Şimdi Ara

HTC XE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde samsung s3 bekliyorum arkadaşım htc modellerinden birini tercih etmek istiyor. Htc xe almak istiyor sorum şudur xe nasıl telefondur hala alınabilir mi ? Ben şu 768 mb ramden biraz tırsıyorum

• up
  • Ben suan xe den yaziorun yurtdisindan aldm ve siddetle tavsiye ederim kendine hayran birakan bi telefon killanirsan eger gorursun kulakligida vesile olddu bana muzik dinlemeyi seven biri olarak beats audio destegi cok onemliydi bu telefon icin kulakligi kime dinletsem asik oluo resmen :) karar senn benm tavsiyem sana
  • Maximum 20 gune one x gelcek. One x in xe den farki oldukca var bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llOuSll

Ben suan xe den yaziorun yurtdisindan aldm ve siddetle tavsiye ederim kendine hayran birakan bi telefon killanirsan eger gorursun kulakligida vesile olddu bana muzik dinlemeyi seven biri olarak beats audio destegi cok onemliydi bu telefon icin kulakligi kime dinletsem asik oluo resmen :) karar senn benm tavsiyem sana

Hocam hız konusu nasıl özellikle internet performansı çok önemli şu 768 mb ram olayı beni htcden soğutuyor galaxy nexus ile sens xe arasında kaldık samsung ram olarak iyi fakat kamera olayından biraz kötü olduğu için onu pek tercih etmek istemiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeger

Maximum 20 gune one x gelcek. One x in xe den farki oldukca var bu arada.

Hocam türkiyeye gelecek değilmi ? Fiyat konususnda one x birzz uçuk gelecekmilş gibi duruyor 1800 -2000 tl arası deniliyor bakıcağız artık geldiği zaman sgs3 büyük ihtimal ondan daha ucuz olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

quote:

Orijinalden alıntı: berkeger

Maximum 20 gune one x gelcek. One x in xe den farki oldukca var bu arada.

Hocam türkiyeye gelecek değilmi ? Fiyat konususnda one x birzz uçuk gelecekmilş gibi duruyor 1800 -2000 tl arası deniliyor bakıcağız artık geldiği zaman sgs3 büyük ihtimal ondan daha ucuz olur :)

sanmam sgs3 ıle arasında cok az fark olur. ben gelırse eger one x deluxe almak ıstıyorum. beats kulaklık var onda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxu Tab S7 FE
    7 ay önce açıldı
    Samsung S9 vs S9 FE+
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.