Şimdi Ara

htpc kasa tasarımı (sahuru beklerken)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yine bir htpc kasa tasarımıyla karşınızdayım. Daha öncede game cube adlı kasamı sergilemiştim. Bu tasarının adını henüz koymadım. Daha tam olarak bitmedi bile. ilk sahur akşamını beklerken can sıkıntısından aklıma böyle bir tasarım geldi. Oldukça ucuza maal etmeyi planlıyorum.
    Üzerinde vlc playerın temel gereksinimlerini sağlayan kontrol paneli yer alıyor. Bir tane 5.25 aoptik sürücü yuvası ve onun hemen altında karakter lcd ekran yer alıyor. Kasanın alt tarafındaki üçgen yüzeyin yukarı bakan kısmına usb yuvaları, uzaktan kumanda alıcısı ve kulaklık girişleri eklenecek. Dediğim gibi daha tam bitmedi ama bu haliyle bırakmak istedim. Son olarak kasa standart bir atx kasanın sadece ön panelini değiştirerek elde edilebiliyor.
    Buda video buyrun yorumlarınızı yapın.
    http://www.metacafe.com/watch/1691306//

not: video kota dostudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6460740D9 -- 1 Eylül 2008; 1:13:55 >

• tebrikler güzel olmuş.. Alakasız olacak ama tasarım için 3dsmax mı kullandın? Onun dışında kasayı biraz daha küçük yapsaydın tam htpc olurdu.. olsun bu da güzel
  • hayata ne zaman geçirmeyi planlıyorsun kanka??? hem ankaraya gelme durumların ne alemde :))))))))
  • yok arkadaşım ben öyle profesyönel değilim. sketcup kullandım. Çok basit bir program. Ayrıca kasanın boyutunda bir subwoofer var o güzel durduğu için bununda sırıtacağını sanmıyorum. bununla birlikte lcd ünitesi de tasarımda hazır zaten. onuda burada sergilemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6460740D9 -- 1 Eylül 2008; 1:18:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

hayata ne zaman geçirmeyi planlıyorsun kanka??? hem ankaraya gelme durumların ne alemde :))))))))

ankara işleri yattı şimdilik. Kastamonuya gidiyorum. makine bölümü. Anlıycağın ayu çıkabülü, taş düşebülü...
  • GUZEL BIR TASARIM HAYATA GECIREBILIRSEN SUPER OLUR SIMDIDEN BAŞARILAR

OEMOD IYI MODLAR DILER!!

• yaptığım tasarımlar arasında en iyisi bu şimdilik. Ayrıca yapımıda çok zor olmayacak. Tek sıkıntı kaliteli işçilk çıkartmakta. baya itinalı çalıştırıcağa benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    masa içi uzay kasa için öneri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: swordmaster

quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

hayata ne zaman geçirmeyi planlıyorsun kanka??? hem ankaraya gelme durumların ne alemde :))))))))

ankara işleri yattı şimdilik. Kastamonuya gidiyorum. makine bölümü. Anlıycağın ayu çıkabülü, taş düşebülü...

bi ankaraya gelemedin sende ya ne işin var kastamonuda

• güzel olmuş biras daha küçük olması makbuldur onu dışında fikir güzel
  • güzl bir tasarım,ama hayata geçirmynce anlamsız kalıyor,
    gerçekden güzel bir kasa olacakdır
  • şimdiye kadarçizdiğim her tasarımı hayata geçirseydim bütün ev bilgisayar kasaları, sulu soğutma blokları vs dolardı. Bu tür çalışmaların amacı olabilecek hataları önceden görüp daha iyisini yapmaktır. fakat bu son tasarladığım acayip hoşuma gitti. Önümüzdeki yaza hayata geçirmeyi planlıyorum. Şimdilik ne koyacak yer nede zamanım var. Malum kastamonu yolları göründü bana.
  • güzel tasarım olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: swordmaster

şimdiye kadarçizdiğim her tasarımı hayata geçirseydim bütün ev bilgisayar kasaları, sulu soğutma blokları vs dolardı. Bu tür çalışmaların amacı olabilecek hataları önceden görüp daha iyisini yapmaktır. fakat bu son tasarladığım acayip hoşuma gitti. Önümüzdeki yaza hayata geçirmeyi planlıyorum. Şimdilik ne koyacak yer nede zamanım var. Malum kastamonu yolları göründü bana.

peki dostm,bekliyoruz seneye ozaman,tabiyki izmekde bir iş sayılır,yapamasanda,yapabilen arkadaşlara kaynak olabilir,
  • quote:

Orjinalden alıntı: (@yberk)

güzel tasarım olmuş

+1
  • Merak ettiğim konu; kasanın üzerindeki tüm düğmeler Türkçe ama "POWER" neden "GÜÇ" değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

Merak ettiğim konu; kasanın üzerindeki tüm düğmeler Türkçe ama "POWER" neden "GÜÇ" değil.

iyi gözlem. Sanırım üstteki tuşları yazarken türklük yanım ağır basmış bilmiyorum. Zaten şimdi tuşlar simge şeklinde oldu.
  • Hayata geçirirsin inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.