Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Iphone ile Blackberry Bold arasında kararsız kalmışken bir de Htc Touch Hd yi gördüm.Özellikleri çok hoşuma gitti. Yalnız Htc nin telefonla konuşurken ahizeden gelen sesi çok merak ediyorum. Yeteri kadar yüksek ve net mi? Özellikle iphone ve BB ile kıyaslarsanız sevinirim. Bir önceki telefonum SE p910 du ve telefonla konuşurken ahizeden gelen ses çok yüksek ve netti, dolayısıyla bir problem yaşamadım. Sonra Nokia e90 aldım, ancak ses çok boğuk ve az olduğu için onu sattım ve şimdi bu üç telefondan birini almayı düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim.
  • Ben, Htc Touch Hd T8282 yi i-phone ve samsung omnia ile karsilastirdim,her üc telefonuda bizzat test ettim.I-phone navigasyon programlari konusunda bayagi eksik.Htc de igo8 ve tomtom 7 i cok rahat kullanabiliyorsunuz.Extra bir programa gerek olmadan.Samsung omnia ekran büyüklügü konusunda hem i-phone hemde Htc nin gerisinde.Samsung Omnia nin gps i Htc e göre cok zayif ve ekstra ayarlamalarla ugrasmak gerekiyor.Hatta bazen gps sinyali neredeyse hic gelmiyor,tabiki Igo8 ve Tomtom7 programlarinda.Sunu eklemeden gecemiyecegim.Htc i cebinizde tasiyacaksaniz,mutlaka koruycu plastik(silikon koruyucu) öneririm.Plastik silikon koruyucu olmazsa ,htc cok narin bir yapiya sahip ,cok cabuk cizik ve hasarlar olusabilir.Internet konusunda cok rahat, Opera ile normal bir desktop browseri gibi sayfalari cok rahat gezebiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayugur

Arkadaşlar, Iphone ile Blackberry Bold arasında kararsız kalmışken bir de Htc Touch Hd yi gördüm.Özellikleri çok hoşuma gitti. Yalnız Htc nin telefonla konuşurken ahizeden gelen sesi çok merak ediyorum. Yeteri kadar yüksek ve net mi? Özellikle iphone ve BB ile kıyaslarsanız sevinirim. Bir önceki telefonum SE p910 du ve telefonla konuşurken ahizeden gelen ses çok yüksek ve netti, dolayısıyla bir problem yaşamadım. Sonra Nokia e90 aldım, ancak ses çok boğuk ve az olduğu için onu sattım ve şimdi bu üç telefondan birini almayı düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim.

bu sayfadaki herkes sesten ve ahizeden menmun olduklarına emin olabilirsin

• ses ve ahize mükemmel,arayan kisinin sesi yaninizda konusuyormus gibi net desem cok abartmis olmam.
  • Öncelikle herkese merhaba,
  • Öncelikle herkese merhaba,

Müsait olan birileri PM den igo linki atarsa çok sevinirim.
  • Arkadaslar bi IGO8 linkini bize cokmu goruyorsunuzda atmiyorsunuz.
  • sakin ol bilgisayar başında nobet tutmuyoruz :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Kabardey

Arkadaslar bi IGO8 linkini bize cokmu goruyorsunuzda atmiyorsunuz.
  • Merhaba Arkadaşlar,

ben de HTC Touch HD kullanıyorum.Ama forumda da anlatıldığı gibi Divx Altyazılı flimleri izlemek istiyorum ama bir türlü tcpmp altyazı destekli çalıştıramadım.Çalıştıran var ise yardımcı olabilir mi? ya da başka divx altyazılı programlarını nasıl izleyebilirim.
  • Link icin tesekkur ederim. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gti206

sakin ol bilgisayar başında nobet tutmuyoruz :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Kabardey

Arkadaslar bi IGO8 linkini bize cokmu goruyorsunuzda atmiyorsunuz.

Öncelikle bu topiği canlı tutan herkese (Başta gti ve ozi olmak üzere) çok teşekkürler..
    +
    Sy gti206,
    Bi link de ben alabilirmiyim?
  • Selamlar,
    Bugün bende bir htc hd aldım ve çok güzel bir cihaz. Daha önce HP 6828 kullanmışdım onunla mukayese bile edilmez.

Ben de igo 8 için link istiycem mümkünse.
  • İyi akşamlar arkadaşlar,

Bugün edindiğim HTC Touch HD için karar vermemde forumun bu bölümünü takip etmek benim oldukça yararlı oldu. Bunun için, yazdıklarıyla insanlara yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Navigasyon için ben de bir iGo8 linki alabilirsem sevinirim.
  • Arkadaşlar Touch Flo Özelliğini nasıl açık kapatıyoruz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coz

Arkadaşlar Touch Flo Özelliğini nasıl açık kapatıyoruz....

setting/today/item den iptal et..;)
  • Teşekkür ederim, çokda basit bişeymiş.... :)

quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

quote:

Arkadaşlar Touch Flo Özelliğini nasıl açık kapatıyoruz....

setting/today/item den iptal et..;)
  • Arkadaşlar, herkesin ihtiyaç duyabileceğini düşündüğüm program listesi.... ALINTIDIR

quote:

Orjinalden alıntı: hotmav

Arkadaşlar, yeni Htc kullanmaya başlayan arkadaşlar için bazı programları bir yere topladım. Umarım bu programlar istekleri karşılar. Bazıları hatta bir çoğu zaten bu forumda verilmiştir ancak bir yerde olmasını sağlamaya çalıştım. Tekrar verilenler için özür dilerim ama ben bir programı ararken sayfa sayfa dolaşmak zorunda kalmıştım umarım yeni arkadaşlar bu birikim sayesinde çok fazla zorlanmayacaklar...

Program Liste:

-.NET Compact Framework 3.5
    Her cihazda olamsı gereken bir program hatta ilk önce bunu yükleyin çünkü bunsuz bazı programlar çalışmaz.

-Advanced Configuration Tool v.3.3
    İsminden de anlaşılacağı üzere ileri seviyede ayar yapmanızı sağlayan bir program. Bu program sayesinde gizli kalmış ayarlara ulaşabilirsiniz.

-Advanced TAsk MAnager v0.7
    Gelişmiş bir task yöneticisi.

-alireza-blueooth-settingsarm
    Bluetoth ile yapılan dosya transferlerini ve nerlere kayıt yapılmasını istediğinizi belirleyebileceğiniz ve aynı zamanda nekadar verinin transfer edildiğini gösteren program.

-Boinger66(diamond_advanced_config_v_.6)
    Bu program Advanced configuration tool kurulduktan sonra kurulur ve daha ileri düzey ayarlamalara kavuşmanızı sağlar.

-bt music
    Cihazınızda çalan veya kullanmakta olduğunuz programların sesini bluetooth ile kulaklığınıza yönlendirmenizi sağlayan program. Özellikle skype için ideal.

-converterceppc30_arm
    Birimleri birbirine çevirmeye yarayan kolay arayüzlü bir program.

-Core Player v1.2.5
    kısaca bir player.

-diamond Turkce yama
    Bu yama ile diamondun bazı yönleri Türkçe oluyor

-Dont touch me v.3.0
    Cihazın gsensorünü kullanarak cihazı hareket ettirdiğinizde alarm çalıyor. böylece istenmiyen kullanımları engellemiş oluyorsunuz.

-easyexpenses0931
    Harcamlarınızı kontrol altında tutabileceğiniz basit bir program

-HardSPL_OliNex138_Signed
    yeni rom yüklemek için gerekli yazılım.

-explorer extantion
    File explorer a yeni özellikler katarak masaüstü bilgisayarda alıştığınız rahata kavuşmanızı sağlıyor.

-Fring
    birçok chat ve voip kullanan programı tek bir çatı altında toplayan bir program.

-g remote mouse
    Cihazınızı mouse olarak kullanabileceğiniz bir program. exe dosyasını bilgisayarınıza diğerini cihazınıza kurun.

-gyrator
    G Sensoru detaylı kullanmanızı sağlaya program.

-ing change font
    Cihazınızın içerisindeki fontları düzenlemenizi sağlayan program. İsterseniz yeni fontlar ekliyerek cihazınızı tamamen kişiselleştirebilirsiniz.

-Resco.Pocket_Radio.v1.90.Full
    internet radyo programı

-StopWatch_SETUP
    Kronometre programı

-Lokiwiz03
    Cihazınızın sim ve satıcı kilitlerini kırmak için yazılmış bir program.

-Loudtalks
    Bu program sayesinde istediğiniz kişilerle push to talk yapabilirsiniz. Hatta exe dosyasını bilgisayarınıza kurarak bilgisayarınızıda o ağa katabilirsiniz.

-missed call reminder
    kaçırdığınız çağrıları size hatırlatan bir program

-mito team paint
    Stylus ile resim yapmanıza yarayan bir program. Ne işe yarar demeyin en güzel özelliği program sayesinde imzanızı saklıyabilir ve istediğiniz belgenin altına imza koyabilirsiniz. Program bitmap olarak kayıt yapıyor.

-mss converter
    Başka bir birim çevirme programı fakat bu çok detaylı bir program

-noise tracker
    Bulunduğunuz ortamdaki ses desibelini ölçüyor.

-NoniGPSPlotV2.74.EN
    Gps ile gittiğiniz yeri kayıt altına alabilirsiniz. Dağ ve orman yürüyüşlerinde ideal.

-no-stylus warning
    Stylus yerinden çıkar çıkmaz size uyarıda bulunuyor. Eğer stylusunuz sık sık kayboluyorsa bu programı es geçmeyin.

-Ns Birthday setup
    Bu program sayesinde contact listenizde kişlerin doğum günlerini takip edebilirsiniz.

-Ns Contacts-backup
    Bu program sayesinde Contact listenizin resimleri ile birlikte yedeğini alabilirsiniz.

-Opera 9.5
    Opera nın en son versiyonu

-pocket_rar_3.50_TR
    Win rar ın cep versiyonu

-registry editor v0.9
    Kayıt defteri programı. Bence her cihazda olması gereken bir yazılım

-Resco.Keyboard.PRO.v5.10
    Şimdiye kadar kullandığım en güzel klavye programı Türkçe desteğide var.

-Sesli not kayıt programı
    Yazmaya firsatınız yok o halde konuşun o kayıt etsin.

-Setup_VoIP_v0.3
    Voip kurma programı. Bu program herhangi bir voip üyeliğiniz olan yere bağlanmanızı sağlıyor.

-shut down like xp
    Xp deki gibi hızlı kapat beklet veya soft reset özelliği kazandırıyor.

-Skype for mobile
    En kaliteli voip kullanabileceğiniz program aynı zamanda yazılı mesaj desteğide var.

-spb mobile shell2.04
    Touch flo kullanmak istemiyorsanız bu program tam size göre.

-spb screenshot
    Cihazınızdan ekran görüntüsü almanızı sağlıyor.

-sunrise
    Bulunduğunuz yerdeki gün batımı ve doğuşu hakkında bilgi veriyor.

-tf3d config
    Touch flo ayarlarını derinden yapın. İsterseniz mesajlar sekmesi ile contacts sekmesinin yerini bile değiştirebilirsiniz.

-TicTacToe
    eskiden arabaların camlarına buğu yaparak oynadığımız yuvarlak ve çarpı oyunu. Boş vakitlerde çok eğlenceli oluyor.

-Tomtom7
    Bildiğiniz TomTom navigasyon programı. Program size aynı zamanda bir tanede bedava harita yükleme izni veriyor.

-touch flo detacher
    Touch flo ile normal today ekranı arasında hızlı değişim yapmanızı sağlayan program. Böylece her iki ekranıda kullanabiliyorsunuz.

-Touch InCall Screen
    IPhone'un telefonu yüzünüze yaklaştırdığınız zaman ekranını karartarak enerji tasarrufu sağladığı program artık winmobile da da var.

-vista active sync
    Bazı vistalarda active sync kendi yüklenmiyor. O gibi durumlarda buyurun işte size active sync.

-weather data edit
    Touch floda bulunduğunuz yerin hava durumu yokmu? problem değil hemen internetten accuweather a girip bulunduğunuz yerin sayfasına giriyorsunuz, adres satırındaki son yazılı olan harfler sizin bulunduğunuz yerin kodudur. o kodu bu program sayesinde cihaza girerek sizde sabah güneşli diye çıktığınız evinize ıslanarak dönmüyorsunuz.

-Webvideodownloader
    adından da anlaşılacağı üzere webden video indirme programı

Ewt arkadaşlar şimdilik bu kadar ama bitmedi. Yeni programları denedikçe yine buraya ekleme yaparım.
    YENİ EKLENEN PROGRAMLAR BUYRUN ARKADAŞLAR 20/03/2009
    -cleanRAM_v1.0.6
    Bu program sayesinde raminizi her daim temiz tutabilir ve daha hızlı bir cihaza sahip olabilirsiniz.

-gprofile_0.7.5
    G Profile sayesinde telefonunuza bir çok profil seçeneği ekliyebilirsiniz ve profillerde wi-fi ayarından zil seslerine kadar birçok ayar yapma imkanınız var..

-linkcreator10
    İstediğiniz klasöre kısa yol oluşturabilir ve programlar altına istediğiniz bir simge ile koyabilirsiniz.

-webtv_0301
    Cep telefonunuzdan internetten canlı tv seyredebilirsiniz.

-MobiCocktail1.0
    Birazda eğlence olsun. Arkadaşlarınıza parti verin ve onları hazırladığınız kokteyllerle şaşırtın.

-CallFirewall_V_1_4
    İstemediğiniz mesajlara dur diyebilirsiniz veya istemediğiniz çağrıları almazsınız.

-Diamond Tweak 0.5.3_English
    Diamond' ınızın ayarlarını daha fazla kişiselleştirebileceğiniz bir program.

-HandyShopper
    Alışveriş listenizi cebinizde taşıyın.

-HTC_Album_TP2
    Diamond2 nin foto albumu. Bu programdan direk facebooka resim yollayabililiyorsunuz.

-PocketDivX
    Divx player'ın en son sürümü, equalizer özelliğide var.

-RemoteTouch-Gamma1.2
    Bilgisayarınıza cep telefonunuzdan hükmedin.

-BubbleLevel
    Özellikle inşaat veya yapı işleri uğraşanlar için ideal bir program. Telefonun gsensor özelliğini kullanarak bulunan zeminin eğimini hesaplayan bir program.

-xnpocket_xscale(resim edit)
    Bu program sayesinde fotoğraflarınızın boyutunu ayarlayabilirsiniz.

YENİ EKLENEN PROGRAMLAR BUYRUN ARKADAŞLAR 23/03/2009
    -Fm Radyo
    Özellikle Amerikadan gelen Sprite cihazlarda radyo kurulu gelmiyor. O yüzden buraya koymak ihtiyacını hissettim. Bu arada radyo kulaklıksız çalışmıyor. Yani kulaklığınız yoksa boşa yüklemeyin ama yok ben yükleyip kulaklıksız olsada arayüzü görmek istiyorum diyorsanız eğer reg editörden ufak bir ayar gerekiyor. İsteyen olursa o ayarıda buraya yazarım.

Bu programlara http:/ra******re.com/users/UO1XWQ adresinden ulaşabilirsiniz.
    Password(şifre): hotel

• quote:

Arkadaşlar, herkesin ihtiyaç duyabileceğini düşündüğüm program listesi.... ALINTIDIR

quote:

Orjinalden alıntı: hotmav

Arkadaşlar, yeni Htc kullanmaya başlayan arkadaşlar için bazı programları bir yere topladım. Umarım bu programlar istekleri karşılar. Bazıları hatta bir çoğu zaten bu forumda verilmiştir ancak bir yerde olmasını sağlamaya çalıştım. Tekrar verilenler için özür dilerim ama ben bir programı ararken sayfa sayfa dolaşmak zorunda kalmıştım umarım yeni arkadaşlar bu birikim sayesinde çok fazla zorlanmayacaklar...

Program Liste:

-.NET Compact Framework 3.5
    Her cihazda olamsı gereken bir program hatta ilk önce bunu yükleyin çünkü bunsuz bazı programlar çalışmaz.

-Advanced Configuration Tool v.3.3
    İsminden de anlaşılacağı üzere ileri seviyede ayar yapmanızı sağlayan bir program. Bu program sayesinde gizli kalmış ayarlara ulaşabilirsiniz.

-Advanced TAsk MAnager v0.7
    Gelişmiş bir task yöneticisi.

-alireza-blueooth-settingsarm
    Bluetoth ile yapılan dosya transferlerini ve nerlere kayıt yapılmasını istediğinizi belirleyebileceğiniz ve aynı zamanda nekadar verinin transfer edildiğini gösteren program.

-Boinger66(diamond_advanced_config_v_.6)
    Bu program Advanced configuration tool kurulduktan sonra kurulur ve daha ileri düzey ayarlamalara kavuşmanızı sağlar.

-bt music
    Cihazınızda çalan veya kullanmakta olduğunuz programların sesini bluetooth ile kulaklığınıza yönlendirmenizi sağlayan program. Özellikle skype için ideal.

-converterceppc30_arm
    Birimleri birbirine çevirmeye yarayan kolay arayüzlü bir program.

-Core Player v1.2.5
    kısaca bir player.

-diamond Turkce yama
    Bu yama ile diamondun bazı yönleri Türkçe oluyor

-Dont touch me v.3.0
    Cihazın gsensorünü kullanarak cihazı hareket ettirdiğinizde alarm çalıyor. böylece istenmiyen kullanımları engellemiş oluyorsunuz.

-easyexpenses0931
    Harcamlarınızı kontrol altında tutabileceğiniz basit bir program

-HardSPL_OliNex138_Signed
    yeni rom yüklemek için gerekli yazılım.

-explorer extantion
    File explorer a yeni özellikler katarak masaüstü bilgisayarda alıştığınız rahata kavuşmanızı sağlıyor.

-Fring
    birçok chat ve voip kullanan programı tek bir çatı altında toplayan bir program.

-g remote mouse
    Cihazınızı mouse olarak kullanabileceğiniz bir program. exe dosyasını bilgisayarınıza diğerini cihazınıza kurun.

-gyrator
    G Sensoru detaylı kullanmanızı sağlaya program.

-ing change font
    Cihazınızın içerisindeki fontları düzenlemenizi sağlayan program. İsterseniz yeni fontlar ekliyerek cihazınızı tamamen kişiselleştirebilirsiniz.

-Resco.Pocket_Radio.v1.90.Full
    internet radyo programı

-StopWatch_SETUP
    Kronometre programı

-Lokiwiz03
    Cihazınızın sim ve satıcı kilitlerini kırmak için yazılmış bir program.

-Loudtalks
    Bu program sayesinde istediğiniz kişilerle push to talk yapabilirsiniz. Hatta exe dosyasını bilgisayarınıza kurarak bilgisayarınızıda o ağa katabilirsiniz.

-missed call reminder
    kaçırdığınız çağrıları size hatırlatan bir program

-mito team paint
    Stylus ile resim yapmanıza yarayan bir program. Ne işe yarar demeyin en güzel özelliği program sayesinde imzanızı saklıyabilir ve istediğiniz belgenin altına imza koyabilirsiniz. Program bitmap olarak kayıt yapıyor.

-mss converter
    Başka bir birim çevirme programı fakat bu çok detaylı bir program

-noise tracker
    Bulunduğunuz ortamdaki ses desibelini ölçüyor.

-NoniGPSPlotV2.74.EN
    Gps ile gittiğiniz yeri kayıt altına alabilirsiniz. Dağ ve orman yürüyüşlerinde ideal.

-no-stylus warning
    Stylus yerinden çıkar çıkmaz size uyarıda bulunuyor. Eğer stylusunuz sık sık kayboluyorsa bu programı es geçmeyin.

-Ns Birthday setup
    Bu program sayesinde contact listenizde kişlerin doğum günlerini takip edebilirsiniz.

-Ns Contacts-backup
    Bu program sayesinde Contact listenizin resimleri ile birlikte yedeğini alabilirsiniz.

-Opera 9.5
    Opera nın en son versiyonu

-pocket_rar_3.50_TR
    Win rar ın cep versiyonu

-registry editor v0.9
    Kayıt defteri programı. Bence her cihazda olması gereken bir yazılım

-Resco.Keyboard.PRO.v5.10
    Şimdiye kadar kullandığım en güzel klavye programı Türkçe desteğide var.

-Sesli not kayıt programı
    Yazmaya firsatınız yok o halde konuşun o kayıt etsin.

-Setup_VoIP_v0.3
    Voip kurma programı. Bu program herhangi bir voip üyeliğiniz olan yere bağlanmanızı sağlıyor.

-shut down like xp
    Xp deki gibi hızlı kapat beklet veya soft reset özelliği kazandırıyor.

-Skype for mobile
    En kaliteli voip kullanabileceğiniz program aynı zamanda yazılı mesaj desteğide var.

-spb mobile shell2.04
    Touch flo kullanmak istemiyorsanız bu program tam size göre.

-spb screenshot
    Cihazınızdan ekran görüntüsü almanızı sağlıyor.

-sunrise
    Bulunduğunuz yerdeki gün batımı ve doğuşu hakkında bilgi veriyor.

-tf3d config
    Touch flo ayarlarını derinden yapın. İsterseniz mesajlar sekmesi ile contacts sekmesinin yerini bile değiştirebilirsiniz.

-TicTacToe
    eskiden arabaların camlarına buğu yaparak oynadığımız yuvarlak ve çarpı oyunu. Boş vakitlerde çok eğlenceli oluyor.

-Tomtom7
    Bildiğiniz TomTom navigasyon programı. Program size aynı zamanda bir tanede bedava harita yükleme izni veriyor.

-touch flo detacher
    Touch flo ile normal today ekranı arasında hızlı değişim yapmanızı sağlayan program. Böylece her iki ekranıda kullanabiliyorsunuz.

-Touch InCall Screen
    IPhone'un telefonu yüzünüze yaklaştırdığınız zaman ekranını karartarak enerji tasarrufu sağladığı program artık winmobile da da var.

-vista active sync
    Bazı vistalarda active sync kendi yüklenmiyor. O gibi durumlarda buyurun işte size active sync.

-weather data edit
    Touch floda bulunduğunuz yerin hava durumu yokmu? problem değil hemen internetten accuweather a girip bulunduğunuz yerin sayfasına giriyorsunuz, adres satırındaki son yazılı olan harfler sizin bulunduğunuz yerin kodudur. o kodu bu program sayesinde cihaza girerek sizde sabah güneşli diye çıktığınız evinize ıslanarak dönmüyorsunuz.

-Webvideodownloader
    adından da anlaşılacağı üzere webden video indirme programı

Ewt arkadaşlar şimdilik bu kadar ama bitmedi. Yeni programları denedikçe yine buraya ekleme yaparım.
    YENİ EKLENEN PROGRAMLAR BUYRUN ARKADAŞLAR 20/03/2009
    -cleanRAM_v1.0.6
    Bu program sayesinde raminizi her daim temiz tutabilir ve daha hızlı bir cihaza sahip olabilirsiniz.

-gprofile_0.7.5
    G Profile sayesinde telefonunuza bir çok profil seçeneği ekliyebilirsiniz ve profillerde wi-fi ayarından zil seslerine kadar birçok ayar yapma imkanınız var..

-linkcreator10
    İstediğiniz klasöre kısa yol oluşturabilir ve programlar altına istediğiniz bir simge ile koyabilirsiniz.

-webtv_0301
    Cep telefonunuzdan internetten canlı tv seyredebilirsiniz.

-MobiCocktail1.0
    Birazda eğlence olsun. Arkadaşlarınıza parti verin ve onları hazırladığınız kokteyllerle şaşırtın.

-CallFirewall_V_1_4
    İstemediğiniz mesajlara dur diyebilirsiniz veya istemediğiniz çağrıları almazsınız.

-Diamond Tweak 0.5.3_English
    Diamond' ınızın ayarlarını daha fazla kişiselleştirebileceğiniz bir program.

-HandyShopper
    Alışveriş listenizi cebinizde taşıyın.

-HTC_Album_TP2
    Diamond2 nin foto albumu. Bu programdan direk facebooka resim yollayabililiyorsunuz.

-PocketDivX
    Divx player'ın en son sürümü, equalizer özelliğide var.

-RemoteTouch-Gamma1.2
    Bilgisayarınıza cep telefonunuzdan hükmedin.

-BubbleLevel
    Özellikle inşaat veya yapı işleri uğraşanlar için ideal bir program. Telefonun gsensor özelliğini kullanarak bulunan zeminin eğimini hesaplayan bir program.

-xnpocket_xscale(resim edit)
    Bu program sayesinde fotoğraflarınızın boyutunu ayarlayabilirsiniz.

YENİ EKLENEN PROGRAMLAR BUYRUN ARKADAŞLAR 23/03/2009
    -Fm Radyo
    Özellikle Amerikadan gelen Sprite cihazlarda radyo kurulu gelmiyor. O yüzden buraya koymak ihtiyacını hissettim. Bu arada radyo kulaklıksız çalışmıyor. Yani kulaklığınız yoksa boşa yüklemeyin ama yok ben yükleyip kulaklıksız olsada arayüzü görmek istiyorum diyorsanız eğer reg editörden ufak bir ayar gerekiyor. İsteyen olursa o ayarıda buraya yazarım.

Bu programlara http:/ra******re.com/users/UO1XWQ adresinden ulaşabilirsiniz.
    Password(şifre): hotel

Tesekkurler Coz cok guzel bir sunum olmus. Bu arada birsey sormak istiyorum linkteki tomtom hangi ulkelerin haritasini kapsiyor indirdigimiz haliyle. Direkt diamonda kurarsak calisirmi oldugu gibi.

• hd almadan once iphone ve diamond 2 yide cok dusundum ancak şuan bu aleti iyiki aldım diyiyorum ancak gps konusunu tam çözemedim daha bu konuda bilgi verebilecek birisi varmı birde igo8 link pm alabilirmiyim. Bu program nasıl çalışıyor google maps gibi internete baglanarak mı belirliyor yada gps i aktive etme konusunda bilgi verebilecek birisi olursa memnun olurum.
  • arkadaşlar benim hd,de ''WWE_1.14.479.3_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14'' romu yüklüydü ilk aldığımda daha sonra sitede bu yeni çıkan ''NEW official ROM - RUU_BlackStone_1.56.4xx.x_Radio_52.62.25.34_1.13.2 5.24_Ship'' romu görünce hspl yaparak yükledim ama uyumsuzluk nedeniyle bir çok sorunla karşılaştım ve stok spl ye dönerek orjinal romumu geri kurdum fakat ekranda şebeke adının yazdığı yerde bariz bir titreme başladı artı ses açma tuşlarına bastığımda çıkan menüdede bu hissediliyo ayrıca hard reset attığımda ekran kalibrasyonunun yapıldığı bölüme gelebilmek için uzunca beklemek zorunda kalıyorum cihaz elime ilk geçtiğinde hard reset attığımda çoklu dil seçim menüsü geliyordu artık oda gelmiyo bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa minnettar kalırım saygılar
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.