Şimdi Ara

HTC, Wildfire S modeli için Android 2.3.5 güncellemesini yayınlamaya başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
21.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİRDE MARKETTEN UYGULAMA İNDİRİRKEN BİR SÜRÜ İZİN İSTENİYOR KİŞİSEL BİLGİLERE ERİŞME SMS MMS ATMA E POSTA GÖNDERME VE BENZERİ İZİNLER BUNLAR TEHLİKE ARZ EDİYORMU ACABA BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM YOKSA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA HER UYGULAMAYI İNDİRİP KULLANMAKMI GEREKİYOR.
  • 2.3.3 e geri dönme ihtimali varmı acaba son güncellemeden sonra telefon bazen donup kalıyor tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor böyle bir sorun yaşayan var mı?
  • SIFIR HTC WILD FİRE S
    ARKADAŞLAR CİHAZ SIFIR ŞİRKET HATTIMLA VODAFONE KAMPANYASINDAN ALDIM VE ŞU ANDA ATIL DURUMDA DURUYOR 1 AYLIK CİHAZ ANCAK HİÇ AÇMADAN SATIYORUM SADECE KUTUSUNU AÇTIM TELEFONUN ÜZERİNDE EMNİYET POŞETİ BİLE DURUYOR. O POŞETİ YIRTTINIZMI BİR DAHA TAKAMAZSINIZ . EN BÜYÜK GÜVENCESİ BUDUR. SIFIR CİHAZ 2. EL FİYATINA SATILIKTIR. RESİM ULAŞTIRABİLİRİM :))

0506 926 84 76
  • SIFIR HTC WILD FİRE S
    ARKADAŞLAR CİHAZ SIFIR ŞİRKET HATTIMLA VODAFONE KAMPANYASINDAN ALDIM VE ŞU ANDA ATIL DURUMDA DURUYOR 1 AYLIK CİHAZ ANCAK HİÇ AÇMADAN SATIYORUM SADECE KUTUSUNU AÇTIM TELEFONUN ÜZERİNDE EMNİYET POŞETİ BİLE DURUYOR. O POŞETİ YIRTTINIZMI BİR DAHA TAKAMAZSINIZ . EN BÜYÜK GÜVENCESİ BUDUR. SIFIR CİHAZ 2. EL FİYATINA SATILIKTIR. RESİM ULAŞTIRABİLİRİM :))

0506 926 84 76

650 TL FİYATI
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcany

SIFIR HTC WILD FİRE S

0506 926 84 76

650 TL FİYATI

arkadaşım maydanoz olmak gibi olmasın ama sıfır cihazı hepsiburada da 632,63 TL satıyolar. nasıl 2. el fiyatına satıyorsun anlayamadım
  • Arkadaşlar kaç kiş sormuş 2.3.3 e nasıl dönebiliriz diye ama kimse cevap vermemiş..

Ben de aynı konudan müzdaribim, 2.3.5 yükle ama halka sıkıntı yaratıyor, o yüzden 2.3.3 e dönmek istiyorum.

Nasıl dönebilirim?

Döndüğüm zaman telefonda ne değişikler olur (programlar,adresler,kayıtlı e mail adreslerim falan sıfırlanır mı ? )

• akrdes Bana BTR yazarmısn sekıllı seffaf olcak sekılde kırmızı pelerıne yaparsan cok sevınırım
  • ARKADASLAR BENDE HTC WILDFIRE S VAR ANDROID 2.3.5 I INDIRDIM KISAYOL ÇUBUĞUNA INDIRDIGIM GÖRÜNÜYOR ONA TIKLIYORUM AMA HIÇ BIRŞEY OLMUYOR SU AN GO LAUNCER EX VE WIND. 7 TEMALARI YÜKLÜ ONLARI SILMEME RAĞMEN OLMADI YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM
  • ARKADASLAR BENDE HTC WILDFIRE S VAR ANDROID 2.3.5 I INDIRDIM KISAYOL ÇUBUĞUNA INDIRDIGIM GÖRÜNÜYOR ONA TIKLIYORUM AMA HIÇ BIRŞEY OLMUYOR SU AN GO LAUNCER EX VE WIND. 7 TEMALARI YÜKLÜ ONLARI SILMEME RAĞMEN OLMADI YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM
  • merhabaler ben telefon alacagım ama pek fazla bir bilgim yok yardımınıza ihtiyacım var ve şu 4 telefondan birini alcam hangisi daha iyi olur bi yardımcı olur lütfen
    htc desire z
    htc chacha
    htc wildfire s
    htc salsa ilginiz için teşekkür ederim
    not: sadece internet sms ve normal konuşma için kullanıcam
  • htc wildfire s 2.3.3 android sürümünden 2.3.5 sürümüne güncelleme ile geçtim fakat çok pişmanım, wi-fi çalışmaz oldu. bunun çözümü varmıdır yoksa geriye dönmek istiyorum 2.3.3 sürümünde gayet güzel çalışıyor du.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

HTC çok geç davranıyor Samsung bi çok telefonuna 2.3.4 ve 2.3.6 sürümlerini dağıttı HTC yi bu yüzden sevmiyorum bide dün arkadaşımda wildfire S i kurcaladım açıkçası o cihaza 700 küsür lira para vermek çok gereksiz bişi 400 450 liralık donanım ama verilen para neredeyse 2 katına yakın. bu yüzden HTC den soğudum insan bi Tegra 2 yada TI OMAP kullanır. Qualcomm'da hissen var diye evirip çevirip aynı cihazları yapmaya gerek yok yani...

Evet biraz geç davrandı ancak Htc'de bu telefonda bulduğun dokunmatik seviyesini aynı fiyatta başka bir telefonda bulamazsın.. Ayrıca bir sorunum var benim telefonum hala 2.3.3 te ve kontrol ettiğimde bir güncelleme yok diyor. Önceden güncelleme gelmişti yerim olmadığından yapamamıştım şimdi yerim var ama güncellemeyi kontrol ediyorum yok diyor..

• ben yazılım güncellemesini kontrol eti tıklıyorum telefonunuz güncel diyor. halbuki 2.3.3 nasıl güncelleyeceğim?
  • Bu telefon arkadaşımda var , işini görüyor yalnız içinde 2.3.6 güncellemesi mevcut. bu model için 4.1 jb custom rom var mıdır ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamün aleyküm bende bu cihazı kullanıyorum..telefonun kendi hafızası kısıtlı ve bu durumdan cok müzdaribim..hafıza kartı ile telefon hafızasını nasıl birleştirebilirim..siz yapmışsınız acaba banada yrdımcı olurmusunuz..
  • HTC aldıysan bir kere geri dönüşün yok :) Geçmiş olsun kardeş :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.