Bildirim
Htc U11 ve Huawei P10 Hangisi?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
21 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HTC U11 dxomark testinde 90 p10 87 puan alıyor ama müzik kalitesi ve donanım olarak HTC önde ikisi arasında tercihim kesinlikle HTC olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JackWondo
HTC U11 dxomark testinde 90 p10 87 puan alıyor ama müzik kalitesi ve donanım olarak HTC önde ikisi arasında tercihim kesinlikle HTC olurdu.
Teşekkürler, tasarım açısından Huawei'ye daha yakındım ama fikrim değişecek sanırım. -
Huawei p10 plus olsa derdim.kamera sonuçları özellikle boke efekti gerçekten çok iyi .kullandığım süreçtede memnun kalmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- kapalı kutu telefon satmak
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- telegramda video izleme
- play protect nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X