Şimdi Ara

Html Sayfası Slider Sorunu!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba!!

    Aşağıda resimde gördüğünüz html sayfasına başka bir hazır template de bulunan Foto slide galerisi ekledim.
    hazır template da bulunan slide normal bir şekilde slide çerçevesi içerisi içine oturmuşken, taşıdığım başka bir html sayfasında resimler orantısız durmakta. Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. Konuyla alakalı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

    resim boyutları div ölçüleri vs. herşeyi denedim ama bir yerde bir tutarsızlık var bulamıyorum.

     Html Sayfası Slider Sorunu!!







  • ne yapsın şimdi vatandaş senin sayfandaki siliderin için ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    ne yapsın şimdi vatandaş senin sayfandaki siliderin için ?

    Senin bir şey yapamayacağın malum. Senin gibi düşünen arkadaşlardan bir beklentim yok zaten. Ancak cümlemin sonunda konuyla alakalı bilgi verebilirseniz sevinirim diye bir ibare kullandım. Hani bu forumların amacı bilgi paylaşımı ya! Heh! işte bende buna istinaden sorunumu dile getirdim. Varsa yardım sever bir arkadaş bu bilgisini paylaşırsa benim gibi aynı sorunla karşılaşan bir çok kişiye faydalı olacaktır. Saygılar...
  • Yaşadığın sıkıntının pek çok nedeni olabilir. Bu tarz sorular için kullandığın kodu codepen üzerinden paylaşman çözüm sunmak isteyen kişiler için büyük rahatlık olur.
  • Öncelikle css ve html kodunu görmeden pek bir yorum yapamayacağım. Sorununa gelecek olursak kodundaki gereksiz kodlar, kirlilik böyle bir sonuç oluşturmuş olabilir. Yazılmış ve daha sonra kullanılmamış gereksiz padding ve marginler sebep olabilir. Ya da slider css versiyonları uyuşmuyor olabilir. Başka bir slider deneyebilirsin veya en baştan kendin yazabilirsin. Dediğim gibi kodunu bize açarsan daha ayrıntılı yardım edebiliriz. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.