Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 4x Oyun Performansı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dalvik üzerinde uygulamaları cihaz önceki haline göre biraz daha hızlı açıyor ve cihaz grafik işlemcisini biraz daha aktif şekilde kullanıyor :) Gltools'dan Antutu içinde ayar yaparsanız aldığınız puan artacaktır , artışın neredeyse tamamı grafik bölümünden sağlanacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iKroll -- 5 Ağustos 2014; 1:35:02 >

Orijinalden alıntı: iKroll

Dalvik üzerinde uygulamaları cihaz önceki haline göre biraz daha hızlı açıyor ve cihaz grafik işlemcisini biraz daha aktif şekilde kullanıyor :) Gltools'dan Antutu içinde ayar yaparsanız aldığınız puan artacaktır , artışın neredeyse tamamı grafik bölümünden sağlanacak :)

b507 de yaptım bir fark göremedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu oyunların açılış sürelerinde belli oluyor , Antutu için " Simple MapBuffer emulation " kapalı iken deneyin , ayrıca grafik işlemcisini değiştirmeyin.

real racing oynayarak denediniz mi

asp8 oynayamıyorum telefonu aldığımdan beri en büyük sıkıntım obb ye atıyorum olmuyor data klasörüne atıyorum olmuyor apk yi önce kuruyorum olmuyor ilk datayı atıyorum ardından apk yi kuruyorum olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 5 Ağustos 2014; 1:50:06 >
  • Evet denedim öncekine göre daha hızlı ayrıca Asphalt 8'i marketten indirip deneyin bu şekilde sorunsuz oynayabiliyorsunuz :) Son olarak Asphalt 8 bu ayarlar ile birlikte en yüksek ayarda B513'de gayet hızlı bir şekilde oynanıyor :)

Not: Konuda değişiklik yaptım.

- Bazı kullanıcıların build.prop için anlattığım uzun ve karışık gibi görünen ayarı uygularken hata yapabileceğini düşündüğümden konudan kaldırdım.Bunun yerine konuda yazan build.prop ayarını yapmanız da yeterli olacaktır.Ayrıca bu ayarı konuyu ilk açtığımda uygulayanların herhangi bir değişiklik yapmasına gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iKroll -- 5 Ağustos 2014; 2:34:52 >

dolphin ne ısınıyor nede kasma oluyor fena tavsiye ederim
    Kardeş eline sağlık güzel konu olmus, denedim ve gercekten etkili. Ben shadow Fight 2 oynuyorum. Kafama göre bi kac ayar yaptim. Oyun giris kısmı ve menüleri arasindaki geçislerde acayip fark etti. Dövüşe girecegin sirada iyi ama dövüse girdigi gibi agirlasiyor eskisi gibi oluyo. Buna baska ne ayar yapabilirim ? Fake cpu sectim dedigini bide anti lasing i disable yaptim sadece

Edit:Bi kac ayar falan karistirdim simdi cözünurluk biraz düstü ama daha hizli calisiyor. Yinede cevap bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 14 Ağustos 2014; 1:31:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Aslına bakarsan bu sorunun temeli oyunun kendisi , İOS'den Android'e uyarlanırken pek özenilmemiş çünkü oyunda 60 FPS'nin altına indiğinde özellikle 55 FPS'den sonra sanki 15-20 FPS'de oynuyormuş gibi hissettiriyor.Cihaz konudaki yöntemleri uyguladığında oyunu dövüş sahnelerinde 45-55 FPS arasında oynatıyor. Gltools'da "FPS counter" ayarı var onu aktif edersen FPS değerini sende görebilirsin.

Ayarlar uygulandığında bu videodakinden çok daha hızlı oynatıyor , videodaki cihaz Galaxy S4 :)

https://www.youtube.com/watch?v=KwJVI1A7qh8

Gltools'daki ayarı

İlk seçenek aktif , 0,5x render resolution seçili , "16bit rendering" aktif , "Optimize GLSL shaders" aktif , Textures kısmında sadece 0,5x yapılı diğerleri disable , GPU kısmında sece Fake GPU aktif seçili "GPU SGX 540" , Emulation Options kısmında ise sadece "Software VBO emulation" kapalı diğer hepsi aktif.

• Gltools yüklediğim de ilk açılışta ekran görüntüsünde ku hatayı veriyor, sorun ne acaba?
     Huawei Ascend P6 4x Oyun Performansı

İnternetten daha önceden yayınlanmış ve kırılmış bir sürüm kullanıyorsunuz.İnternetiniz açık olduğunda program uygulamayı doğruluyor bu yüzden böyle bir hata alıyorsunuz.Bu hatayı gidermek için XDA'da yayınlanmış 1.29 versiyonunu kurunuz o zaman herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Teşekkürler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/themes-apps/theme-perfect-l-ikroll-t2845542

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iKroll -- 16 Ağustos 2014; 21:26:03 >

Rica ederim , ayrıca yeni bir tema kullanmak isterseniz XDA'da geçen gece bir tema paylaştım işte adresi :

http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/themes-apps/theme-perfect-l-ikroll-t2845542

P7 adı altında geçen bir paket indirdim 2 part 1 gb yakın toplam boyutu çok hoş temalar var :) Senin temaya baktım bildirim çubugundaki beyaz mavi karışım çok itici olmuş ya. kötü geliyo göze. bide alttaki Ascend L temaya baktım o daha güzel :) onu deneyecem

Edit: O sanal tışlar ne öyle kocaman olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 16 Ağustos 2014; 21:54:41 >

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    XDA'da arka planı sadece siyah olsun orjinal Android L'deki gibi dediler ama onların dedikleri gibi yapınca cihazda gerçekten itici durdu bu yüzden ilk beta temayı mavi hazırladım ve mavi renk sadece siyah P6'larda hoş duruyor elimdeki diğer beyaz P6'da denedim hiç hoş durmadı tabi zevkler farklıdır :) Sanal tuşlardan geri ve pencereler butonunu orjinal Android L'den aldım Huawei Home butonunu ise kendim ekledim.

Yakında farklı renkleri de eklemeyi planlıyorum , şu an için siyah rengini hangi renklerle kombine edersem cihazda hoş durur onu test ediyorum :)

Ayrıca Ascend L'de bir kaç hata var onları da en yakın zamanda düzeltmeyi planlıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iKroll -- 16 Ağustos 2014; 22:10:59 >
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.