Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

Bu tarz işlemler için en uygun MTK işlemcili telefonlar.

aynen hocam katiliyorum 2 dakkada hallediyosun olayi.. ancak samsunglarda da sorun olmuyo diye biliyorum s4 almistim onda da sorun yok mesala ama isinamadim telefona oyuzden biraz daha kibar bisi bakiyodum ve fiyati uygun ama nasip degilmis :) ya box ile flandami olmuyo acaba bu p6 cok heveslenmistim halbuki
  • bugün miui güncellemesi geldi 21 mb ama indiriyorum telefon recovery e girip installed aborted hatası veriyor bende tekrar başlatmak zorunda kalıyorum telefonu açtığımda bidaha güncellemeyi indirmeye kalkıyor
  • Once orjinal romu yukle sonra tekrar miui ye don

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raca63 R kullanıcısına yanıt
    her hafta gelen bi güncelleme için bu kadar uğraşmaya değmez bence
  • Hocam once b608i yukle sonra tekrar miui ye don

• Hocam her hafta guncellemeye gerek yok arasira canin sigildiginda

• bir kaç hafta sonra güncelleyim ozaman şimdi yeniden rom atarsam tüm uygulamalar vs. silinir
  • aranızda b119 rom yükleyen var mı ?
  • beyler sırf buraya post atabilmek için giriş yaptım bende 2 gün önce vodafone den aldım ve bi sorunla karşılaşmadım henüz 1gblık oyun real racing 3 kurdum takır takır maşaalllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: KainshaKuniN

beyler sırf buraya post atabilmek için giriş yaptım bende 2 gün önce vodafone den aldım ve bi sorunla karşılaşmadım henüz 1gblık oyun real racing 3 kurdum takır takır maşaalllah

hayırlı olsun hocam bende dün aldım bildiğin canavar
  • Gule gule kullanin hayirlisi olsun

• Telefonu kendi geliştirdiği temalar ile gayet hoş hale getirebiliyorsunuz henüz çok fazla kurcalamadım şarjdayken oyun vs . oynayınca ısınıyor tel ama hemen de soğuyor e olsun o kadar 3mm arka kasa var.Kamerasını başarılı buldum kötü değil . Sarjı bilmiyorum bana mı iyi geliyor fakat çok iyi gidiyor tek sorun sanırım gpu dan kaynaklanan bazı oyunların menülerinde kasma yapıyor fakat oyunu oynarken kasma görmedim doğru dürüst class 10 32 gb hafıza kartıyla gayet güzel bir telefon.

Gösterdiğim her arkadaş beğendi ben beğenmezsem olmaz :)
  • onurktp O kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum (b118).

edit : rom versiyonunu yanlış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3y -- 19 Kasım 2013; 14:52:48 >
  • quote:

Radyo var telefonda.

Ben de geçen hafta aldım ve radyonun olmadığını daha sonra anladım. Windows'a yeterince aşina olmama rağmen Android'de çok yeni ve acemiyim. Bu nedenle radyonun yüklenmesi konusunda yardımlarınızı rica edeceğim. Bu forumda yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla da, siz tam bir uzman bilgisine sahipsiniz. Foruma da bugün üye oldum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shs54

quote:

Radyo var telefonda.

Ben de geçen hafta aldım ve radyonun olmadığını daha sonra anladım. Windows'a yeterince aşina olmama rağmen Android'de çok yeni ve acemiyim. Bu nedenle radyonun yüklenmesi konusunda yardımlarınızı rica edeceğim. Bu forumda yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla da, siz tam bir uzman bilgisine sahipsiniz. Foruma da bugün üye oldum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla...

http://www.mediafire.com/download/2g6c534vw69j42y/HwFMRadio.apk telefona kopyalayarak kurulumu yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 18 Kasım 2013; 22:32:10 >

• shs54 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar, radyo kurmak bilgi ve beceri istemeyen çok basit bir işlem ;

Buradan dosyayı indirin
    İndirdiğiniz uygulamayı dahili veya harici hafızaya atın
    Sonra telefonunuzun dosya yöneticisinden attığınız yeri bulup uygulamaya dokunarak yükleyin..
  • kardeş ben bu sanal tuşları küçültme programlarını yüklüyorum sanal tşları küçültmek için ama tıklayınca açılırgibi yapıyor kapanıyor .tel b608 bayiden aldığım gibi kız gibi duruyor nasıl çalıştırcam bu programları bu sanal tuşlara gıcık oldum
  • quote:

Selamlar, radyo kurmak bilgi ve beceri istemeyen çok basit bir işlem ;

Buradan dosyayı indirin
    İndirdiğiniz uygulamayı dahili veya harici hafızaya atın
    Sonra telefonunuzun dosya yöneticisinden attığınız yeri bulup uygulamaya dokunarak yükleyin..

kardeş ben bu sanal tuşları küçültme programlarını yüklüyorum sanal tşları küçültmek için ama tıklayınca açılırgibi yapıyor kapanıyor .tel b608 bayiden aldığım gibi kız gibi duruyor nasıl çalıştırcam bu programları bu sanal tuşlara gıcık oldum

• ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Telefon root'lumu?
  • b608 romunda wifi kopmalarına çözüm diye bir yer var orası işe yaramıyor bunun dışında bu adamlar ne zaman resmi bi güncelleme yayınlayacak merak ediyorum. Ve son olarak ben rom root konularına çok yabancı biri olarak yardım istiyorum sizden, B608 üstüne en stabil olan rom hangisi ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.