Şimdi Ara

HTC Windows Phone 8S Güncellemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    28 Nisan da bir güncelleme daha gelmiş. bugün yükleyebilme fırsatım oldu yanlız geçen ay gelen güncelleme gibi bu güncellemede de ben pek bir farklılık göremedim. açıkcası en büyük umut olarak proğramların hafıza kartına yüklenebilme imkanının gelmesini beklediğimden her güncellemeyi o umutla yüklüyorum ama ikinci defa hayal kırıklığına uğradım

Bu yüzden bu başlığı açarak aynı cihazı kullanan ve güncellemelerde değişen özellikleri farkeden arkadaşlar olursa buradan bizimle paylaşabilirler.

Bugün yüklediğim güncellemede "Hakkında" bölümünde telefon bilgilerinde şunlar değişti;
    İS Sürümü: 8.0.10211.204
    Ürün Yazılımı Düzeltme Numarası: 1030.54.20003.401
    Donanım düzeltme numarası: 0001
    Mobil İletişim yazılımı sürümü: 1.15b13054.04_10.18.30.54
    Mobil iletişim donanım sürümü: 1.102.0.D4

Burada güncellemeden sonra tek değişen ürün yazılımı düzeltme numarası oldu. ama telefonun özellikleri bi farklılık göremedim :(

• Daha gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Daha gelmez

Bu gidişle de güncellemek için gereken alan kalmayacak çok saçmalamışlar bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: ugursayin

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Daha gelmez

Bu gidişle de güncellemek için gereken alan kalmayacak çok saçmalamışlar bu konuda

Keske arastirip alsaymissin dostum.

• ewet yukarıdaki arkadaş benim gibi heves ile zamanın mobile telefonlarına yakın olarak düşünüp almış telefonu ve hüsrana uğramış normal olarak buraya kadar herşey normal malum yabancı sitelerde dahi avrupalı ve amerikalı dostlarımız bizim kadar pozitif ve iyimser yaklaşmamış yerden yere vurmuşlar telefonu buraya kadarda tamam ancak bazı arkadaşların keşke araştırıp alsaymışsın telefonu gibi komik ve anlamsız içi boş yorumları gerçekten sinir bozucu olarak görüyorum sonuçta ortada piyasa gerçekleri var ürüne para veriyorsunuz ve aldığınuz ürün ve hizmet hakkında talepte ve yorumda bulunmak en doğal hakkınız ama gel gelelim bazı kullanıcılar adeta microsoft da hisse sahibi gibi laf ettirmiyorlar bunu anlayabilmiş değilim gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayko

ewet yukarıdaki arkadaş benim gibi heves ile zamanın mobile telefonlarına yakın olarak düşünüp almış telefonu ve hüsrana uğramış normal olarak buraya kadar herşey normal malum yabancı sitelerde dahi avrupalı ve amerikalı dostlarımız bizim kadar pozitif ve iyimser yaklaşmamış yerden yere vurmuşlar telefonu buraya kadarda tamam ancak bazı arkadaşların keşke araştırıp alsaymışsın telefonu gibi komik ve anlamsız içi boş yorumları gerçekten sinir bozucu olarak görüyorum sonuçta ortada piyasa gerçekleri var ürüne para veriyorsunuz ve aldığınuz ürün ve hizmet hakkında talepte ve yorumda bulunmak en doğal hakkınız ama gel gelelim bazı kullanıcılar adeta microsoft da hisse sahibi gibi laf ettirmiyorlar bunu anlayabilmiş değilim gerçekten

Gerekli cevap diger konuda verildi

• bir htc 8s kullanıcısı olarak güncelleme almak için telefonun içini boşaltma çabalarım falan olsun bu telefondan nefret etmeme yetti bile.
    İlk htc ve windows deneyimim'de yeterince pişman oldum. Allahtan uygulama yokta yükleme derdim yok. olsa zaten yükleyemiyoruz.
    iphone a bir dünya para bayılmak gerekiyor sanırım telefondan zevk almak için.
    Keşke geçmişe dönüp samsung galaxy ace 2 alsaydım hiç değilse güncellemeleri olsun kullanışlılığı olsun bu telefonumdan iyi idi.
    Windows fanboyları boşa konuşup dursun. Lumia 920 sahibi olan adam bile windows'u övüyor biz 8s mağdurları ağzımızı açamıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANDROİD SÜRÜMÜ GÜNCELLEME.!
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

bir htc 8s kullanıcısı olarak güncelleme almak için telefonun içini boşaltma çabalarım falan olsun bu telefondan nefret etmeme yetti bile.
    İlk htc ve windows deneyimim'de yeterince pişman oldum. Allahtan uygulama yokta yükleme derdim yok. olsa zaten yükleyemiyoruz.
    iphone a bir dünya para bayılmak gerekiyor sanırım telefondan zevk almak için.
    Keşke geçmişe dönüp samsung galaxy ace 2 alsaydım hiç değilse güncellemeleri olsun kullanışlılığı olsun bu telefonumdan iyi idi.
    Windows fanboyları boşa konuşup dursun. Lumia 920 sahibi olan adam bile windows'u övüyor biz 8s mağdurları ağzımızı açamıyoruz.

Ne yani Windows Phone 8 platformunda bir tek htc 8s mi var ? Azıcık kullanım şeklinize göre telefon alsaydınız ne güzel olurdu.geçmiş olsun ne diyeyim.hafıza kartına oyun,uygulama yükleme olayı bence hiç gelmeyecek.gelsede çok uzun bir süre sonra

• MustafaPasam kullanıcısına yanıt
    şimdi para çoktu ayıptır söylemesi sokağa atana kadar htc 8s alalım dedik.
  • htc zaten güncelleme öncesi ve sonrası telefonu fabrika ayarlarına dönülmesini tavsiye ediyor ki bu çoğu wp forumunda tavsiye edilen bir yöntem . Haliyle güncelleme öncesi fabrika ayarlarına dönüldüğünde hafıza sorunu olmuyor çünkü güncelleme için yeterli alan açılıyor. Yani ortada sıkıntı yaratacak bir durum yok . Telefon 900 gb da yer olsa güncelleme öncesi yine fabrika ayarlarına dönülmesi lazım. Fabrika ayarlarına dönülmeden güncelleme yapılmaz mı tabiki yapılır ama sağlıksız bir güncelleme olur .

Ben tekrar edeyim de tartışma konusuna dönüşmesin sözüm meclise ve meclis dışınadır.. Eyer oyuncu bir kullanıcıysanız 8s size göre değil onun dışında hafıza problemi yaşamazsınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

şimdi para çoktu ayıptır söylemesi sokağa atana kadar htc 8s alalım dedik.

O fiyata nokia lumia 520,620,720,820 var.ha paranız çoksa 8x de alabilirdiniz.telefonun özelliklerini bile bile alıp sonrada ne lanet bir telefon bu telefon demek çok saçma geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

htc zaten güncelleme öncesi ve sonrası telefonu fabrika ayarlarına dönülmesini tavsiye ediyor ki bu çoğu wp forumunda tavsiye edilen bir yöntem . Haliyle güncelleme öncesi fabrika ayarlarına dönüldüğünde hafıza sorunu olmuyor çünkü güncelleme için yeterli alan açılıyor. Yani ortada sıkıntı yaratacak bir durum yok . Telefon 900 gb da yer olsa güncelleme öncesi yine fabrika ayarlarına dönülmesi lazım. Fabrika ayarlarına dönülmeden güncelleme yapılmaz mı tabiki yapılır ama sağlıksız bir güncelleme olur .

Ben tekrar edeyim de tartışma konusuna dönüşmesin sözüm meclise ve meclis dışınadır.. Eyer oyuncu bir kullanıcıysanız 8s size göre değil onun dışında hafıza problemi yaşamazsınız .

nokia lumia 520 nin ana konusunda da tam tersini diyorsunuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

htc zaten güncelleme öncesi ve sonrası telefonu fabrika ayarlarına dönülmesini tavsiye ediyor ki bu çoğu wp forumunda tavsiye edilen bir yöntem . Haliyle güncelleme öncesi fabrika ayarlarına dönüldüğünde hafıza sorunu olmuyor çünkü güncelleme için yeterli alan açılıyor. Yani ortada sıkıntı yaratacak bir durum yok . Telefon 900 gb da yer olsa güncelleme öncesi yine fabrika ayarlarına dönülmesi lazım. Fabrika ayarlarına dönülmeden güncelleme yapılmaz mı tabiki yapılır ama sağlıksız bir güncelleme olur .

ne zaman nerede tam tersini dedim ? ayrıca neyin tam tersini dedim ? eyer bahsettiğiniz fabrika ayarlarına dönmeyse ben 520 konusunda da sadece amber gelseydi fabrika ayarlarına dönmeye gerek yok dedim ama gdr2 ile birlikte geldiği için ( 520 aktif kullanmadığım için amberin gdr2 ile geldiğini bilmiyordum) fabrika ayarlarına dönmek gerekir dedim . Hatta bunun üzerine başka biri çıktı gerek yok dedi bende seçim sizin dedim . Mesajlar ortada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

ne zaman nerede tam tersini dedim ? ayrıca neyin tam tersini dedim ? eyer bahsettiğiniz fabrika ayarlarına dönmeyse ben 520 konusunda da sadece amber gelseydi fabrika ayarlarına dönmeye gerek yok dedim ama gdr2 ile birlikte geldiği için ( 520 aktif kullanmadığım için amberin gdr2 ile geldiğini bilmiyordum) fabrika ayarlarına dönmek gerekir dedim . Hatta bunun üzerine başka biri çıktı gerek yok dedi bende seçim sizin dedim . Mesajlar ortada

Peki peki öyle olsun bakalım :)

• Umudumuz yok. Amber'de gelmedi zaten. Aynı fiyat Ace 2 vardı. Tek teselli ise hızlı oluşu.

• sen 8s kullanmıyormusun yukarıda öyle bir şeyler demişsin birde amber gelmesini mi bekliyordun ? : ) bence de keşke ace alsaymışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.