Şimdi Ara

HTC Windows Phone 8X resmen duyuruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
5.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    bence win8 telefonlar tutulmayacak gibi,ne bileyim ios ve android gibi geniş platformlarda tutunabilceğini sanmıyorum.nokia bu noktada dip patlaması yaşayabilir.herşey tasarım değil kullanıcıların gözü açıldı.yıllar boyu symbiana mahkum bırakan nokia önce ios sonra android yumruklarıyla devrilip windows tabanlı sisteme geçmesi bence çok riskli oldu.htc de aynı şekilde 1 modelini feda edip denem istiyor piyasayı,bu noktada tasarım ikinci planda kalıyor.


    Kardeş sen ne kullanıyorsun bilmiyorum ama wp lar piyasayı sallayacak, zaten görüldüğü üzere yazılım donanım uyumluluğu üst seviyede olsun diye microsoft baya bir sınırlar koymuş, çıkan telefonların hemen hemen hepsi aynı donanımı kullanıyor aradaki fark kimisi müziğe önem vermiş kimisi fotoğrafa önem vermiş fakat microsoft bu konuda çok ciddi adımlar atıyor iphone ve androidin özelliği olana app store olayınında üzerinde çok ciddi duruyor, çok kısa sürede app stordaki ürün sayısı 100.000 'e çıkarmış, göreceksiniz gelecek wm cihazlarının olacak, microsoft biraz geç kaldı ama bu işi halledecek, bu konda ben bill'e güveniyorum :)




  • HTC'nin amiral gemisi Zenith olacak deniliyodu ama o daha resmen duyurulmadı galiba.
  • HTC Windows Phone 8X resmen duyuruldu

    HTC Windows Phone 8X resmen duyuruldu

  • Sizinti dedigin 2-3 hafta tartisilir be. daha dun bu telefonun sizdirildigi haberi vardi anasayfada ertesi gun hemen duyurdular, herhalde dediler ki dh halkini bekletmeyelim zaten bu olabilirli haberler cok kizdirdi onlari gelip bize patlamasinlar..

  • herkes tasarım için nokia diyordu al sana tasarımı düzgün bi telefon daha. tek eksi yönü kamerası olabilir. ama ses olayı baya iddialı zannedersem benim için ses kalitesi kameradan daha önemli çünkü kameradan çok müzik dinliyorum yollarda vs. eğer fiyat olarak lumialardan ucuz olursa fark a değerse ben bu telefonu almayı düşünürüm. ben htc den bu kadar rekabetçi telefonlar beklemiyordum ama iyi iş çıkarmışlar. teknomarketlere düşer düşmez bütün markaları deneyip değerlendirecem.

  • Pili o kadar üstün değil,kamerası içinde o kadar iddialı diyemeyiz,depolama alanı düşük.Albenisini göremedim,fiyat politikası da cezbedecek gibi değil açıkcası.En son 2 yıl önce kullandım HTC ve çokta aramadım yokluğunu.

  • Kaliforniya mavisi, grafit siyahı ve alev kırmızısından sonra "Sadece" sarı güzel gitmemiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gök]

    Kaliforniya mavisi, grafit siyahı ve alev kırmızısından sonra "Sadece" sarı güzel gitmemiş

    Hocam sariya ne deseler sakat asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik cis sarisi desinler bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart bir WP8 telefon olmuş, şuan en yenilikçi WP8 telefon şüphesiz ki L920. Rakiplerinden ciddi manada farklılaşabilen bir telefon.
    Bu arada Nokia tasarım için HTC'ye dava açsa yeridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü doğum..lumia 920 den sonra windows ta çıta yükseldi..iphone 5 den sonraki en büyük hayalkırıklığı windows phone lu htc ler oldu

  • Ben 8X'i beğendim. L920'ye benziyor ama dikkatli inceleyin aynısı değil fakat anladığım kadarıyla Microsoft dizayn konusunda da bazı kıstaslar getirmiş firmalara ki bence daha iyi olmuş. Hem nasıl bir cihaz bekliyordunuz arkadaşlar, üçgen falan mı? Cihazın teknik özellikleri bence yeterli sayılır. Tek düşündüren yanı pil ömrü? Hafıza arttırılabiliyor diye görmüştüm ben yanlış hatırlamıyorsam ki 16 gb az değil gayet yeter. Ekran ve özellikle ön kameranın özellikleri de tatmin edici. WP8 cihazlarının büyük ihtimalle önde giden modelleri L920 il 8X olur. Ben her iki cihazıda beğendim. Hele bir çıksın incelemeleri okuyalım şöyle bir elimize alıp inceleyelim ondan sonra doğru bir görüş sahibi oluruz. Bence Microsoft gümbür gümbür geliyor arkadaşlar.

  • tasarıma o kadar takılmayın.Bırakın azcıkta benzesin.Önemli olan kalitesidir.süs eşyası değil ki bu?Altı üstü ekran ve kasadan oluşuyor o kadar cihaz içinde bence normal.Tabi arayüz felanda işletim sistemi windows phoneden dolayı çok az fark var.
    ekran güzel ram güzel işlemci güzel.Asıl güzellik işte burda...İşlemciyi işlemci uzmanı qualcoom işletim sistemini işletim sistemi uzmanı microsoft geliştirecek.Program geliştiricisinin kafasıda rahat olacak acaba yaptığım program hangi cihaz da çalışır hangi cihazda çalışmayacak diye düşünmeyecek.Telefon üreticileride kendi işine bakacak.Telefonu rekabetci tutmak için fonsiyonaliteye daha fazla önem verecek.kamera navigasyon ses kalitesi gibi cihazlar birbirine fark atmaya çalışacak.Böylece kalite artacak.

    Kontrolsüz güç güç değildir sonuçta.Windows phoneneye geçmeyen firmalar utansın




  • Bence Nokia Lumia 920 çakması değil. Ekrandaki arayüz zaten tüm Windows Phone'larda standart, alttaki geri, Windows, arama tuşları da öyle değiştirilemiyor bence kasada renkli olunca göze öyle görünüyor. Nokia'nın artısı ekran, kamera, kablosuz şarj ve ekstradan sunduğu iddialı uygulamaları olacak, ama HTC de ses konusunda daha iddialı.

    Ama şu bir gerçek Windows Phone'lu Samsung Ativ S diğer Samsung'lardan daha şık bir tasarıma sahip, Lumia 920 zaten tasarımda aşmış ve bu HTC 8X'de oldukça şık görünüyor sanırım Microsoft tasarım konusuna da el atmış ve firmalara yön veriyor...
  • Lumia'yı andırıyor biraz ama alınacak olan iki telefon olur benim gözümde
    Lumia ve Samsung Ativ
  • benim şahsen bugüne kadar en beğendiğim wp8 tasarımı Samsung ATIV S oldu, diğerleri sanki aceleye gelmiş gibi ve ucuz duruyor, donanım olarak daha iyi olabilirler inceleme fırsatım olmadı ama tasarım olarak Samsung diyorum...
  • Çok tarz duruyor.

    HTC Windows Phone 8X resmen duyuruldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kirk Lee

    quote:

    Orijinalden alıntı: eP_362

    İyi ki Nokia N9 ve Lumia serisiyle bu tarz tasarıma ve renklere geçti. Durmadan taklit ediliyor.


    Biri taklit mi dedi :D Apple fanı değilim ama Nokianın taklidi Samsungdan beter :D

    HTC Windows Phone 8X resmen duyuruldu


    https://store.donanimhaber.com/a6/97/24/a6972462ffeba0eb1c4a620bf730b497.jpg

    nokia ve windows 8'i tehdit olarak görmediği için dava etmiyor apple. Lumiaları dava etse çok rahat bir şekilde kazanır.

    http://www.gsmarena.com/nokia_n8-3252.php

    Tasarımda altyapı itibariyle N8 var.



    HTC şu renk olayını taklit etmeseymiş iyiymiş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tatlisevgi

    şu pili güçlendiremediler gitti.1800 mah pil neyine yetecek bu cihazın anlamıyorum.


    Windows Phone doğal bir işletim sistemi olduğu için sistem kaynaklarını Android kadar tüketmiyor.

  • güzel cihaz,

    kamerada da yenilikler var diyafram aralığı 2.0

    ön kamerada da geniş açılı lens kullanılmış heralde 4 kişiyi aynı anda görüntüleyebiliyormuş

    920 deki ois özelliğini görmek gerek gerçek kullanıcılarda, aralarında kamera açısından büyük fark yok sanırım, birde htc nin ses kalitesinde de iyileştirmelee yapıldığı söylenmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danGerfuLL


    http://www.gsmarena.com/nokia_n8-3252.php

    Tasarımda altyapı itibariyle N8 var.



    HTC şu renk olayını taklit etmeseymiş iyiymiş.

    Nokia renklerin patentini alsaymış

    kusura bakmayın ama burda herkes birbirini bir konuda taklit ediyor, bir süre sonra boynuz kulağı geçiyor ve taklit eden zamanla daha iyi hatta özgün cihazlar çıkarıyor. teknoloji de bu şekilde evrimleşiyor. Hatta belki bunun sayaseinde rekabet oluyor ve bu teknolojiler daha alınabilir oluyor.

    bırakın taklit etsinler. kimsenin babasının şirketi değil ki bunlar veya kaçımızın elinde bu şirketlerin hisse senedi var ki değer kaybedince kafamıza takalım. bu taklit, esinlenme olayı bilinki en çok son kullanıcının lehine.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.