Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

Orijinalden alıntı: tuna3543

Alıştım zaten ama farklı temalar denemeyi seviyorum, daha kullanışlı bişeyler arıyorum mesela bi tane iphone tarzı bildirimleri ekranda gösteren var hoşuma gitti ancak 6 Mi kredisi diye bişey istiyor :D

Evet kullanıcı sayısı 100 milyonu geçince Xiaomi "neden para kazanmayayım ki" durumuna gelip işi ticarete döktü..Adamlar zaten Miui yüzünden iç piyasaya telefon yetiştiremiyor..Dört gözle bekliyoruz yurtdışına açılmalarını..

adamlar kendine yetiştiremiyor hocam yurtdışı işi zor biraz yakın bir zamanda bence.geçen bir sözlükte çok iyi yazmış adam ;

<<<her rom'un her versiyonunu denedim ama bundaki tadı hiç birinde alamadım. günlük kullanım için uygun tek rom bu herhalde. androidin angarya olayını kaldırmış adamlar.
    mesaj mı geldi, bas cevapla. cevapsız çağrı mı var, bas ara. (kaç kere çaldığını bile gösteriyor) menüden menüye koşup eranda parmak basmadık yer bırakma gereği tamamen ortadan kalkmış.
    aletin zonealarm tadında firewall'u bile var. angry birds internete erişmesin diyebiliyoruz.
    daha reklamını yapabilecek bir sürü konu var. hafiften bilgisayardan anlıyorsanız yükleyip 1 hafta zaman verin. bir daha başka roma bakmazsınız.
    bakarsanız da o sizin geekliğiniz.<<<

• backup alabilen varmı cmw den ben ne yaptıysam alamadım . ayrıca kilit ekranında bendede problem var yukarı dogru acılan ekran kilidi kullanıyom aşagı doğru olanlarda buyuk sıkıntı var acılmıyo iki saat
  • teknox T kullanıcısına yanıt
    Evet bende alamadım CWM'den yedek..Sanırım ilk versiyon olduğundan hala eksikleri var.
  • miui rom kullanıyorum 3.10. 19 versiyon sürekli güncelleme diyor güncelliyorum acılıp kapanıyor ama yine 3.10.19 birde ses yükseltme mümkünmü bu romda bir yöntemi varmı
    3.10.26'ya yükseltmeye çalışıyor program fakat P6'nın recovery'si yapamıyor bunu..CWM'den de imza hatası veriyor..Komple güncelleme yapmanız lazım konuda linki verilen versiyonla..Ses yükseltme işlemleri Rom&Root konusunda mevcut, Miui içinde o yönergeler geçerli.
  • 3.10.26 nın türkcesi varmı birde degermi güncellemeye frklılık varmı
  • multiymis sonradan gördüm
    Burada Türkçe dil yaması ve orijinal Türkçe olmayan romları paylaşmıyorum..Geliştirme olarak pil tüketimi daha iyi, genel sistem akıcılığı daha da hızlanmış, saat/takvim/ses kaydedici ikonları canlı, sd karta uygulama yükleme geldi.Sıkıntı diyebileceğimiz tek şey Google haritaların konum bulamaması, fakat bende Yandex ve IGO konum buluyor..
    Xioami hesabınız varsa Cloud'a yedeklidir zaten herşey tekrar kurmak sıkıntı olmuyor bu nedenle..Artık bu sürümle beraber uygulama verileride yedekleniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 1 Kasım 2013; 22:19:24 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    s.a gps sorunu direbildinmi acaba 3.10.26 için yandex igo hiçbiri konum bulamıyor.? ve gün yeni gücelee geldimi ? bilgin varmı acaba
  • bsrsn B kullanıcısına yanıt
    Bende gps sorunu yok, güncelleme gelir bu hafta konuyu takip edin..Xda'da da bu sorunu yaşayan görmedim sanırım ne oluyorsa bizim ülkemizde satılan P6'lara oluyor
    ben şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür. tek problemim bu oldu oda yazılımsal sorun değil yani illaki giderilcek :) ben 2 rom arasında kaldım ama 2 gündür kullanıyorum muiu şans vericem yine :) jarz pek gitmiyor gibi geliyor bana bu.
    şu CyanogenMod 10.1 çıksında bir bakalım nasıl olucak cihaz Şartladım kendimi cıkana kadar kullanıcam muiu yu :D
    Yakında yayınlanır CM, ama ne olursa olsun işlevsel olarak her zaman en beğendiğim rom miui oldu benim, iOS'un yazılım desteği ve kullanım kolaylığı, Andorid'in özgürlüğünün karışımı ve inanılmaz gelişiyor.
    Tabi kişiden kişiye değişir bunlar, ben iOS'un pratikliğini sevdiğimden bana öyle geliyor da olabilir.Standart Android arayüzünü oldum olası sevemedim bana çok dağınık geliyor..
  • ViPER4Android uygulamasını indirip kurun, açılışta gerekli izinleri verin ve sonra sürücüsünü yükleyin (ArmA9Neon)..Sonra ayarları kurcalayıp hoparlör/kulaklık sesini dilediğiniz gibi ayarlayın.Yaptığım testlere göre en etkili yöntem bu.

ben birtürlü yükleyemedim arma9neon diye bir sürücü cıkmıyor yardım edecek varsa sevinirim
    selam bu sorun bendede vardı onceleri ancak ekran kilidi saga dogru kayan bir başka thema yükledim ve tema seçeneklerinden kilit olarak yeni indirdiğim temanın kilidini kullandım bu bana daha pratik geldi
    selam ben bu sorunu halen yaşıyorum çözüm olarak tek bulduğum yol gps kullanmak bir zaruret olursa tekrar stok romlara dönüyorum ,telefonu kurcalamak içinse tabiki miui biraz zahmetli bir yol ama ,rehber,çagrı kaydı ve mesajları backup yolu ile yeniden yukluyorum bir tek internet şifrem zor geliyor bana
  • caylakmudur C kullanıcısına yanıt
    Offical sürümler olmadığı için teste tabii tutulmuyor bu romlar, geliştiriciler biz kullanıcıların geri dönüşlerine göre hataları kaldırıyorlar yeni sürümlerde..Daha ikinci sürüm olmasına rağmen çok düşük hata oranı var, başka bir çok telefonda 5-10 sürüm geçmeden düzeltilemeyen hatalar vardı.
  • Arkadaşlar az önce telefonuma ota güncellemesi geldi...
    Yükledim...
    Yeniden başlattı... Açılış ekranından sonrasında siyah ekranda kalıyor...Açılmıyor
    Cwm açılıyor...
    Sıfırdan miui yüklemeden telefonu kurtarabilirmiyim...
    O kadar programı tekrardan yüklemek istemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkurdal

Arkadaşlar az önce telefonuma ota güncellemesi geldi...
    Yükledim...
    Yeniden başlattı... Açılış ekranından sonrasında siyah ekranda kalıyor...Açılmıyor
    Cwm açılıyor...
    Sıfırdan miui yüklemeden telefonu kurtarabilirmiyim...
    O kadar programı tekrardan yüklemek istemiyorum...

Wipe data - Wipe cache yaptım açıldı
    Entersan sekilde yandex map konum buldu yada bilmeden birseyler kurcaladim oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarkurdal S kullanıcısına yanıt
    Aynen 3.11.02 guncelleme gelmis ama kurulimda sikinti oluyor ota sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.