Şimdi Ara

Htv Evo 3d & Beyaz İphone 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çıktığı ilk günden beri kullandığım nokia n71 model telefonum bozuldu :) Verdiğim ücretide sonuna kadar haketti doğrusu. Çok uzun zamandır oldukça aktif olarak kullandım.

Şimdi maksimum 2000 tl'ye alabileceğim bir telefon arıyorum. Ben biraz araştırdım ve bu 2 modeli buldum. Fakat oldukça kararsız kaldım. İşletim sistemleri ve özellikleri çok farklı birbirinden.

Sizin fikirlerinizide alıyım istedim.

• Iphone 5 çıkacak diyorlar. İlla Iphoneculardan olmak istiyorsan onu bekle derim.

Uzun süre telefon araştırdım. Evo 3D bence neredeyse her yönden daha önde.

Bütcem evo 3dye yetse onu alırdım ama Sensation düşünüyorum arada 400tl fark olunca :)
  • O kadar parayı gözden cıkardıysan eğer evo'yu tavsiye ederim.. Değişik bişey denemiş olursun hem iphone'lar hep aynı..
  • Öncelikle teşekkür ederim yorumlarınız için.

Evo 3'de tek korkum uzun sürekli kullanımdan sonra kasasında ki yıpranma. N71'de bir çok kez kapat değiştirmek zorunda kalmıştım.

İphone'larda ise gördüğüm kadarıyla kasası kolay kolay çizilmiyor ya da renk atma gibi bir olayı yok :)

Bu arada bahsettiğim şeyler çok geriden geldiğimin kanıtıdır :) Yazılıma fazla merak saldık telefonda baya geri kalmışız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack-Sparrow -- 22 Ağustos 2011; 17:13:38 >
  • Peşin 1450 TL'ye Sensation alabilirsin. Bence paranı ziyan etme. Görünüm önemli ise zaten kesinlikle beyaz iphone 4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Peşin 1450 TL'ye Sensation alabilirsin. Bence paranı ziyan etme. Görünüm önemli ise zaten kesinlikle beyaz iphone 4.

hatta 1350-1400 aralığında bile garantili cihazlar bulunabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack-Sparrow

Öncelikle teşekkür ederim yorumlarınız için.

Evo 3'de tek korkum uzun sürekli kullanımdan sonra kasasında ki yıpranma. N71'de bir çok kez kapat değiştirmek zorunda kalmıştım.

İphone'larda ise gördüğüm kadarıyla kasası kolay kolay çizilmiyor ya da renk atma gibi bir olayı yok :)

Bu arada bahsettiğim şeyler çok geriden geldiğimin kanıtıdır :) Yazılıma fazla merak saldık telefonda baya geri kalmışız :)

İphone'yi Kaza İle Bi Yere düşürürseniz,hele Arkaya Yada Öndeki Cam Kısmına 350 Lira Ödemek zorundasın Söyleyeyimde.

EVO 3D Dıyorum şahsen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • htc evo şu ana en pahalı smartphone'lardan biri. iphone4 almak istiyorsan biraz daha bekle o arada iphone5 çıkar bakarsın. iphone5 alırsın. yok alamazsan evo'nun fiyatı düşer evo alırsın.
  • imzana bakıyorumda galaksi s2 al tavsiyemi tutmayıp ayfon 4 alacağın şimdiden belli
  • Dün Turkcell bayisinde htc evo'yu görme imkanım oldu. Oldukça büyükmüş. O kadar büyük olacağını tahmin etmemiştim.

Galaxy S 2'yi görünce ne yalan söyliyim içim gitti :) Özellikle inanılmaz bir ekran kalitesi var. Bence iphone 4'den bile daha iyi. Android olması da benim için avantaj..

Macbook kullanıyorum. Ama vb gibi programlama dilleri kullandığım için oldukça sıkıntı çektim. Şimdi masaüstü pc kullanıyorum :) Her ne kadar windows'u sevmesemde bu tip programlama için biçilmiş kaftan :)

Neyse telefona geri dönecek olursak. Beyaz iphone 4 çok çok güzel. Özellikle sağında solunda toz kir vs şeylerin toplanmamasıda çok güzel :)

Benim kadar kararsız kime yoktur heralde :)

Teşekkürler yorumlarınız için :)
  • Şöyle bi bakınca iphone 4'e o kadar para verilmiceğini düşünüyorum. Yinede siz bilirsiniz ama htc evo daha makul gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

Şöyle bi bakınca iphone 4'e o kadar para verilmiceğini düşünüyorum. Yinede siz bilirsiniz ama htc evo daha makul gibi.

Valla ne yalan söyliyim benimde en büyük korkum işletim sistemi. O işletim sistemine bu kadar para vermek anlamsız geliyor bana da.. Ama görüntü olarak da cezbediyor insanı. Özellikle beyaz olanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack-Sparrow

quote:

Şöyle bi bakınca iphone 4'e o kadar para verilmiceğini düşünüyorum. Yinede siz bilirsiniz ama htc evo daha makul gibi.

Valla ne yalan söyliyim benimde en büyük korkum işletim sistemi. O işletim sistemine bu kadar para vermek anlamsız geliyor bana da.. Ama görüntü olarak da cezbediyor insanı. Özellikle beyaz olanı.

Bu cezbetme süresi sadece 1 ay sürer hocam buna emin ol..
    Arkadasımda var o kadarda değer vermiyor artık gerek görünüşü gerek kullanısına..
    Eğer ben kendimi cezbetmek istiyorum diyosan buyur al

• İPhone 4 yeter.

3d kamera diyorlar gördük numarasını. Engadget te izledim hiçbir özelliği yok yani 3d için çok erken , o sistemin telefonlara yerleşmesi bayağı sürecek bence.

İOS, uygulama konusunda rakipsiz..Buna kimse muhalefet olamıyor :))
  • ben açık açık sana söyliyeyim.elimde ipod touchla gezerken bile insanların tavırları değişiyo.bilmeyen iphone zannediyor.gösteriş için alıyorsan al bi 4g kafan rahat olur.zaten stabil çalışıyor.hd oyunlarla cihaz kendini aşıyor.tüm uygulamalar 1ghz işlemcisine optimize edildiği için donma vs gibi hiçbirşey yaşamazsın.

daha açık bir sistem daha başka bişiler arıyorum dersen evo al.sınırsız geliştirme ve kişiselleştirme var.3boyut olayı çok merak edilen ve çok farklılık yaratan bir durum.işlemcisi çok güçlü şuanki hiçbir uygulamada sıkıntı yaşamazsın.ama ilerisi için bir şey söylemek doğru değil.belki gücünü aşacak uygulamalar çıkar.

kendi fikirlerimdir,saygı beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

ben açık açık sana söyliyeyim.elimde ipod touchla gezerken bile insanların tavırları değişiyo.bilmeyen iphone zannediyor.gösteriş için alıyorsan al bi 4g kafan rahat olur.zaten stabil çalışıyor.hd oyunlarla cihaz kendini aşıyor.tüm uygulamalar 1ghz işlemcisine optimize edildiği için donma vs gibi hiçbirşey yaşamazsın.

daha açık bir sistem daha başka bişiler arıyorum dersen evo al.sınırsız geliştirme ve kişiselleştirme var.3boyut olayı çok merak edilen ve çok farklılık yaratan bir durum.işlemcisi çok güçlü şuanki hiçbir uygulamada sıkıntı yaşamazsın.ama ilerisi için bir şey söylemek doğru değil.belki gücünü aşacak uygulamalar çıkar.

Bence o insanlar sana ' bu touch'u neden telefon gibi kullanmaya çalışıyor ? ' gözüyle bakıyorlardır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halog

ben açık açık sana söyliyeyim.elimde ipod touchla gezerken bile insanların tavırları değişiyo.bilmeyen iphone zannediyor.gösteriş için alıyorsan al bi 4g kafan rahat olur.zaten stabil çalışıyor.hd oyunlarla cihaz kendini aşıyor.tüm uygulamalar 1ghz işlemcisine optimize edildiği için donma vs gibi hiçbirşey yaşamazsın.

Bence o insanlar sana ' bu touch'u neden telefon gibi kullanmaya çalışıyor ? ' gözüyle bakıyorlardır

kulaklık kulağımda

• iPhone Flash olayınıza halledemedi henuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc evo şuan çok pahalı (son çıkanm olde olduğundan dolayı yeni modeller çıkana kadar bekle bence )
    ayrıca 2 telefonun şarj olayıda içler acısı 1 en çok 1.5 gün gidiyor hergün şarj etmek zorunda kalırsın
    ben olsam htc desire s gibi modellere bakarım en azından aralarında çok büyük fark yok hemde baya bi ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kqwe

iPhone Flash olayınıza halledemedi henuz

yine aynı muhabbet.android flashli iphone flashsiz :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.