Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanal tuşlar kalkınca o bölüm nasıl oluyor ve tekrar nasıl aktif oluyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

sanal tuşlar kalkınca o bölüm nasıl oluyor ve tekrar nasıl aktif oluyor??

Asagi indirmek icinbir ok olusuyor. Istediginiz zaman acip kapatabiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B114 ve b118 Global romlarmis, b111den b608e geçtim ama kulaklık sesi fazlasıyla kotulesti, b114 veya b118 kullanıp b111in ses ve diğer özellikleriyle karşılaştıran veya bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamunaleykum arkadaşlar, geçenlerden ben de bu telefonu alarak aranıza katılmış oldum umarım haklarımızda hayırlı olur. Ayrıca telefonun kendi güncelleme taramasında çıkan güncellemeyi ve sonradan sitesinden indirmiş olduğum güncellemeyi yükledim cihaza lakin ayarlar kısmındaki "Başlatma yöneticisi" seçeneğini açmamaya başladı.Ayrıca ilk sayfadaki önermeleri uygulayarak eroot ile işlemi gerçekleştiriyorum ama işlem tamamlanınca "Superuser" diye bir oluşum oluyor. Nedeni hakkında bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek  Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adige_038 -- 13 Ekim 2013; 20:04:05 >

• üstad root olayını yaptım ama bu root explorerı telefona mı kuruyoruz nasıl değiştiriyoruz true false kısımlarını ?? open in text editore basıyorum ama read-only uyarısı veriyor..
    true yapıp save ile çıkıyorum yeniden başlatıyorum ama olmuyor ya nerde hata yapıyorum..kaydedip çıkıyorum açtığımda yine false oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 12 Ekim 2013; 21:03:34 >
  • aynen Türkiye romunun 608 in kulaklık sesi sıkıntılı b111 kullanıyordum dün akşam b118i yükledim gayet güzel kameradaki donma sorunuda düzeldi bu romla.
  • eyvah logoda takıldı açmıyor noldu şimdi
  • brick mi oldu ya???
  • Adige_038 A kullanıcısına yanıt
    Superuser root izinlerini düzenleyen bir yazılım, zaten o yoksa root'ta yok demektir..Anladığım kadarıyla root konusunda bilginiz yok öncelikle root konusunda daha çok bilgi almanızı tavsiye ederim..Aksi takdirde telefonunuzun sistemini bozabilirsiniz.
  • bulentataseven kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam birazdan yukleyecegim o zaman bende, zaten geriye bitek oyun optimizasyon sorunu kalıyor onuda en yakın zamanda halletceklerini bekliyorum

• rootu hallettim görüşme kayıtlarını nereye atıyor?
  • Sd kartta "record" dosyasına kaydeder.
  • eyvallah
  • üstad xblastla navigation barı küçülttüm xvolume ile sesi arttırtım kaydedip çıkıp yeniden başlatıyorum ama olmuyor neden olabilir?
  • Modül aktif mi bir kontrol edin..
  • Nerden bakabilirim ona...tickledim ama olmadı hala..install framework diyorum ama uyarı veriyor ondan olabilir mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 13 Ekim 2013; 14:48:58 >
  • Ses arttırımı ve navigation bar ufaltması yaptım bende de değişiklik olmadı. Modül aktif gözüküyor.

edit : framework yukledım restart ettım oldu. tema ikonları da değişti framework kaynaklı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3y -- 13 Ekim 2013; 18:45:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3y

Ses arttırımı ve navigation bar ufaltması yaptım bende de değişiklik olmadı. Modül aktif gözüküyor.

edit : framework yukledım restart ettım oldu. tema ikonları da değişti framework kaynaklı sanırım

frameworkde install / update diyorum dosya bulunamadı uyarısı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 13 Ekim 2013; 18:54:39 >
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    Evet öyle bir durum bendede oldu ama ilauncher kullandığım için çok önemsemiyorum.

• arkadaşlar benim wifi direct çalışmıyor yardımcı olabilirmisiniz...
    yani hiçbir samsung cihazla veri alışverişi yapmıyor.
    görüyo cihazı eşleşiyor ama göndermiyo veriyi yada dosyayı :(
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.