok yani ilgilenen ve parca yok en onemlisi .hicbir programda islemci gpu destegi yok

• Az önce tipi hoşuma gitti diye P6 sayfasında alıcıyım diye mesaj bıraktım.Hatta beyazının sıfırını bulsaydım şimdiye kadar siparişini vermiştim bile,Allah'tan bulamadım .Ama şikayetvar.com a baktım 124 tane şikayetten birisine bile cevap vermemişler.İnternet sayfalarına girdim bir şey sorayım diye ama mesajı bile gönderemedim,sürekli başka bir yol deneyin diye uyarı veriyordu.Tırstım bu ilgisizliklerinden.Çinlileri ve burada ki uzantılarını zengin etmeyeyim diye düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferce -- 23 Haziran 2014; 17:34:54 >
  • yine süper iş yapmışlar.p6'm kullanılamaz duruma gelince alacağım bunu.ama p6 bozulacak gibi durmuyor taş gibi maşallah 8 aydır o kadar hor kullanıyorum daha bir çizik bile olmadı kasasında.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.