Şimdi Ara

HTC Wildfire (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki dokunmatiği nasıl? yani iphone ile kıyaslanirsa
    daha once resistiv ekran kullanayim demistim cok kotu gelmisti

bu arada yakin plan ekran fotosunu burdan almistim
    http://www.slashgear.com/htc-wildfire-review-2691667/
  • dokunmatiği ben beğendim. multitouch ta iyiydi. kopyala yapıştırda yapılabiliyordu.
  • Dokunmatiği oldukça iyi. Kapasitifler arasında da oldukça iyidir.

quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

peki dokunmatiği nasıl? yani iphone ile kıyaslanirsa
    daha once resistiv ekran kullanayim demistim cok kotu gelmisti

bu arada yakin plan ekran fotosunu burdan almistim
    http://www.slashgear.com/htc-wildfire-review-2691667/
  • umarim telefonun kronik bir problemi yoktu, daha evvel touch2 tecrubem olmustu, pil problemleri, 3Gye gecince telefonun resetlenmesi gibi bir suru can sıkıcı şey vardı, bunda oyle şeyler yoksa alınası bir telefon
  • GSMarenadan bir kaç resim:

HTC Wildfire

HTC Wildfire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 20 Ağustos 2010; 14:42:21 >
  • :

HTC Wildfire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 20 Ağustos 2010; 14:41:09 >
  • quote:

1- market olayı nolcak bilen yok gibi. bende sabırsızlıkla bekliyorum

2-uygulamaları yüklemenin baska yolu elbette var. örneğin forumda her hafta yayınlanan -haftanın en iyi 5 android uygulaması- ile tanıtılan uygulamaların coğunu tele yükledim. yükleme olayı cok basit diğer tellerdeki gibi hafıza kartına setup dosyasını atıp yükleme yapabilirsin mesela. ama su market sorunu bi çözülse barkod olayı ile işimiz cok daha kolaylaşırdı.

Bu uygulama kurma işi nasıl yapılıyor. Ben daha SD kartı (kart içeriğini) dahi görebilmiş değilim. Adım adım anlatabilir misiniz? (haftanın en iyi 5 android uygulaması) örneğin...

HTC Wildfire

• Market işini anladım galiba.
    Bir gmail hesabınız yok ve kredi kartınıza tanımladığımız google checkout'unuz yoksa market de yok alışveriş de.

http://www.htc.com/uk/howto.aspx?id=3400&type=1&p_id=316

açıklama aşağıda:
    Important:

* You need a Google Checkout account to purchase items on Android Market. See Creating a Google Checkout account to set up a Google Checkout account if you do not have one.
    * Be cautious when downloading apps that have access to your phone’s functions or a significant amount of your data. You’re responsible for the results of using downloaded apps on your phone.

1. From the Home screen, tap > Market. When you open Android Market for the first time, the Terms of Service window will appear. Tap Accept to continue.
    2. To find an app in Android Market:

• beyler peki 16M renk olduguna eminmisiniz? bir çok sitede (kendi sitesi dahil) kaç renk oldugu yazmıyor :S
    bu arada bugun iş çıkışı gidip direk alıcam eger mesai saatimin sonuna kadar siz kullanıcılardan (GAYRI ve turanhan gibi) olumsuz yonde bir mesaj okumazsam.
  • GAYRI kardeş Hangi teknosadan aldın gidip bi inceleyelim İstanbuldaysa tabi .Ben öğlen arası profilo avm deki teknosaya gittim daha gelmemiş telefon oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetzn -- 20 Ağustos 2010; 14:17:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerfield

beyler peki 16M renk olduguna eminmisiniz? bir çok sitede (kendi sitesi dahil) kaç renk oldugu yazmıyor :S
    bu arada bugun iş çıkışı gidip direk alıcam eger mesai saatimin sonuna kadar siz kullanıcılardan (GAYRI ve turanhan gibi) olumsuz yonde bir mesaj okumazsam.

HTC Desire'nin ki de HTC nin kendi sitesinde yazılmamış.
    Ancak GSMArena
    http://www.gsmarena.com/htc_wildfire-3337.php

16M diyor.

Telefon Türkiye'ye bu hafta geldi. Yurtdışındada Temmuz ayında satışa çıkarıldı. Ben 15 gün önce farkettiğim (bir iki ay beklemem mümkün olmadığı için keşke dediğim) bu telefonu samsung jet alacakken Teknosa'ya geldiğini duyup hemen gidip aldım.

• Wildfire'a kadar en ucuz android telefon Samsung 5700'dı (500 TL) (Hala öyle) Wildfire'da internet üzerinden 50 Tl hediye çekiyle 609 TL'ye geliyor. İnternet sipariş veririm diyenlere...
    Benim düşündüğüm Jet resesifdi (700-800 TL)
    Wildfire iyi bir seçim oldu diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 20 Ağustos 2010; 14:32:24 >
  • hmm. teşekkürler.
    çözünürlüğün küçük olması benim için sorun yaratmaz...YALNIZ! birforumda iGO nun çözünürlükden dolayı kullanılamadığı yazılmış kalkıdi gunumuzde navigasyon en önemli özelliklerinden birisi. bu konudaki yorumunuz nedir? kurmayı denedinizmi? iGO dışında kullanışlı başka bir navigasyon programı varmı? fikirlerinizi öğrenmek isterim.
  • GAYRI kardeş Hangi teknosadan aldın gidip bi inceleyelim İstanbuldaysa tabi .Ben öğlen arası profilo avm deki teknosaya gittim daha gelmemiş telefon oraya.

quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

Önceki gün Teknosa'dan tekçekim 659 TL'ye aldım. Beklediğim bir telefondu.
    - Ekran çözünürlüğü sıkıntı değil (benim için). Kimse ekrana 5 santimetreden bakmıyor.
    - 1300 mAH pil ilk günkü kurcalamam ile 36 saat dayanabildi. GPS, Wi-fi, 3G derken doğal olarak tükeniyor. İlerleyen günlerde tek şarjla 2-3 gün kullanabileceğimi düşünüyorum.
    - Google Navigasyon Beta var. Henüz kullanmayı beceremesem de.
    - Kamera mükemmel değilse de iyi denilebilir.
    - Market uygulamasını bulamadım, belki de yok!
    - SAR değeri ile ilgili yukarıdaki bilgi (1,27 W/kg) resmi bir siteden alınmış değil.
    - Vodafon'un Yunanistan sitesi SAR değerini
    SAR number - head 0.754 W/Kg
    SAR number - body 0.732 W/Kg
    Bu bilgi üzerine satın aldım telefonu. Yukarıdaki bilgi gerçek değil ve spekülatif.
    (İşte kaynak:
    http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-42085.action?menuId=629&request_locale=en )

Kim ne derse desin Android için iyi bir seçim. F/P gayet iyi. Ben de 800 TL civarı piyasaya gireceğini bekliyordum. 659 TL nakit fiyatı ürün Türkiye'ye gelir gelmez daha fazla düşünmeden almama sebep oldu.
    Ona Mini Desire diyorlar; boşuna değil

• Teknosa Çarğı Merkezini aramıştım nerede var diye iki gün önce. Bayrampaşa Carrefour ile Yenibosna Starcity'de var dediler. Bir de elemanlar telefonu bilmiyor. Ben sorunca öyle bir telefon mu varmış diye üstelediler. Mağazaya benden birkaç saat önce gelmiş.
    quote:

Orijinalden alıntı: cetzn

GAYRI kardeş Hangi teknosadan aldın gidip bi inceleyelim İstanbuldaysa tabi .Ben öğlen arası profilo avm deki teknosaya gittim daha gelmemiş telefon oraya.

quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

Önceki gün Teknosa'dan tekçekim 659 TL'ye aldım. Beklediğim bir telefondu.
    - Ekran çözünürlüğü sıkıntı değil (benim için). Kimse ekrana 5 santimetreden bakmıyor.
    - 1300 mAH pil ilk günkü kurcalamam ile 36 saat dayanabildi. GPS, Wi-fi, 3G derken doğal olarak tükeniyor. İlerleyen günlerde tek şarjla 2-3 gün kullanabileceğimi düşünüyorum.
    - Google Navigasyon Beta var. Henüz kullanmayı beceremesem de.
    - Kamera mükemmel değilse de iyi denilebilir.
    - Market uygulamasını bulamadım, belki de yok!
    - SAR değeri ile ilgili yukarıdaki bilgi (1,27 W/kg) resmi bir siteden alınmış değil.
    - Vodafon'un Yunanistan sitesi SAR değerini
    SAR number - head 0.754 W/Kg
    SAR number - body 0.732 W/Kg
    Bu bilgi üzerine satın aldım telefonu. Yukarıdaki bilgi gerçek değil ve spekülatif.
    (İşte kaynak:
    http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-42085.action?menuId=629&request_locale=en )

Kim ne derse desin Android için iyi bir seçim. F/P gayet iyi. Ben de 800 TL civarı piyasaya gireceğini bekliyordum. 659 TL nakit fiyatı ürün Türkiye'ye gelir gelmez daha fazla düşünmeden almama sebep oldu.
    Ona Mini Desire diyorlar; boşuna değil

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerfield

hmm. teşekkürler.
    çözünürlüğün küçük olması benim için sorun yaratmaz...YALNIZ! birforumda iGO nun çözünürlükden dolayı kullanılamadığı yazılmış kalkıdi gunumuzde navigasyon en önemli özelliklerinden birisi. bu konudaki yorumunuz nedir? kurmayı denedinizmi? iGO dışında kullanışlı başka bir navigasyon programı varmı? fikirlerinizi öğrenmek isterim.

Google Map desteği ile Google Navigasyon Beta sürümü var. Ancak şimdilik bana kullanışlı gelmedi. Bir iki adres yazdım, kimini desteklenmiyor dedi. Desteklenen de bağlantı kesildi. Beta zaten. bir süre daha bekleyeceğiz anlaşılan ancak
    GSMarenade güzel resimler ve anlatım var navigasyonla ilgili hatta gerçek cadde sokak görüntüleri eşliğinde. GSM arenanın incelemesine bir bakın isterseniz. Yukarıda linki var.

• :

HTC Wildfire

HTC Wildfire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 20 Ağustos 2010; 14:56:58 >
  • Merhabalar...yine ben!
    Şimdi birçok yabancı foruma bakındım (yaklaşık 7-8 tane) tum android ve htc forumlarında telefonu yerden yere vurmuşlar. 5-10 gunluk kullanıcılar çok şık, çok guzel gibi yuzeysel yorumlar yaparken. 3 hafta ve 1 ay dır kullananlar telefonu fırlatıcak duvar arıyorlarmış.
    -Telefon çalıyormuş fakat açamıyormuşsun. Pilini çıkarana kadarda asla susmuyormuş.
    -Mesaj sesi geliyormuş fakat bakıyorsun mesaj falan yok.
    -Face notificationları refresh yapmadan gozukmuyormus
    -Normal kullanımda gunde 2 kere hatta 3 kere sarj eden bile olmuş.
    -Uygulamalar sabit dururken birden hata verip kapanıyormuş. (Telefonu kastırmadığı halde)
    -Browser bir anda bağlantı koptu diyormuş..bağlantı maximumda iken.
    ve daha neler neler.
    Beyler yalanım yok açıp okuyabilirsiniz. Herkes yeni bir guncelleme diye yalvarıyor belki düzelir diye umut ediyorlar fakat çoğu satmaya gayet niyetli....ki ordaki telefon fiyatlarının buradakilere oranla nekadar uygun oldugunu biliyorsunuz.
    Biz burda neredeyse 2 katını veriyoruz. Biz çok daha fazla sitem ederiz gibime geliyor.

Ayrıca GAYRI, senin için söylüyorum. Gmail hesabınla marketi yukarda yazdıgın gibi eşleştirince snrm uygulama yuklenebiliyormuş. Yani yukarda söylediğinden emin değildinya ondan diyorum. Haklıymışsın sorun ondan kaynaklıymış. Kimisi için zor kimisi için kolay olmuş fakat sorun oymuş.

Beyler benden bukadar. Kararsızlık içine soktumu beni?? Evet soktu. Bilmiyorum ne yapacağımı...kolay gelsn...

• daha once kötü bir HTC ve KVK deneyimi yaşamış biri olarak bu telefonu almayi bikaç kere daha düşünücem sanırım

uyari ve bilgi icin tesekkurler @dangerfield yabanci forum adresini de yollayabilirsen gelismeleri biz de takip edebiliriz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.