Şimdi Ara

Huawei Ascend G700 Ana Konu - 5' IPS 720x1280, MTK6589, 2GB Ram, 8GB Dahili Hafiza+MicroSD, 2150mAh (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
7
Favori
36.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar ben cihazı sattım. Daha doğrusu root atıp custom rom yükleme işleminde imei uçtu. Ne yaptıysam da tekrar imei üzerine yazamadim. Çünkü bu konuda bilinen xda,4pda ve cyanogenmodda iyi bir destek bulamadım. Bende cihazı satın aldığım firmaya iade ettim. Yeni anakart bulunamadığından iade aldı,KVK.
    Bundan dolayı custom rom konusunda dikkatli olun derim.Yeni aldığım magnetik kılıf ve ekran koruyucu var.Düşünen olursa Pm den görüşelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 28 Haziran 2015; 12:05:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    Yaklaşık iki yıldır g700 telefonuma güncelleme gelmedi telefonumu nasıl guncelleyebilirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra geleceğini sanmıyorum. Custom rom yüklemen lazım ama onu da biliyorsan yap yoksa arkadaşlar gibi geri dönülmez bir noktaya gelmesin işler. Değişiklik olsun diye güncelleme ihtiyacı duyuyorsan hiç bulaşma derim. Farklı launcher lar kullanarak değişik arayüzler seni bir süre daha idare edecektir. Ben hala kullanıyorum, arada bir launcher değiştiriyorum şimdilik tatmin ediyor hiçbir sorun yok. Saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aegean-Man

    Bu saatten sonra geleceğini sanmıyorum. Custom rom yüklemen lazım ama onu da biliyorsan yap yoksa arkadaşlar gibi geri dönülmez bir noktaya gelmesin işler. Değişiklik olsun diye güncelleme ihtiyacı duyuyorsan hiç bulaşma derim. Farklı launcher lar kullanarak değişik arayüzler seni bir süre daha idare edecektir. Ben hala kullanıyorum, arada bir launcher değiştiriyorum şimdilik tatmin ediyor hiçbir sorun yok. Saygılar.

    Çok teşekkür ederim bana da öyle geldi gelmez bu saatten sonra o yüzden sordum bu paraya bu kadar diyorlar galiba ROM işlerini bilmiyorum bilsem de yapmam zaten sagolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Ufak tefek bug lar dışında bir problem yaşamadım, onlarda her zaman olan şeyler değil zaten. Sıkıldığım zaman Launcher değiştiriyorum. Size tavsiyem rom vb. şeylerle uğraşmayın ve orjinalliğini bozmayın derim. Zamanının f/p ürünüydü tabi şimdi yeni ve üstün cihazlar çok kıyaslamak mantıksız olur ama genel olarak ben hala memnunum.
  • Merhaba,
    Benim telefonum son zamanlarda çok fazla kendi kendine acilip kapanmaya başladı diğer bir sorun ise çok sık olmaya başladı yine google durdu google olay hizmetleri durdu gibi telefon sapitiyor 10 defa fabrika ayarlarına sifirladim hiç duzelmedi.

    Sizin de böyle sorunlarınız oldumu olduysa nasıl cozdunuz yardimlariniz için teşekkür ederim sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitchu99 kullanıcısına yanıt
    Rom yüklediniz mi? yada Root yaptınız mı? Yapmadıysanız cihaza yüklediğiniz bazı uygulamalar o tarz sorunlar yaşanmasına sebep olabiliyor. İsterseniz fabrika ayarlarından sonra birde hard format atmayı deneyiniz. Yine de sorun çözülmezse servise yollamanızda fayda var.

    Hard format :http://www.formatatmak.com/akilli-telefon/huawei/huawei-ascend-g700-format-atma-sifirlama-reset.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aegean-Man

    Rom yüklediniz mi? yada Root yaptınız mı? Yapmadıysanız cihaza yüklediğiniz bazı uygulamalar o tarz sorunlar yaşanmasına sebep olabiliyor. İsterseniz fabrika ayarlarından sonra birde hard format atmayı deneyiniz. Yine de sorun çözülmezse servise yollamanızda fayda var.

    Hard format :http://www.formatatmak.com/akilli-telefon/huawei/huawei-ascend-g700-format-atma-sifirlama-reset.html

    Cok sağol hocam geçen seferde sen yardimci olmustun room root hiçbirşey yapmamistim ama senin dedigin hard formati simdi yaptim biraz da boyle kullanayim yine ayni sorun devam ederse yapacak birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mitchu99 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam yardımcı olabildiysek ne mutlu. Sorun devam ederse yolla servise onlar gerekeni yapar.
  • mitchu99 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aynı problemleri ben de telefonumda yaşıyorum. 2-3 ay önce kapanıp açılmalar başladı, gitgide sıklaştı ve şu an bu durumu çok sık yaşar oldum. Telefon elimdeyken, herhangi bir programı kullanıyorken kapanıp açılıyor. Ayrıca hata mesajlarını da alıyorum. Bu problemi ikimizden başka yaşayan var mı acaba ? Veya çözümü ne olabilir ? Telefonum çok bakımlı, servise göndermeye kıyamıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • telefon yine kafayı yedi. durduruldu diyio duruyor. hizmet yok diyor kapatıp açınca düzeliyor ama günde 3 4 defa yapınca eşim delirmeye başladı yaza 2 sene dolacak atacagım zaten ama şimdi biraz rom denemek istiyorum, kitkat yada varsa lolipop. deneyen gören kullanan var mı?
  • ROM falan bulamadım, sıfırladim 2 3 ay daha kullansin bakalım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MySun

    ROM falan bulamadım, sıfırladim 2 3 ay daha kullansin bakalım



    3 ay gitmedi kafayı yedi yine garantiye göndersek ne yaparlar? Sifirlayip gönderirler sanırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende vardi,kardesime vermistim. bir ara kapanmasindan sikayet ediyordu ama şu siralar sesi cikmiyor. guzel telefondu zamanina gore ve fiyatina gore.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MySun kullanıcısına yanıt
    Varsa garantisi hiç beklemeden yollayın derim. Küçük bir ihtimal de olsa bir üst model yada para iadesi yapılabilir eğer sorunun çözümü olmazsa tabi :)
  • GM 5 plus alıp atmıştık kenera, varmı rom yükleyip kullanan, kayın peder e vereyim diyorum ama bu şekilde kanser eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MySun kullanıcısına yanıt
    Şuan annem kullanıyor, romsuz orjinal haliyle. Şimdilik idare ediyor ama onu, ben elime alıp biraz kurcalayınca yavaşlığı öldürüyor beni
  • MySun kullanıcısına yanıt
    Çocuğun eline vereyim dedim haya verip duruyor diye almıyor 😁 yok mu rom yükleyip kullanan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MySun kullanıcısına yanıt

    Valla bazen yedek tel lazım oluyor onu kullanıyorum. Uygulamaların lite versiyonlarında sıkıntı çıkarmıyor çok  

  • Farklı bir rom denedim, açılış ekranında reset atıyor sürekli, başka yazılım da yüklenmiyor şuan, çöp oldu ywni :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.