Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4.9.3:http://pan.baidu.com/s/1dDCdSvZ
  • Kurdunmu bir sıkıntı varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    devam ediyor aynı durum
  • REHBER CALİŞMIYOR
  • sanki yeni sürümde daha önce bahsettigim bazı bugları düzeltilmiş ,öyle yazıyor indirmeye çalışıyorum ,çok yavaş

http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/development/rom-huawei-p6-miui-v5-kitkat-release-t2865971
  • bağlantı sürekli kopuyor,yada bağlantı kurulamadı diyor bu mega ya ne oldu anlamadım,denemeye devam indirebilirsem kurup sonuçları yazarım

ya allahım bugün vaktim var şunu iyice bir mıncıklayım diyorum ama indiremiyorum ,eger indirip bir başka yere link atan olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudur1998 -- 4 Eylül 2014; 9:00:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethuawei

yeni surum cıkmiş
    4.9.3:http://pan.baidu.com/s/1dDCdSvZ

Yüklemeden once offical b508 yuklememızı ıstıyor. yuklemeden yapamaz mıyız acaba? denemıs mıydın
  • firefox kurup,mega co eklentisi yükleyince sorunsuz olarak ve doğrudan bilgisayara yükledi ,şimdi kuruyorum,enterasan bir şeydirki zip dosyasını açıp baidunun kendi virüs tarayıcısı ile tarayınca Baidu network location apk ile Guard provider apk yı TROJAN olarak görüyor,herşeye rağmen kurdum (B513 üzerine)sorunsuz kuruldu ve açıldı,devam edip sonuçları yazarım
  • gapps kitkat sorunsuz kurulup çalışıyor,swype yine saçmalıyor ,çince karışık İngilizce,ama huawei orginal swype yi system app. içine atınca ve ayarlardan default olarak seçince sorun bitiyor.google maps yine çalışmıyor,ancak yandex bu defa daha başarılı,eski bug da date and time sorunu yok,cloud sorunu birazcık çözülmüş,rehbere bir kişi atmıştım geri geldi ama yeni rehber yüklemede sencronize etmiyor anlamadım gitti,call log ve mesaj larda sorun yok,devam ediyorum
  • ayarlar huawei setting de navigation tuşlarını enable yapınca sanal tuşlar kayboluyor reboot edip tekrar pasif yapıp yeniden reboot edince geri geliyor ,ilginç.
    her açıp kapatınca gps hassasiyeti biraz daha kayboluyor,temalarda sorun yok çalışıyor download hızı fena değil,bakalım devam edeceğim,bu arada açıp kapatınca mobile network tekrar devreye girşiyor dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudur1998 -- 4 Eylül 2014; 14:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

ayarlar huawei setting de navigation tuşlarını enable yapınca sanal tuşlar kayboluyor reboot edip tekrar pasif yapıp yeniden reboot edince geri geliyor ,ilginç.
    her açıp kapatınca gps hassasiyeti biraz daha kayboluyor,temalarda sorun yok çalışıyor download hızı fena değil,bakalım devam edeceğim,bu arada açıp kapatınca mobile network tekrar devreye girşiyor dikkat

Tuşlar kitlendikten sonra mobile data kapanıyor mu
    bakmadım şu an şarjda birazdan bakarım ama herşeye rağmen ,birde miui6 tema ile harika duruyor
    hayır kapanmıyor özellikle tema download edip ,kendim kapattım ve download devam etti,sorun yok yani.
    bu miui ve ry09iu,birde P6 kombinasyonu iyi bir şeydir her zaman denerim ve severim
  • şu ana kadar gördügüm en önemli buglar açılıp kapanmada ,otomatik olarak mobil aga baglanması,halen gps fix sorunu var haritalarda sorun yaşanıyor,rehber bir şekilde hisuite ile yedeklenip yükleniyor ama olmasa daha iyiydi,
    bunların dışında şarjı kitkatlara göre çok daha iyi daha az ısınma sorunu var,stabil ,akıcı,hızlı ve tr degil
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    ben anlamadım bu sürüm v5'mi v6'mı?
  • senol_1980 S kullanıcısına yanıt
    v5 ama kitkata portlanmış
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler yakın bir zamanda deneyeceğim bakalım nasıl çalışıyor.
  • rehber sorun değil hisuite ile yapılır sana zahmet bunuda tr yapıp gaaps ları gömsen içerisine diyorum,çünkü senin daha önce yaptığın çalışma gayet iyiydi ve map çalışıyordu eger vaktin varsa tabii,birazdan senin programın üzerine bunu update ile denemyi düşünüyorum olursa iyi olacak deneyip sonuçlarını yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudur1998 -- 5 Eylül 2014; 7:37:46 >
  • son olarak kurmayı düşünene arkadaşlar için yazıyorum sabah iki kez kilitlendi ve istemsiz restart yaptı nedenini anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

son olarak kurmayı düşünene arkadaşlar için yazıyorum sabah iki kez kilitlendi ve istemsiz restart yaptı nedenini anlamadım

Şuanda kurmak için niyetlenmiştim. kursammı kararsız kaldım.

Gapps vs yapmak gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.