Şimdi Ara

Html den Direk Php else :D Html den Css sonra Php mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: amone

quote:

Orjinalden alıntı: C# C++ JAVA SQL

evette arkadaşım Forumdaki biri bunu yapmış olmazmı Bilip bilmeden böyle şeyler yapmayalım varmı elinde ip ozaman konuş
    cellmantd saol .net paltformunda c# öğrnemk daha iyi bence ama ondan sonra öğtenebilicem ya ben nickdeik tüm Dilleri öğrenmek isityorum ama zor

Allah'ın akıllısı dh profilinde ismin yazıyor,msn iletisindeki ile aynı isim

bu arada o dilleri öğrenmen çok zaman alır adamım sen başla bir an evvel ancak merak ettiğim birşey var gerçekten çok merak ediyorum
    sıralama da nickteki gibi mi olacak?

c# dan sonra c++'a geçen sonra birden tekrar görsellik isteyip en hızlı dillerden birinden en yavaşına geçen sonra canı sıkılıp daha veritabanına yeni başlayan ilk adam olarak tarihe geçecek arkadaş

• @C# C++ JAVA SQL hala kendini utanmadan savunabiliyorsan sana bravo. Diyecek bir sözüm yok sana. @blackblue arkadaşım sana da bravo arkadaşın ahmetcan'ın densizliğine rağmen istifini bozmamışın. Haa ahmetciğim sana birşey söyleyeyim bu arada sen varya önce Türkçe'yi öğren ondan sonra php, c#, c++, visual basic, delphi, javascript, html, asp, asp.net, ajax, xml, css, flash, java, python vs. dillerinin hepsini öğrenirsin.

Senin mesajlarını çözene kadar gözlerim yoruldu. Başım ağrıdı.

Bu arada bu tarz mesajları iptal etmek için bir konu açayım. Herkese faydalı olur.
  • özür dilerim rahatsız olan arkadaşlardan ama isteyen söylesin msni pek açmıyorum bilen bilir benim msn adresim nbr65@hotmail.com dur amone de bilir sorabilirsiniz
    Orda tüm dilleri öğrenicem demedim nickdeki tüm diller dedim.
    sıralamada öyle değil güzel gözüksün diye öyle yazdım

c#>sql>java-C++ buydu tercihim ama nickde öyle güzel durmadı :D
    bu arada yazımı beyenmediyseniz özür dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: savaşım

@C# C++ JAVA SQL hala kendini utanmadan savunabiliyorsan sana bravo. Diyecek bir sözüm yok sana. @blackblue arkadaşım sana da bravo arkadaşın ahmetcan'ın densizliğine rağmen istifini bozmamışın. Haa ahmetciğim sana birşey söyleyeyim bu arada sen varya önce Türkçe'yi öğren ondan sonra php, c#, c++, visual basic, delphi, javascript, html, asp, asp.net, ajax, xml, css, flash, java, python vs. dillerinin hepsini öğrenirsin.

Senin mesajlarını çözene kadar gözlerim yoruldu. Başım ağrıdı.

Bu arada bu tarz mesajları iptal etmek için bir konu açayım. Herkese faydalı olur.

adam öyle bir şifrelemiş ki yazılarını cidden bnmde başım ağrıdı okurken

• Yok kardeşim ettiği küfürdende birşey anlamıyorsun yapboz parçaları gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: console.writeline

Çok yazık.Hemen küfre başvurman.

bence sen C# C++ JAVA SQL'in fakeisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grfld

quote:

Çok yazık.Hemen küfre başvurman.

bence sen C# C++ JAVA SQL'in fakeisin.

Biraz Kritik yapalım..

İlk açtığı konu,

http://forum.donanimhaber.com/m_29501408/mpage_1/key_//tm.htm#29501408

Yazım üslubuna bakacak olursak bayağı bir benziyor :))

Ayrıca 2 şubatta üye olmuş. Ve bu nickide 2 şubatta banlıydı sanırsam..Buda console.writeline nickinin fake olduğunu büyük ölçüde kanıtlıyor. Ve yaşta tutuyor. Bu arada itip kakılıyormuş sanırım. Ancak onun gibi bir çocuk itilip kakılmayı hakedeceğine göre kesin o

• Evet ben nerelerden anladım :

- Console.writeline c#'da bir kod bu da c#'a başlamaya karar vermişti

- Banlıyken üyelik açılmış

- Uslubu çok benziyor

- Konu dışından sonra ilk uğradığı adres burası ve bu konu

- Ayrıca konuda yarım saat kaldığını gördüm

- ben fake'sin yazınca birden kayboldu

- yaş tutuyor
  • 1 Üyeliğimi eskiden açmış olamam mı?
    2 Üyelik açtığmız tarihi sizemi sorucaz?
    3 Sizene istediğim dilden başlarım
    4 firefox kullanıyorum sen diyincede kaybolmadım fakede değilim resmim yok msj sayım az diye diyosan ben fakeyim.
  • quote:

1 Üyeliğimi eskiden açmış olamam mı?
    4 firefox kullanıyorum sen diyincede kaybolmadım fakede değilim resmim yok msj sayım az diye diyosan ben fakeyim.

Html den Direk Php else :D Html den Css sonra Php mi?

Dediklerin yine yapboz parçaları gibi anlaşılmıyor bişey.. Kendin kanıtladın yani

• tamam bak kardeşim ben fakeyim hadi güle güle 2 şubatta kayıt yaptıran herkes fake
  • quote:

1 Üyeliğimi eskiden açmış olamam mı?

4 tane sorunun 4 üde bizim dediklerimiz ile alakasız şeyler;

1)eski tarihte açmış olmana kimse birşey demiyor yorumumuz yukarıda açık ve net

2)üyelik açtığın tarihi bize sor siyen yok birinci sorun ile çakışıyor cevap yukarıda

3)ben zaten C# C++ JAVA SQL'in c#'dan başladığını söylemiştim sen de kendi üzerine alındığına göre bir defa daha kendinin fake oldugunu kanıtladın

4) firefox kullanman ile konudan bir anda çıkman arasında nasıl bir ilişki var onu halen çözemedim.

extra 1 ) resmin yok oldugundan sana fake demiyoruz kanıtlar ortada

extra 2 ) Psikolojik olsa gerek adın ne tesadüf ise "can" içeriyor

extra 3 ) Yine ne tesadüf ki nickin bir programlama terimi içeriyor tıpı önceki nickin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8 -- 5 Şubat 2009; 22:39:43 >

• Yorum yapmaya gerek bile yok arkadaşlarSiz anladınız onuBu arada iki üyelikde banlanmış acaba neden?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.