Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.105
Cevap
57
Favori
423.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hepsini kullandım memnun kalmadım s8+ g6 huawei p10 plus u11 gerçekten çok basarılı donanım ve yazılım olarak hiç eksiği yok diyebiliirm donma kasma ısınma sıfır hızlı şarj kamera parmak izi olsun hafif ince 5.5 en ideal ekran boyutu ele avuca sığan daha ne olsun ben türk telekomda aldım 1 hafta çok memnunun duurmu olan varsa alsın derim n11 hepsiburada cepsesuar gibi online sitelerde satılan zorenin yeni serisi nano glass cam aldım onu kullanıyorum tavsiye ederim kutu içeriğinden çıkan kılıfla kullanıyorum ama pek güven vermiyor spigen.com.tr ile görüşüyorum sürekli sitesine eklemişler u11 ismini ama stokarın ne zaman gelceği belli değilmiş bende dün ali expersenden htc u11 için rugged armot spigen kılıf aldım 17 dolara 3 haftaya gelir dediler onu bekliyorum bide monofe.com bi satıcı var çok güvenlir ve hızlı kargo yapıyo bütün ürünleri ithal orjinal faturalı
  • www.monofe.com
    Supershieldz HTC U11 Temperli Cam Ekran Koruyucu (2 Adet)
    https://www.monofe.com/urun/4166/supershieldz-htc-u11-temperli-cam-ekran-koruyucu-2-adet.html
    bakın derim iyi bir marka amazondan alnlar çok memnun bende alıcam
  • bide bunların hepsine bakın derim
  • bu cihaz avrupa ülkerlerinde satışları şuan çok iyi htc sense arayüzü herzaman akıcı çalısıyor güncellemeleride çok yerinde ve seri dağıtıyor 2 hafta içinde bluetooth 5.0 güncellmesi gelicek u11 lere
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    türkçe menü nasıl yaptınız
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende HTC u 11 128 gb var yurtdışından aldım kayıt yaptırdım telefondan genel manada memnunum. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum telde hiçbir sıkıntı yoktu yalnız son zamanlarda orjinal şarj aleti ile şarj etmeme rağmen yavaş şarj işlemi orjinal şarj aleti kullanın uyarısı çıkıyordu şimdi telefon yavaş şarj diyor veya hiç şarj etmiyor sebebi nedir format atsam işe yarar mı ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m398

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende HTC u 11 128 gb var yurtdışından aldım kayıt yaptırdım telefondan genel manada memnunum. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum telde hiçbir sıkıntı yoktu yalnız son zamanlarda orjinal şarj aleti ile şarj etmeme rağmen yavaş şarj işlemi orjinal şarj aleti kullanın uyarısı çıkıyordu şimdi telefon yavaş şarj diyor veya hiç şarj etmiyor sebebi nedir format atsam işe yarar mı ne yapmalıyım

htc tr nın yardım sayfasında şarj problemiyle ılgılı bişeyler yazılmıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: coner

Morelocale 2 programı işinizi çözer. Detaylı bilgi bu sayfada.

https://forum.donanimhaber.com/htc-one-4-2-ve-ustu-dil-sorunu-ve-cozumu-morelace-2--86175152

• 64 gb yerine 128 gb hafıza kartı alıyım dıyorum, ilerisi için daha rahat olur değil mi ?

marka tavsiyesi olan var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coner -- 2 Ağustos 2017; 18:44:18 >
  • Arkadaslar ucret iadesi bekliyordum ve eski 20 gunluk v20 cihazima ucret iadesi cikti simdi ben 2500tl ye g6 almak istiyorum ama 3600tl ye htc u11 cok şey vaad ediyor ama aradaki 1100tl fark var değermi sizce bu cihaz bir aya 2 aya 3200 falan olurmu gercekten kafam karisik

• vesselam510 V kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ben şuan da u11 kullanmıyorum ama htc 10 kullandım ve u11 de htc 10 daki eksikliklerin tümünü kapatmışlar şuanda alacak olsam kesinlikle u11 alırım eğer v20 2500 ederse u11 3600 hayli hayli eder ama yinede 1 aya kadar tahminimce 3500 seviyesine iner

• Arkadaşlar, Taywandan almayı düşünüyorum ? Daha önce Taywandan satın alan oldu mu ? Tavsiye eder msnz ?
  • quote:

Türkiye sim kartını takınca direk Türkçe oluyor. Set language diye bir program var store dan onu indir olmazsa

• quote:

64 gb yerine 128 gb hafıza kartı alıyım dıyorum, ilerisi için daha rahat olur değil mi ?

marka tavsiyesi olan var mıdır ?

Ben 128gb Micro sd almıştım, hepsiburada da sandısk 178tl. Ben alırken sepette 18 indirim kampanyası vardı 150ye gelmişti

• Arkadaşlar full body nano ekran koruyucu arıyorum.Satan yer gördünüz mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil1425

Hocam merhaba ben şuan da u11 kullanmıyorum ama htc 10 kullandım ve u11 de htc 10 daki eksikliklerin tümünü kapatmışlar şuanda alacak olsam kesinlikle u11 alırım eğer v20 2500 ederse u11 3600 hayli hayli eder ama yinede 1 aya kadar tahminimce 3500 seviyesine iner

Htc u11 şuan piyasanın en iyi cihaz~ ama 3600tl de verilmez be abi adam acır ya 2500tl ye lg g6 almaya karar verdim 5 senedir lg kullanan biri olarak lg ye devam edicem bildimden şaşmayayım ben en iyisi bu htc nin fiyati dusmez

• quote:

Orijinalden alıntı: vesselam510

quote:

Htc u11 şuan piyasanın en iyi cihaz~ ama 3600tl de verilmez be abi adam acır ya 2500tl ye lg g6 almaya karar verdim 5 senedir lg kullanan biri olarak lg ye devam edicem bildimden şaşmayayım ben en iyisi bu htc nin fiyati dusmez

5 sene LG kullanmak büyük özveri hocam ; acı eşiğiniz baya yüksekmiş :))

• vesselam510 V kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatının çok yüksek olduğunu biliyorum ama bütün amiral gemisi cihazlarıın fiyatı yüksek tabiki 3600 bir telefon için çok yüksek benim demek istediğim yani 2500 tl yi bir renoya yada tofaşa vereceğine 3500 ye mercedes al yani lg ile htc arasında bana göre hem kalite farkı var hemde htc çok daha stabil bir cihaz ama htc yi kullanan anlar eğer kullanmadıysan tabiki aradaki fark size çok gelir ama yinede bir aya kadar fiyatlar düşer bence

• quote:

Orijinalden alıntı: vesselam510

quote:

3.500-tl bir telefona verilmez adam acır derken 1.000.-tl falan vereceksin zannettim 2.500.-tl duyunca insan acır be hocam,1 sene sonra telefonun 1.000.-tl çünkü,madem bütçen 2.500.-tl paralel ithalat u11 al bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 3 Ağustos 2017; 8:18:29 >

• Bir sorum var, G3 kullandığım son zamanlarda da denk geliyordum, şimdi HTC U 11 ile de denk geliyorum. Telefon konuşmamı sonlandırdığımda çağrı bitiş sesi hem ahizeden hem de hoparlör kısmından geliyor. Bu nasıl bir sorundur ya da sorun mudur? Bu arada pil ömrünü merak edecekler için dün öğlen saatlerinde şarjdan çekmiştim yoğun internet kullanımı download ve telefon konuşması yapıldı 6 saat civarı ekran sürem var %17 de şu anda bence pil gayet yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.