Şimdi Ara

http://moonstar.warscream.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lineage II C3 Serverımıza bekliyoruz arkadaşlar.

• Evet server su anda faal durumda biraz kalabalıklaşsın bakalım
  • arkadaşlar server a davet ediyonuzda nedir nasildir biraz bahsedin ya turkler mi oynuyo x leri nasıl ????
    bunlar hep sorudur yani gm online oluyomu oyunda
  • evet ya ratler ne top armor class ne skill count down war mı? gm shop war mı bi bilgi verin yahu
  • Server 10 x su anda ama degisirmi bilemem. Gm shop yok malesef super shop var ondada scrollar kristal, ss, material falan satiliyo. Vala benim gibi 1x serverda oynayan biri icin hoş bi yer takiliyorum kafama gore
  • valla 10x zor be ben 35 x te can cekisiyom simdi 5000x oynuyom yarim saatte 80 lvl valla kasilmaz bu saatten sonra başlarsam ben kasılırım valla:)))
  • dostu mne ettin ya 1x servarda oynamak için peygamber sabrı gerek walla:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 2013 Multimedya Ekran
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hehehhe vallaha oyle ya 1x mi olum bana bi lvlini solesene çok merak ettim sakın 70 lerde bisey soleme duserim kalırım burda inme iner valla
  • Emecburen 1x l2 nin orjinal serverinda ole lvl 58 sh bide lvl 51 he var 30 kusur da var ikitanede neyse onlar eglencelik. tek birine odaklansam 70 olurdu bugune dek heralde.Ama dediginiz gibi acayip sabir istiyo ve su siralar catlama evresindeyim o yuzden değişik arayışlara sapıyoz.Ama ordanda vazgecemem 1x serverda elde edilen şeyin değerini siz düşünün artık
  • valla allah sabir versin bana da para ya o server da insan + basmaya korkar ya tövbeler olsun bi patladi sende git çatıya çık atla intihar en güzeli
  • hsclan diye bi serverda oynamıştım..7x di.çok zevk aldım.lvl 59 bladedancerim vardi...ama insan ara ara çatlamıyo değil
  • Nerde o yurek +3 ten oteye daha hic basmadim hazır basılmışını alıyom şu an elimde +6 homunkulus var o bile nimet nimet Arasıra kıpkırmızı parlayan bi silah gorunce azımız acık kalıyo
  • bu arada seni tebrik ediyorum 1xe nasil dayana bilioson
  • la ben giremedim serverin siteye
  • www.warscream.com
    adres artık budur. girin valla ne zor ne kolay. herkes Türk, giran da buluşma noktası. zevkli oluyo valla, pk die bişi yok zevkine pvp yapılıyo gm shop yok, skilllerde cast time var öle ardarda çakmak yok yetenek konuşacak yani. yine de 1 haftaya lvl 60 ı aşarsınız. herkese tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8thsin -- 2 Aralık 2005, 8:52:22 >

• nası üye olcas
  • üyelik yok. siteden patchi indir kur. oyuna gir, istediğin bi kullanıcı adı ve sifre yaz bukadar. sonraki seferlerde hep aynı kullanıcı adı ve şifreyle girmeyi de unutma bazen server kısa bir süre için kapalı olabiliyor. giremezsen bi süre sonra tekrar dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.