Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.113
Cevap
56
Favori
441.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim ithalatci garantili cid no taiwan yaziyor ,Oreo guncellemesi aldım.

Karartılık çok fazla değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enfiye -- 27 Aralık 2017; 14:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Jon Snow, Ranger of the Wall"

DH Game of Thrones Fan Kulübü
  • Almamı önerirmisiniz yoksa beklemelimiyim 2500 tl fiyatla hb den alıcam mavi renk.

• merhaba

Sizce bu niye bukadar düşük cikti?

Telefon sizinkilerde forumda gezerken ısınıyormu?
    Benimki ısınıyor, inşallah bir sıkıntı yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramonche -- 27 Aralık 2017; 15:20:29 >

4g+ çıkmıyor. 4g yazıyor.

İnternet kullanınca bu da ısınmaya etki eder mi?

Orijinalden alıntı: yuvasaray

Almamı önerirmisiniz yoksa beklemelimiyim 2500 tl fiyatla hb den alıcam mavi renk.

bana sorarsanız yılbaşı gününü bekleyin o zaman belki indirim olabilir ben ürünü aldım 25 kasımda 2334 e almıştım ama n 11 11 kasım kampanyasından gelen 250 kupon sayesinde telefon o zaman kuponsuz fiyatı 2570 idi htc u 11 128 gb 6 gb ram olanı fiyat kıyaslaması yapmanız için yazdım

bana galiba rus sürümü olan cihaz gönderilmiş 2 güncelleme aldı oreo gelmedi hala cihazı turuncu magazadan aldım ürün gayet güzel şarj olayı iyi cihazın 1 günü çıkarıyor ama dediğim ben şu anda android 7.1 sürümün deyim oreo bilemiyorum nasıl

cihazın kamerası ön arka 2 side gayet iyi zaten 2017 de en iyi ön kamera seçilmiş

kulaklık ise bass ve müzik deneyimi bu fiyattaki telefon için baya güzel yapılmış hele telefondan film seyrediyorsanız htc u 11 kulaklığıyla filmin tadına varmış oluyorsunuz cihazın kulaklığı hoşuma gitti

cihazın eksileri ise

arka tarafı çok kaygan elle tutarken düşme ihtimali yüksek o yüzden ben mecbur spigen siyah ve şeffaf kılıf aldım kutunun içindende çıkıyor ama pek telefonu koruyacağını zannetmediğim için kılıf almak zorunda kaldım

cihazın 2017 ye göre ekran çerçeve oranını düşük olması bu benim çok kafama taktığım bir şey değil zaten full çerçeveli ekranlarda sadece telefonun ana ekranında full çerçevenin avantajından faydalanıyorsunuz yanı şu anda 18.9 boyutunda bazı oyunlar dışında pek işe yaramıyor gösteriş gibi duruyor

telefonun ön tarafı kavisli olduğu için cam koruyucu yada nano ekran koruyucu taktıracak sanız çok az yanlarında boşluk kalıyor zaten spigen kılıf da alırsanız kılıf da az da olsa bu boşlukları kapatmış oluyor

sipen kılıf almam zorunluluğu olması sebebi ise cihazı youtube incelemeler de cihazın kolay hasar aldığını gördüm o yüzdende kılıf almam gerektiğini düşündüm birde kılıf kalın olduğu için telefonu kalınlaştırıyor

genel olarak htc u 11 hakkında görüşlerim bunlar bu arada rus cıdlı olan cihazlara neden hala 8.0 oreo gelmedi bilgisi olan bilgilendirir mi ?

birde unutmadan eğer htc u11 alacaksanız daha öncede dediğim gibi cihazın ön tarafı kavisli olduğu için full kaplamalı ekran koruyuculardan uzak durun ben aldım cihazdan kalkıyordu ekran koruyucu

urun.n11.com
    Xiaomi Mi Play 5d Kavisli Full Kaplama Kırılmaz Cam Ekran Koruyu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/htc-u11-full-kaplama-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-siyah-P209849959
    bunun gibi ekran koruyucuları almayın

aldığım yeni nano ekran koruyucunun linkini atardım ama satıştan kaldırılmış ona benzeyen örnek link
    urun.n11.com
    Samsung Galaxy J7 Pro Nano Glass Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/htc-u11-nano-glass-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-P202511309

örnek olacaksa bunun gibi nano ekran koruyucu almıştım aldığım ürün telefona taktım ekran koruyucunun kalkma sorunu yok sadece yanları çok az boş kalıyor ama o kadar kafaya takılacak bir şey değil yani

• yuvasaray kullanıcısına yanıt
    N11 de yılbaşı indirimi olacakmış söylentiler öyle bence bi kaç gün daha bekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hero61

Hocam neden bu tür koruyucu almayın dediniz.Ben aldım köşede duruyor daha takmadım da gayet koruyucu gözüküyor almayın demenizin bir sebebi var mı?

bende o ekran koruyucu telefona taktım ama htc u 11 yanları kavisli olduğu için ekran koruyucu kalkıyordu

spigen kılıf takınca ekran koruyucunun yanları kılıfın içine girmiyor bu sebeple yukarı kaldırıyordu ekran koruyucuyu telefonculara da gittim gösterdim

onlarda öyle dedi telefon kavisli o sürekli çıkar dediler bende tma ekranı kaplamayacak ekran koruyucu aldım şu anda çıkma sorunu filan yok ama yanları çok az boş kalıyor

• Donanım haber uygulaması çok pil tüketiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 27 Aralık 2017; 20:22:53 >

Orijinalden alıntı: Class teacher

Uygulamayı kaldır hocam. Bende de google play hizmetleri çok pil tüketiyor.

Browserden gireceğim artık

Donanımhaber forum u ana ekrana ekle yaptım. Bi tıkla direk forumdayım.

Ignorance is bliss..
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Cihaz bugün geldi a07 russia😃😃

• Arkadaşlar küçük bir sorunum var telefonda. Geçen gün şarja taktığımda sebepsiz bir şekilde telefon kendini yeniden başlattı. O zamandan beri kilit ekranından bildirim çubuğunu kaydırdığımda kayma animasyonu takılarak gerçekleşiyor. Ne zaman yaparsam yapayım bu oluyor. Ana ekrandan çubuğu kaydırınca hiç böyle bir şey olmuyor. Telefonda başka bir ağırlık da yok. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Muzei diye bir duvar kağıdı uygulaması kullanıyorum, onla pek arası iyi değil telefonun nedense ondan diye düşünüyorum.

Ek: Daha yazar yazmaz çözdüm sorunu Muzei yüzündenmiş Muzei kullanmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masabasi -- 27 Aralık 2017; 23:26:1 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 28 Aralık 2017; 0:30:34 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.