Şimdi Ara

HTC Wildfire veya Nokia X6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC Wildfire veya Nokia X6 modelleri arasında kararsız kaldım ikisinden birini alıcam.Orası kesin

Karşılaştırma
    http://www.esato.com/phones/compare.php?cp=561&phone=631&go=Compare

İşlatim sistemleri farklı onu anladım Wildfire orada daha iyi

Lütfen bilgisi olan yada wildfire kullanmış olanlar sorularımı cevaplasın

1-Ses kalitesi olarak bakarsak hangisi daha iyi ?
    2-Wi-Fi ,internet hızı hangisinde daha iyi
    Ve X6'da HSCSD Var
    (High Speed Circuit Switched Data):Yüksek Hızlı Devre Switch’li Veri. Bir GSM ağında devre-switch’li verinin yüksek hızlı iletimini sağlayan bir transmisyon metodu. Özel terminaller gerektiren HSCSD, 14,400 bit/saniye hızla çalışan iki GSM kanalının toplam 28,800 bit/saniye hızda çalışmasını sağlayabilir.
    3- X6 Navigasyon sistemi bedava ,HTC'de öyle mi?
    4-HTC java desteklemiyor? Bunun bana kaybettirdikleri nedir?
    5-Hangisinin dokunmatiği daha iyi?

• ikiside değil samsung wave donanımsal olarak 2siylede kıyaslanamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

ikiside değil samsung wave donanımsal olarak 2siylede kıyaslanamaz.

Eee konumuz bu mu
  • aynen bencede wave al daha iyi..ama wavede bada var.bada desteği az samsung un.o yüzden galaxy al derim.tabii oda 1500 tl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

aynen bencede wave al daha iyi..ama wavede bada var.bada desteği az samsung un.o yüzden galaxy al derim.tabii oda 1500 tl..

Konu dışı kouşmalar bunlar.Hala soruma cevap veren çıkmadı
  • Diğer konularda herkes '' wildfire '' al diyor. Ama bakıyorum hiç kullanan yok.Doğal olarak sorularımı cevaplayan da yok tabi ki.
  • HTC Wildfire nerde ve kaça satılıyor bilen var mı_?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola nexus 6 incelemelerim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HTC Wildfire
  • HTC Wildfire!

Nokia X6 inceleme fırsatım olmadı. Wildfire kullanıcısıyım.

http://forum.donanimhaber.com/m_42076819/mpage_28/tm.htm

Teknik karşılaştırmaları şurada:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3337&idPhone2=2922

X6 nın ekran çözünürlüğü daha iyiyse de multi touch yok galiba.
    İşlemci, RAM açısından wildfire daha iyi.
    x6 doğal olarak symbian. willdfire android 2.1 (2.2).

Ovi Maps kullanmadım. Ancak wildfire'a da Ndrive, Garmin gibi yazılımlar yüklenebildiği gibi google maps uygulaması mevcut.

Wildfire şimdilik sadece Teknosa'da satılıyor. Fiyatı tek ödeme ile 659 TL.

• iyide 5800 a da garmin ve ndrive yüklenebiliyor.ayrıca ben google maps te indirdim ama emin olun ovi maps 3.4 sürümündeki navigasyon hiç birinde yok.ikisini de kullandım.
    X6 dan şaşma dostum! Macera arama bence al bir x6 kafan rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

iyide 5800 a da garmin ve ndrive yüklenebiliyor.ayrıca ben google maps te indirdim ama emin olun ovi maps 3.4 sürümündeki navigasyon hiç birinde yok.ikisini de kullandım.
    X6 dan şaşma dostum! Macera arama bence al bir x6 kafan rahat olsun.

Abi öyle diyorsunda şu linke bir baksana kullananların çoğu birşeylerinden şikayetçi
    http://forum.donanimhaber.com/m_34142380/mpage_52/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: theCix
    bende X6 aldım arkadaşlar 3 gün oluyor şu anda bebek gibi çalışıyor bakalım ileride nasıl olucak :) bende temiz kullanıcam jiletin filan çektirdim arka kapak koruma yaptırdım.Güzel şimdilik hiç bir yavaşlama problemim yok çatır çatır yapıyorum yapıcağımı.

quote:

ben şuan standart temasıyla kullanıyorum 5-6 tane de program ve 10 yaknda oyun ve 500 küsür tanede müzik var ve gayet hızlı çok memnunum.

quote:

Çok ilginç dostum ya herhalde yazılımdan benim ki v20 olduğu için hiçbir sorun yaşamıyorum

quote:

herkes son zamanlarda cihazdan çok şikayet etmiş ama bende öle pek büyük sorunlar olmuyor.. mesajlarım 1.000ü geçmedikçe kasılmıyor.. galeri telefonu ilk açılma haricinde kasmıor.. müzik çalarımda 4 gblık müzik (ort 700 müzik) olmasına rağmen bence gayet iyi çalışıyor..

Kardeş bak o başlıktaki mesajların çoğunu okudum ve neredeyse sorun yaşayanların hepsi bilinçsiz kullanımdan dolayı kullanıcı kaynaklı ufak sorunlar.Telefonu ilk aldığı sürümle kullanmazsan yenilersen,yayınlanan güncellemeleri takip edersen ve telefona uyumsuz uygulamalar yüklemezsen ve birazcıkta nette araştırırsan aldıktan sonra hiç bir sorun olmadan rahatça kullanırsın cihazı.Aynı şeyleri 5800 içinde söyleyenler var.Ama bizzat kullanan birisi olarak Allah için hiç bir problem yaşamadım.Bilmiyorum belkide ben şanslıydım.Ama şu da var ki her telefonun bazı kusurları vardır.Hiç birisi kusursuz değildir.Bunu gözden kaçırmayalım bence.Ben X6 alıpta pişman olacağına inanmıyorum kardeşim.

Çok satan bir telefon almak bazılarının tabiriyle "herkeste var alma!" demek büyük bir yanılgıdır.Zira az satan bir telefon almak büyük bir risktir.Bilmediğin bir cihazın sana nasıl oyunlar oynayabileceğini kestirmek zordur.Belki de iyidir ama belki....

• Evet benim arkadaşımda da var, 2 aydır kullanıyormuş.Daha hiç bir sorun yaşamamış.
    X6'nın güncellemelerde mi Nokia Software Updater ile oluyor?
    Birde o linkte , telefonuma toz kaçtı dokunmatiği bozuldu diyen var o nasıl oluyor hala anlamadım.Kumun içine mi atmış.Çünkü ekrana durduk yere bozacak kadar toz başka nasıl girebilir?
  • Birde HTC Wildfire kullanan biri söyleyebilir mi? Çözünürlüğü nasıl? Bazıları kötü diyor.Uygulamanın yarsı görünüyormuş
  • quote:

X6'nın güncellemelerde mi Nokia Software Updater ile oluyor?

Evet.X6 ve diğer Nokia cihazlarda Nokia Software Updater (NSU) ile firmware güncellenir.Ancak gerek 5800 gerek X6 olsun Nokia'nın son çıkan modellerinin çoğunda telefonun içindeki menüden wifi olan bir ortamda güncelleme cihaz içinden rahatlıkla yapılabiliyor.Bu da kullanıcılar için büyük rahatlık sağlıyor.Ben kullandım ve 6-7 dk içinde (bağlantı hızına göre değişebilir) güncellemeyi indirip yükledi.Ardındna kullanmaya devam ettim.Gayet hızlı ve başarılıydı.

quote:

Evet benim arkadaşımda da var, 2 aydır kullanıyormuş.Daha hiç bir sorun yaşamamış.

Çünkü çoğu kullanıcıdan geri dönüşler hep olumlu geldi.Bazı ufak ve düzeltilebir ve bilmemekten kaynaklanan sorunlar hariç tabiki..Zaten bunlar her cihazda oalbilecek türden şeyler...

quote:

telefonuma toz kaçtı dokunmatiği bozuldu diyen var o nasıl oluyor hala anlamadım.Kumun içine mi atmış.Çünkü ekrana durduk yere bozacak kadar toz başka nasıl girebilir?

Bunu bende anlamış değilim, galiba bu arkadaş bir inşaat işçisi ve kuma düşürdü telefonunu...Aksi durumda toz kaçıp telefonu bozulan yeni duyuyorum.E birazda dikkatli kullanmak gerek! Aldıktan sonra ekran koruyucu jelatin band ve bir de kılıf alırsanız birçok darbeye karşı cihazı tolere edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 18 Ekim 2010; 20:38:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bigmentr

Birde HTC Wildfire kullanan biri söyleyebilir mi? Çözünürlüğü nasıl? Bazıları kötü diyor.Uygulamanın yarsı görünüyormuş

arkadaşımhttp://forum.donanimhaber.com/m_42076819/mpage_1/key_/tm.htm bu linkten wildfire ile ilgili kafanda ne sorun warsa sor sana cevaplarlar ;) x6 dersen ben inceledim biraz yavaş geldi bastıktan 1-2 sn kadar sonra menüye girdi falan dokunmatiğide wildfire'dan kötü geldi bana ne de olsa nokia'nın ilk kapasitif ekranlı telefonu, ben wf'yide inceledim gayet güzel ekran çözünürlüğü çok yakından bakınca kötü duruyor, bi kaç oyun ve uygulamada sorun yaratıyor o kadar diğer herkes memnun x6 hakkında yorum bekliyosanda yarın kuzenime gelicek bi tane inceledikten sonra 2güne yazarım yorumlarımı ama bana kalsa wf'yi al android iyi bu aralar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök] -- 18 Ekim 2010; 21:19:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

quote:

Orijinalden alıntı: bigmentr

Birde HTC Wildfire kullanan biri söyleyebilir mi? Çözünürlüğü nasıl? Bazıları kötü diyor.Uygulamanın yarsı görünüyormuş

arkadaşımhttp://forum.donanimhaber.com/m_42076819/mpage_1/key_/tm.htm bu linkten wildfire ile ilgili kafanda ne sorun warsa sor sana cevaplarlar ;) x6 dersen ben inceledim biraz yavaş geldi bastıktan 1-2 sn kadar sonra menüye girdi falan dokunmatiğide wildfire'dan kötü geldi bana ne de olsa nokia'nın ilk kapasitif ekranlı telefonu, ben wf'yide inceledim gayet güzel ekran çözünürlüğü çok yakından bakınca kötü duruyor, bi kaç oyun ve uygulamada sorun yaratıyor o kadar diğer herkes memnun x6 hakkında yorum bekliyosanda yarın kuzenime gelicek bi tane inceledikten sonra 2güne yazarım yorumlarımı ama bana kalsa wf'yi al android iyi bu aralar :D

Yarın incelediğinde bana fikrini söylersen sevinirim.
    Wi-fi ,dokunmatik, sesi, ve navigasyonu hakkında özellikle

• Güncel,artık X6'dan kararımı değiştirmem .Değişmesi için yeni ve daha uygun model çıkması lazım 1 gün içinde
  • 1 gün içinde alıyor musun x6 yı? alırsan çok iyi yaparsın kardeş.memnun kalacağına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

1 gün içinde alıyor musun x6 yı? alırsan çok iyi yaparsın kardeş.memnun kalacağına inanıyorum.

Ben siparişi verdim bugün.Sanalreyonum'dan geldiğinde haber veriririm.Cuma gününe gelir tahminim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.