Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.107
Cevap
35
Favori
198.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • hocam unroot olmana gerek yok dload klasörü içerisene önce B608 i koy sonra ses açma kapama ve power tuşu ile sistemi yeniden kur ayarlarını tel rehberini mesajlarını huawei backup ile önceden yedekleki kurman kolay olsun,en son hafıza kartındaki dload klasörünü b125 ile değiştir ve bu defa yerel güncelleme yap

Orijinalden alıntı: caylakmudur

hocam unroot olmana gerek yok dload klasörü içerisene önce B608 i koy sonra ses açma kapama ve power tuşu ile sistemi yeniden kur ayarlarını tel rehberini mesajlarını huawei backup ile önceden yedekleki kurman kolay olsun,en son hafıza kartındaki dload klasörünü b125 ile değiştir ve bu defa yerel güncelleme yap

şuan rootum dediğim şu ki: eroot ile tekrar unroot olabilirmiyim yada b608i yükleyince direkt unroot mu oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aynen öyle direk unroot olursun

sağolasın.. ama bu açılışta huawei ascend yazısından sonra android yazısı geliyor. b608i yüklersem huawei gif ikonu gelirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 3 Şubat 2014; 16:07:00 >
  • quote:

neden ihtiyaç duyuyorsunki bence android daha havalı,ama bir yolu var biraz zor bir iş onuda forumda bulabilirsin gibi,

b608i yükledim boot ekranı düzeldi. huawei ascend yazısından sonrada huawei gif'i geldi. bildirim panelide geldi :)
    unroot olup olmadığını nerden anlıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 3 Şubat 2014; 16:36:05 >

neden belge çekimlerini polaris ofisin tarayıcısı ile yapmıyorsun onu bir dene

• kötü haber geldi çin yılbaşına geldiği için heryer kapalı imiş MI3 üm gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsahin

Evet o ikon gelir, ama buna niye taktınız anlamakta zorlanıyorum, ne faydası var ki!!!!

suan degilde onumuzdeki haftalarda servise vermeyi dusunuyorum cihazi o yuzden :)

Orijinalden alıntı: erte2

Arkadaşlar kamera yakın çekimlerde özellikle belge gibi makro çekimlerde bulanık çıkıyor sizdede varmı böyle sorun

bende yok dostum gayet net ;

Miui Türkiye

• bu arada kitkat şarjı aşmış her zamankinden çok kurcaladım bugün bitiremedim vallaha ;

Miui Türkiye
  • Kit Kat'a bugün geçebildim, Öncelikle felixamor'un yazdıklarını uyguladım gapps kuruldu, Rootladım teli. Real Racing 3, fifa 2014 oynadım sıkıntı yok. Real racing'de hızlanma var geçişlerde. Ses çıkışı iyi. Özelllikler gelmiş, tek elle kullanım vs. Beta olmasına rağmen kitkat günlük kullanım için oldukça yeterli. Resetleme, menüde ağırlaşma olmadı. Log gönderiminde ki tiki kaldırdım. Batarya kullanımı b125'ten daha iyi gibi şimdilik.

ekran kaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 4 Şubat 2014; 19:14:49 >

• Ascend P6 Open Source(P6-U06,JellyBean,kernel-3.0.8)

Bunu yüklesek, doğrudan telefonu root lamış olurmuyuz. Ne işe yarar bu kernel.

iPhone 14 Pro 256 Gb.
    MacBook Pro M4
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Kernel kısaca Android yazılımının donanım sürücüleridir, rootla bir alakası yoktur..

4. Root yapma yöntemleri nelerdir?
    - Kernel yüklemek veya Super One Click programı yardımı ile bunu yapabilirsiniz. Kernel nedir? kernel, cihazınızın çekirdek işletim sistemidir. Günümüzde ona yakın özel kernel bulunmaktadır. Cihazınıza uygun kernel dosyalarını bulup indirdikten sonra root işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kernel'i bilgisayarınızın Bios'u gibi düşünebilirsiniz.
    - Odin programı ile update.zip programını yükleyerek,
    - Custom kernel denilen, özel olarak hazırlanan CF-Root (Cihazınıza root yapmak için çok idealdir., CWM yükler ve daha birçok özellik ile beraber gelir.) gibi, Siyah kernel gibi, Dorimanx gibi kernelleri yükleyerek,
    - Clock Work Mod (CWM) üzerinde rootu içinde bir ROM yükleyerek, Peki ROM nedir? ROM bir cihazın işletim sistemidir. Bilgisayardaki Windows gibi düşünebilirsiniz.

philodox.net/android-root-yapmak-ne-demektir/

Tam emin olamadım. Root programlarına güvenmediğimi söylemiştim. Bi çılgınlık yapıp yüklesem mi acaba

-----Pardon zaten dosya tar.gz uzantılıymış. Gene de bi açayım içinde ne varmış merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSMMER -- 3 Şubat 2014; 21:48:13 >

• OSMMER O kullanıcısına yanıt
    Konunun başında anlatılan programı indirip/yükleyip tek tuşa basacaksınız, root olmak bu kadar basit..Yukarıda yazılanlar Android'e giriş derslerindeki pratik bilgiler..
    dostum konuyu iki satır okusan o yukarıda yazılanları okumana ve aklının karışmasına gerek bile kalmazdı.indir erootu root tuşuna bas olay bitsin.yukarıda anlatılanları okuyunca sanki uzay mekiği üreteceğiz gibi geldi.root sistemini bozmaz,aksine hızlandırır stabilitesini artırır.tabi kafana göre değil burada anlatılanları yaparsan.ha diyelim kafana göre sistem dosyalarıyla oynayıp bozdun sistemi açılmıyor cihaz.sadece üç tuşa basıp tekrar rom yükler sonra yoluna bakarsın.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.