http://www.casperstore.net/?urun-3309-casper-nirvana-cky-3632-bt45v-f arkdaşlar linkte notebook tüm özellikleri yazıyor bnm sorunun batlesfield ve assasing creed 3 gibi oyunlarda en düşük ayakrda bile oynayamicağım kadar kasıyor ama erkean kartı videolarında o oyunu rahatlıkla kasmasız oynadıklarını görüyorum ve çok kötü oluyo sizce bunu nedenşi nedir yani ekran kartı araştırdığımda oyunuaçıyor ve kasma oldunu görmedim ben ben oynadığımda kasmadan oynaamıyorum cod black ops 2 de lowda oynuyorum arada kasıyo ama onlar gibi diyil yani sıkıntımı var pcde linkte özelliklere bakarak bana yardım edebilirmisiniz lütfen arkdaşlar !!!!!1
bir yorumu olan yoku
???????????????????
beylerr ????
benim de buna benzer bi sorunum var. benim bilgisayarım eski ama. senin sorunun oyunları entegre grafik kartıyla çalıştırıyor olmandan dolayı olabilir diye düşünüyorum. buna dikkat et. ve de driver'larını güncelle.
ya kardeş güncelleme ara diyorum en güncel sürüm kullanıyon diyo nvidia güncelleme indiriyom herşey doğru olmasına rağmen bi hata veriyodu hatırlamıyorum yardım edebilecek ?
sağ tıklayı nvidia ile çalıştır diyorum kadeşim olmuyormu ?