Şimdi Ara

HTML5 Admin Temaları Nedir? Nasıl Entegre Edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selamlar,

    İnternette baya araştırmama rağmen detaylı ve tatmin edici bir cevap bulamadım.
    Bu themeforest sitesinde satılan html5 admin temaları var. Sorularım bunlar hakkında olacak merak edenler için bahsettiğim temalara önizleme ile bakabilirsiniz
    https://themeforest.net/category/site-templates/admin-templates?utf8=%E2%9C%93&referrer=search&view=list&sort=sales


    1. Bu temalar nedir nerelerde kullanılır?
    2. Benim html bir sitem var diyelim her blog yazısı gireceğimde belirli bir html şablonunu değiştirip giriyorum yani kodlarla uğraşıyorum. Bu admin temaları siteme nasıl entegre edebilirim ki basit bir şekilde blog yazısı girip resimleri falan ekleyebileyim?
    3. Benim sitem html5 ve bu admin temaları html diye satılıyor. Bunu entegre etmek için php veya kodlama bilgisi şart mı?

    Not: hazır yönetim panelli wordpress/joomla vs kullanmak istemiyorum. Html5 sayfalar seo için daha uyumlu ve sunucu/performans açısından daha iyi. Ancak html5 sitelerime bu satın almayı düşündüğüm admin panel temasını entegre etmek istiyorum. Hatta eğer bunu başarabilirsem bir adım ileri gidip bootstrap ile yönetim panelli html5 temalar oluşturup bu pazara atılmak istiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.







  • 1) Script yazdığında hazır html temaları kullanabilirsin.

    2) php yada asp dillerini kullanarak kodlaman gerek. Genelde php kullanılır. Php derslerine başlayabilirsin. İlerledikten sonra veritabanı ila bağlantılı şekilde kodlarsın. Html temalar görünüşten ibarettir. Arka plan kodlamasını kendin yaparsın vt bağlantısı update select delete add vs.

    3) evet şart. Html yanlızca görünüşe etki eden bir dildir. Kodlamasını yapmak zorundasın. Butonu html ile şekillendirirsin ama veritabanına update komutunu php ile verirsin örneğin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.