Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt dışı olup cihazını Türkçe yapamayan arkadaşlar!!!

Play store dan Sakura soft un Locale settings uygulaması nı indirin uygulamayı açın Türkçeyi seçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil tüketimi tahmin ettiğim gibi 6-8 saat arası olacak görünüyor, ben çift hat kullandığım için ve hattın biri iş yerinde zayıf çektiğinden dolayı 6 saatin biraz üzerinde ekran süresi alıyorum.
    *****HTC U11 Kulübü*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercos -- 11 Ağustos 2017; 12:30:52 >
  • Samsung un internet tarayıcısı diğer marka ve modellere de açıldı arkadaşlar. Dahili reklam engelleyici de mevcut. Chrome ile arası hoş olmayanlar deneyebilir :) samsung un yaptığı en iyi uygulamalardan biri bence

play.google.com
    Samsung Internet Browser Beta - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser.beta

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Samsung un internet tarayıcısı diğer marka ve modellere de açıldı arkadaşlar. Dahili reklam engelleyici de mevcut. Chrome ile arası hoş olmayanlar deneyebilir :) samsung un yaptığı en iyi uygulamalardan biri bence

Hemen yükledim iyi oldu, chrome şutting😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Deae

quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Samsung un internet tarayıcısı diğer marka ve modellere de açıldı arkadaşlar. Dahili reklam engelleyici de mevcut. Chrome ile arası hoş olmayanlar deneyebilir :) samsung un yaptığı en iyi uygulamalardan biri bence

Hemen yükledim iyi oldu, chrome şutting😂

Aynen. Ben de devre dışı bıraktım hemen :)

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Safari ve samsung un tarayıcısı gerçekten inanılmaz güzel tarayıcılar. Teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Safari ve samsung un tarayıcısı gerçekten inanılmaz güzel tarayıcılar. Teşekkürler hocam.

Rica ederim hocam

• arkadaşlar bu android sistem webview nedir ne iş eyarıyor benim cihazda devre dışı olmuş etkinleştir yazıyor ama üstüne tıklıyorum etkinleşmiyor samsung s8 cihazda öyleydi devre dışı yazıyordu nedir bu uygulama olmazsa olmazlardanmıdır yoksa gereksizmidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener1979

arkadaşlar bu android sistem webview nedir ne iş eyarıyor benim cihazda devre dışı olmuş etkinleştir yazıyor ama üstüne tıklıyorum etkinleşmiyor samsung s8 cihazda öyleydi devre dışı yazıyordu nedir bu uygulama olmazsa olmazlardanmıdır yoksa gereksizmidir

Ne işe yaradığı ile ilgili pek bi bilgim yok ama bu programa güncelleme geldikten kısa bi süre sonra telefona yazılım güncellemesi geldiğini biliyorum; daha önce test ettim bizzat :))

eyvallah kardeşim
  • güncelleme tawanda dağıtılmaya dün başlamış 624 mb büyüklüğündeymiş bikaç güne gelir bütün cihazlara temmuz ayı güvenlik yaması ve kamera vıdeo donanımıyla alakalıymış bluetooth 5.0 bu güncellemede yer almıcak eylül ayındaki güncellemeye ertelenmiş diye bir yazı okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener1979

güncelleme tawanda dağıtılmaya dün başlamış 624 mb büyüklüğündeymiş bikaç güne gelir bütün cihazlara temmuz ayı güvenlik yaması ve kamera vıdeo donanımıyla alakalıymış bluetooth 5.0 bu güncellemede yer almıcak eylül ayındaki güncellemeye ertelenmiş diye bir yazı okudum

Zaten anlamış değilim bu Bluetooth 5 donanımı varsa neden cihaz ilk çıktığında aktif değildi? Adamlar güncelleme ile bt 5 veriyor ; olacak iş değil :))

Gerçekten saçma bir hareket olmuş hocam. Cihazda donanım var ve millet cihazı tanıtırken üstüne basa basa Bluetooth 5 var diye bağırıyor, sen güncelleme ile aktif ediyorsun.

B5 in sanırım en önemli özelliği birden çok Bluetooth cihazına aynı anda bağlanabilmesi.

• Facebook grubu :Htc U11 Kullanıcıları Turkiye

Htc nin galeri uygulamasını özleyenler için buyrun indirme linki

http://www.apkmirror.com/apk/htc-corporation/gallery-htc-corporation/gallery-htc-corporation-9-51-755029-release/htc-gallery-9-51-755029-android-apk-download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur Göğüsten -- 11 Ağustos 2017; 15:2:55 >

bencede çok saçma ne gerek var
  • alirizabaki A kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak htc u11 facebook sayfasına yazmıstım sağolsun bazı arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmıştı ama düzelmedi şu konum işi gitti aslında çok basit kafa yormyada gerek yok ama çok ilgimi çekti benim cihaz tek simli türk telekomdan alınma hattım turkcell yaşadığım il istanbul htc hava durumu uygulaması benim sürekli geçerli konumumu istanbul yazıyor geçerli konum diye aslında bulunduğum ilçeye göre otomatik değişmesi lazım diğer kullandığım cihazlarda sorun yoktu mesala bi arkadaş alirizabaki diye hava durumu uygulaması resmi paylaşmış onunkinde bornova yazıyor ilçe ismi yani bikaç kişiden daha yardım almıştım onlarınkındede sorun yoktu ama benımkı bir türklü olması geçerli konumu düzeltemiyorum umarın anlatabilmişimdir lütfen dikkate alın yardımlarınızı beklıyorum
  • Merhabalar değişik bir problem yaşıyorum. Bundan önceki telefonum lg g3 tü. Telefon konuşmasını sonlandırırken çıkan çağrı sonlanma sesi hem ahizeden hem hoparlörden çıkmaya başlamıştı. Önemsememiştim. HTC U11 aldım. Aynı sıkıntı devam ediyor. Telefon görüşmesini sonlandırırken hem ahizeden hem aşağıdaki hoparlörden çağrı sonlanma sesi çıkıyor bunun çözümü nedir, bu nasıl bir hatadır iki alakasız telefonda da böyle saçma bir problem olması çok ilginç.
  • Bakın konuda kimi gördüm ; cam zerdavat diye cihaza etmediği hakaret kalmayan şahıs dayanamayıp konuya sızmış

*****HTC U11 Kulübü*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 11 Ağustos 2017; 15:27:42 >
  • *****HTC U11 Kulübü**********HTC U11 Kulübü*****

• quote:

Orijinalden alıntı: theoutlaw

Merhabalar değişik bir problem yaşıyorum. Bundan önceki telefonum lg g3 tü. Telefon konuşmasını sonlandırırken çıkan çağrı sonlanma sesi hem ahizeden hem hoparlörden çıkmaya başlamıştı. Önemsememiştim. HTC U11 aldım. Aynı sıkıntı devam ediyor. Telefon görüşmesini sonlandırırken hem ahizeden hem aşağıdaki hoparlörden çağrı sonlanma sesi çıkıyor bunun çözümü nedir, bu nasıl bir hatadır iki alakasız telefonda da böyle saçma bir problem olması çok ilginç.

Siz deyince fark ettim. Bende de oluyor ara sıra. Şiddetli bi şekilde kapanıyor görüşme

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.