Şimdi Ara

Huawei Ascend P1 - U9200 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.662
Cevap
30
Favori
302.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeg392

İnşallah 4.1 gelir diye umut ediyorum bakalım aksilik akşamda eve geç gidicem bende once cihazi güncelleyen olursa paylaşırsa sevinirim .

4.1 yayınlasa Huawei bizler çoktan kullanıyor olurduk :) Türkiye'ye gelmeden

Sırf JB için işlemcimin Deep Sleep inden vazgeçtim (böylede bir gün gidiyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanUyar

valla hocam sizden başka kalmadı her halde formda b103 kullanan:) o yüzden herkezin gözü sizin üzerinizde.

:D evet sanırsam kalmadı ses yok daha şimdi kablosuz agdan deniyorum güncellemeyi bakalım olucakmı :)
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce telefonu aldım oh kurtuldum sonunda hayırlı uğurlu olsun.

Orada gerekli ayarlamaları yaptılar. Şuan telefon cebimde. YÜZDE 6 pil seviyesinde ilk etapta özellikle şarj konusunda ne tavsiye dersiniz bitmesini beklemeli miyim yoksa takayım mı. Ama 3 saat kadar sonra yola gidicem yani 3 saat takma şansım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarictenGazel

quote:

İnşallah 4.1 gelir diye umut ediyorum bakalım aksilik akşamda eve geç gidicem bende once cihazi güncelleyen olursa paylaşırsa sevinirim .

Umut fakirin ekmeği dostum :) büyük ihtimal iyleştirme güncellemesi. Ses çıkışı bile iyleşse benim işime yarar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Evet arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce telefonu aldım oh kurtuldum sonunda hayırlı uğurlu olsun.

Orada gerekli ayarlamaları yaptılar. Şuan telefon cebimde. YÜZDE 6 pil seviyesinde ilk etapta özellikle şarj konusunda ne tavsiye dersiniz bitmesini beklemeli miyim yoksa takayım mı. Ama 3 saat kadar sonra yola gidicem yani 3 saat takma şansım var.

Pili sonuna kadarda öldürmenin anlamı yok saja takabilirsin bir saatte sarj oluyor ve cihazın güncellemeside var ilk firsatta yaprsın ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HarictenGazel

quote:

Umut fakirin ekmeği dostum :) büyük ihtimal iyleştirme güncellemesi. Ses çıkışı bile iyleşse benim işime yarar :) (Buarada kablosuz bağlantıyla yaptıgım denemedede hatta verdi rootu kaldirip deniycem.)

• Bende Orjinal romu kullanıyorum.. iş yerimdeyim, şarjımda full ama güncelleme sonrası içindeki bilgiler kaybolup kaybolmadığını bilmediğimden yapmıyorum(programlar . app rehber . v.s). akşama eve gidip yedeklerimi alınca yapacağım güncellemeyi.
    hadi bakalım hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotumuren -- 24 Ocak 2013; 13:52:03 >
  • quote:

quote:

Evet arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce telefonu aldım oh kurtuldum sonunda hayırlı uğurlu olsun.

Pili sonuna kadarda öldürmenin anlamı yok saja takabilirsin bir saatte sarj oluyor ve cihazın güncellemeside var ilk firsatta yaprsın ;)

Evet zaten aldığım yerde adam internete bağlandı hemen güncelleme çıktı başlattı ama biraz uzun sürer şarjında yok dedi onu bir ara yaparız.

Bir de kutudan KVK güvenlik uygulamaları çıktı şifre ilgili siteye girdiğimiz zaman 3 aylık bedava uygulama paketleri iniyor kullandınız mı nasıl kullanmaya gerek var mı?

• quote:

quote:

quote:

Evet zaten aldığım yerde adam internete bağlandı hemen güncelleme çıktı başlattı ama biraz uzun sürer şarjında yok dedi onu bir ara yaparız.

Bir de kutudan KVK güvenlik uygulamaları çıktı şifre ilgili siteye girdiğimiz zaman 3 aylık bedava uygulama paketleri iniyor kullandınız mı nasıl kullanmaya gerek var mı?

Benim aldığımda bana vermediler. Hayırlı olsun iyi günlerde kulanman dileğiyle ;)

• Telefonu biraz kurcaladım gayet kullanışlı hızlı.. Bir kaç sorum var bu arada ilk kez akıllı telefon kullanıyorum.

1. İnterneti nasıl kullanıyoruz. Şuan internet paketim yok ama iş yerinde kablosuz ağ var bunları nasıl buluyoruz.

ayarlar menüsünden kablusuz ağlar sekmesini açık konuma getiriyorum. Öyle ağ listesi falan gelmiyor önüme.
    diğer seçeneğini açınca da mobil ağlar var tam bilemedim. Bir ara internete girdim onu da nasıl yaptım "veri etkin" tıkladım geri döndüm internet sayfası açtım internet geldi ama o arada ben neyi kullanmış oldum bilemdim. Kendi otomatik bir ağ bulup mu bağlandı. Kurumun interneti şifreli. Yoksa hat üzerinden mi bağlandı ?? ki internet paketim yok??

Özet :D Kablosuz ağları nasıl buluyor cihaz.

EDİT: Buldum Açtıktan sonra Kablosuz ağları tekrar tıklıyormuşuz :D

2. Açma Kapama tuşu bana biraz uyduruk gibi geldi basınca böyle boşlukluymuş gibi bir his veriyor sanki düşecekmiş gibi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantinas -- 24 Ocak 2013; 15:17:25 >

• İhtiyacı olanlar için uygun fiyatlı Huawei İdeos X5 batarya

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/huawei-ideos-x5-batarya-hb4f1-75019037
  • Veeeee Salı itibariyle telefonum açılmamak üzere kapandı, Saturn den aldıgım ürünüm DOA kapsamında (İlk 1 ayda yaşanan ayıplı mal dediler)

KVK Servise gönderildi 17sinde aldığım teli 22sinde servise verdik, geç buldum tez yitirdim bu oluyor herhalde. Telefonum ilk başta 15 dak. görüşmelerde

sonrasında 5 dk.larda bile ciddi manada başağrısı yapıyor ve içinden mekanik cızırtılar (hatla alakası yok) duyuyordum, şöyle bir his diyebilirim

konuşurken kulağınıza demirden bir tel sokulurmuş hissi veriyordu. Huawei nin bu konuda sıkıntı yaptıgını duymadım bendeki büyük şanssızlık

-kimisinde elektronik eşya şansı olmaz- diye düşünüyorum. Muadili bir sorun yaşayan bir arkadaş zannımca yok aramızda, buna biraz hayıflansamda

sevinç payı da var içerisinde. Power Service bölümünde zorladılar açılır belki iphone şarj aleti denediler tık yok. Personele göre değişim olucak ki zaten

tamirat kabul etmem. Bakalım bekleyip göreceğiz, gelişmeleri paslaşırım

Buona sera

• cm 10 jb 4.1.2 gece 1 de uçak moduna aldım şarj %94 iken sabah 6:30 da uçak modunu kapatmak için bidaha baktım %92. deep sleep dediğinz benim telde oluyo heralde:)
  • he birde bişey sorucam ben bu build prop u ellemedim hiç yani tam olarak ne olduğunu bilmiyorum açıklarsanız sevinirim.iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay-R

Veeeee Salı itibariyle telefonum açılmamak üzere kapandı, Saturn den aldıgım ürünüm DOA kapsamında (İlk 1 ayda yaşanan ayıplı mal dediler)

KVK Servise gönderildi 17sinde aldığım teli 22sinde servise verdik, geç buldum tez yitirdim bu oluyor herhalde. Telefonum ilk başta 15 dak. görüşmelerde

sonrasında 5 dk.larda bile ciddi manada başağrısı yapıyor ve içinden mekanik cızırtılar (hatla alakası yok) duyuyordum, şöyle bir his diyebilirim

konuşurken kulağınıza demirden bir tel sokulurmuş hissi veriyordu. Huawei nin bu konuda sıkıntı yaptıgını duymadım bendeki büyük şanssızlık

-kimisinde elektronik eşya şansı olmaz- diye düşünüyorum. Muadili bir sorun yaşayan bir arkadaş zannımca yok aramızda, buna biraz hayıflansamda

sevinç payı da var içerisinde. Power Service bölümünde zorladılar açılır belki iphone şarj aleti denediler tık yok. Personele göre değişim olucak ki zaten

tamirat kabul etmem. Bakalım bekleyip göreceğiz, gelişmeleri paslaşırım

Buona sera

Gecmis olsun dostum talihsizlik seninki gercekten su ana kadar bu cihazi alipta arizasi var Diyen olmadi en kisa zamanda degisim yaparlar insallah .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• B106 güncellemesini yapabilen oldu mu ? ben dün gece denedim ama olmadı nedense..
    orjinal Turkcell rom ve rootsuz cihazım. ama hata veriyo tekrar deneyip hatanın resmini koymaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotumuren

B106 güncellemesini yapabilen oldu mu ? ben dün gece denedim ama olmadı nedense..
    orjinal Turkcell rom ve rootsuz cihazım. ama hata veriyo tekrar deneyip hatanın resmini koymaya çalışacağım.

Galiba sorun genel bir şey resmi eklersen kendimdeki hatayla karşılaştırıcam bakalım aynımı.
  • vayy güncelleme gelmiş yeni haberimiz oldu. benim telde b226 olduğu için huawei hisuite bulamadı güncellemeyi. sanırım türkcell romuna dönmeliyim. cwm de backup almıştım allahtan. akşam geri yükleyip denerim ancak. yine becerebilen olursa paylaşsın mutlaka arkadaşlar. ama sanmıyorum ki bu jelly bean olsun. 4.0 güncellemesi bence. ona da şükür tabi
  • Bencede jb değil iyleştirme büyük ihtimal ama yüklerken bende sorun yaptı rootan sadım ama "kotumuren " arkadaşta rootsuz olduğu halde yapmamamış ilginç.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kotumuren

B106 güncellemesini yapabilen oldu mu ? ben dün gece denedim ama olmadı nedense..

Galiba sorun genel bir şey resmi eklersen kendimdeki hatayla karşılaştırıcam bakalım aynımı.

Hisuit iş yerinin güvenlik duvarına takıldı :( iş yerimden güncelleştirmeyi göremiyorum.
    benim deneme ihtimalim ancak akşam eve gidinceye kaldı arkadaşlar.

ama hata ekranı recovery modda çıkıyor. update başlıyor yazıyor sonrasında hemen fail ve hata..
    recovery de manuel olarak gidip dosyayı gösterdiğimde yine aynı şekilde hatayı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotumuren -- 25 Ocak 2013; 10:20:27 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.