Şimdi Ara

http://kyk.gov.tr/ Neden Açılmıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar siteyi açamıyorum ' sayfa yüklenirken hata oluştu, bağlantı sıfırlandı.' gibi ifadeler çıkıyor. sizde de mi aynı şey çıkıyor yoksa bende mi sorun var?
  • gece deneyin çok rahat açtım ama babamın sicil nosunu bilmiyodum uyandırmadım ama gece 4-5te tıkır tıkır işliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

gece deneyin çok rahat açtım ama babamın sicil nosunu bilmiyodum uyandırmadım ama gece 4-5te tıkır tıkır işliyor.

Senin sağlık karnen var ya eğer 18i geçip de değiştirmediysen yani babanın üzerinden olanı kendi üzerine yapmadıysan orada yazıyordur.
  • alın adam başvuru yapmış

BAŞVURUNUZ BAŞARI İLE KAYIT EDİLMİŞTİR.
    Müracaat ettikten sonra, durumunuzda meydana gelecek olan değişikliği müracaat tarihleri arasında her zaman güncelleme yapabilirsiniz.

Öğretim hayatınızda başarılar dileriz.

T.C.
    BAŞBAKANLIK
    YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2010–2011 ÖĞRETİM YILI
    İLK DEFA BİR YÜKSEKÖĞRETİM KURUMUNA GİREN ÖĞRENCİLERİN
    YURT, BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ INTERNET MÜRACAATIDIR.

:: KİMLİK BİLGİLERİ
    1.TC Kimlik Numarası: 5.Doğum Tarihi:
    2.Adı: 6.Baba Adı:
    3.Soyadı: 7.Medeni Durum:
    4.Cinsiyet:

:: ÖĞRENİM BİLGİLERİ

8.Okula Giriş Puan Türünüz: DIL1 DIL2 DIL3 Engelli Eşit Ağırlıklı Eşit Ağırlıklı-2 Kayıt Donduran LES Puanı MF1 MF2 MF3 MF4 Mes.Sınavsız Geçiş Sayısal / Sayısal-1 Sayısal-1 Sayısal-2 Sözel / Sözel-1 Sözel-1 Sözel-2 TM1 TM2 TM3 TS1 TS2 Y.Dışı Çal.Çoc.Sınavı YGS1 YGS2 YGS3 YGS4 YGS5 YGS6 Yabancı Dil Özel Yetenek
    9.Okula Giriş Puanınız:
    10.Üniversite:
    11.Fakülte:
    12.Bölüm:
    13.Daha Önce Bir Yükseköğretim Kurumundan
    Mezun Oldunuz mu?:

:: ÖĞRENİM/KATKI KREDİSİ, BURS VE YURT İSTEĞİNİZ
    14.Öğrenim,Burs,Katkı İstek: Istemiyorum Burs ve Ögrenim Kr. Katki Kr. Burs, Ögrenim ve Katki Kr. 15.Yurt İstiyorum: İstemiyorum Sadece genel yurtlara Öncelikle genel yurtlara Sadece yüksek ücretli yurtlara Öncelikle yüksek ücretli yurtlara

:: ÖZEL DURUMUNUZ
    16.Özel ve Özür Durumunuz: Önceliği Yok Şehit Çocuğu Gazi Çocuğu Yetiştirme Yurdunda Barınan Darüşşafaka Lisesi Mezunu Anne ve Babası Vefat Etmiş Anne ve Babası Boşanmış Çalışan / Emekli Personel Çocuğu Milli Sporcu Belgesi almış amatör sporcular 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında Köyleri Boşaltılanlar Özürlü Öğrenciler(%40 ve üzeri) Kredi Yurtlar Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Çocuğu 5510 Sayılı Kanun Hükmüne göre malul aylığı alanların çocukları 5510 Sayılı Kanun Hükmüne göre malul aylığı alan öğrenciler 17.Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü'nce Yapılan Yardımlardan Yararlanıyor musunuz?:
    18.Branşınız (Milli Sporcular İçin): ATICILIK VE AVCILIK ATLETİZİM BADMİNTON BASKETBOL BEDENSEL ENGELLİLER BEYZBOL, SOFTBOL, KORUMALARI BOCCE, BOWLİNG VE DART BOKS BRİÇ BUZ (PATENİ, HOKEYİ) BİLARDO BİNİCİLİK BİSİKLET CİMNASTİK DAĞCILIK ESKİRİM FUTBOL VE RAGBİ GELENEKSEL SPOR DAL. GELİŞMEKTE OLAN SPOR BRANŞLARI GOLF GÖRME ENGELLİLER GÜREŞ HALK OYUNLARI HALTER HAVA SPORLARI HENTBOL HERKES İÇİN SPOR JUDO VE KURAŞ KANO VE RAFTİNG KARATE KAYAK KIZAK KÜREK KİCKBOKS MASA TENİSİ MODERN PENTATLON MOTOSİKLET MUAY TAHİ MÜCADELE SPORLARI OKUL SPORLARI OKÇULUK ORYANTİRİNG OTOMOBİL SPORLARI SATRANÇ SU ALTI SPORLARI SU TOPU TAEKWONDO TENİS TRİATLON VOLEYBOL VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS WUSHU YELKEN YÜZME ZİHİNSEL ENGELLİLER ÇİM HOKEYİ ÖZEL SPORLAR SPOR FED. BAŞ. ÜNİVERSİTE SPORLARI İZCİLİK İŞİTME ENGELLİLER

:: AİLE BİLGİLERİNİZ

19.Anne Baba Durumunuz: İkiside sağ Baba ölü anne sağ Anne ölü baba sağ
    20.Babanızın Mesleği:
    21.Babanızın Ünvanı: Mühendis Mimar Avukat Doktor Veteriner Diğer (Yukarıda Belirtilmeyen)
    22.Babanızın Vergi Mükellefiyeti: Vergi Mükellefiyeti Yok Gerçek Usülde Vergi Mükellefi Basit Usülde Vergi Mükellefi
    23.Babanızın Bağlı Bulunduğu Sosyal Güvenlik Kurumu ve Sicil Numarası: SSK Bağkur Emekli Sandığı
    24.Babanızın Aylık Geliri: TL
    25.Annenizin Mesleği:
    26.Annenizin Ünvanı: Mühendis Mimar Avukat Doktor Veteriner Diğer (Yukarıda Belirtilmeyen)
    27.Annenizin Vergi Mükellefiyeti: Vergi Mükellefiyeti Yok Gerçek Usülde Vergi Mükellefi Basit Usülde Vergi Mükellefi
    28.Annenizin Bağlı Bulunduğu Sosyal Güvenlik Kurumu ve Sicil Numarası: SSK Bağkur Emekli Sandığı
    29.Annenizin Aylık Geliri: TL
    30.Ailenizin Diğer Geliri (Aylık): TL
    31.Ailenizin İkamet Ettiği İl:
    32.Ailenizin İkamet Ettiği İlçe:
    33.Sizin,Anne ve Babanızın Üzerine Kayıtlı Araçların (Motosiklet Hariç) Sayısı ve Yıllık Motorlu Taşıt Vergisi Toplamı: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 TL
    34.Sizin,Anne ve Babanızın Üzerine Kayıtlı Biçerdöver Sayısı: 0 1 2 3
    35.Ailenizden Uzakta Yüksek Öğrenim Gören 25 Yaşından Küçük Bekar Çalışmayan Kardeş Sayınız:
    1. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    2. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    3. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    4. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    5. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    6. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    7. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    8. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    9. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:

36.Ailenizin Yanında Yüksek Öğrenim Gören 25 Yaşından Küçük Bekar Çalışmayan Kardeş Sayınız:
    1. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    2. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    3. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    4. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    5. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    6. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    7. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    8. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:
    9. Kardeş : T.C. Kimlik No: Üniversite:

37.İlköğretim ve Ortaöğretimde Öğrenim Gören 20 Yaşını Geçmemiş Bekar Kardeş Sayınız:

:: TAŞINMAZ BİLGİLERİNİZ

38.Sizin,Anne ve Babanızın Üzerine Kayıtlı Konut Sayısı:
    1. Konut : İl: İlçe:
    2. Konut : İl: İlçe:
    3. Konut : İl: İlçe:
    4. Konut : İl: İlçe:
    5. Konut : İl: İlçe:
    6. Konut : İl: İlçe:
    7. Konut : İl: İlçe:
    8. Konut : İl: İlçe:
    9. Konut : İl: İlçe:

39.Sizin,Anne ve Babanızın Üzerine Kayıtlı İşyeri Sayısı:
    1. İşyeri : İl: İlçe:
    2. İşyeri : İl: İlçe:
    3. İşyeri : İl: İlçe:
    4. İşyeri : İl: İlçe:
    5. İşyeri : İl: İlçe:
    6. İşyeri : İl: İlçe:
    7. İşyeri : İl: İlçe:
    8. İşyeri : İl: İlçe:
    9. İşyeri : İl: İlçe:

:: ADRES BİLGİLERİNİZ
    40.Adres (Mah/Cad): 45.Adres İlçeniz:
    41.Adres (Sokak): 46.Posta Kodunuz:
    42.Adres (No): 47.Telefonunuz:
    43.Adres (Semt): 48.Cep Telefonunuz:
    44.Adres İliniz: 49.E-Posta Adresiniz:

Kapat

Dikkat: Bu formun başvuru yapanlar tarafından saklanması gerekmektedir. Başvuru yapanlar daha sonra başvuru bilgilerine ilişkin bir itirazda bulunursa, YURTKUR’a itiraz dilekçesinin ekinde bu formun bir kopyasını göndermek zorundadır. Yapılan itirazlar ancak bu formun doğruluğu tespit edilirse dikkate alınacak, aksi durumda yapılan itirazlarla ilgili herhangi bir işlem yapılmayacaktır.

BAŞVURU TARİHİ:

• arkadaslar genel yurtlarla yüksek ücretli yurtlar arasında ne tür farklılıklar var...

birde kyk haritasını acıyorum istanbulu dahi seçsem yurt bulunamadı diyor ???
    aydında kyk yüksek ve genel yurtlar varmı?
    para problem değil sadece bilgi lazım kyk yüsek ücretli urtlar iyiyse onlara gitmeyi dusunuyorum ama bir türlü haritayı açamadıgımdan secmedim...olup olmadıgını bilmiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.