Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce doğubanktaki bir servis ile görüştüm.Cihazım Almanca olduğundan önce İngilizce romun sonra da Türkçe dil paketinin yüklenmesi gerektiğini söyledi.Her ikisi için de ayrı fiyat talep ettiler.Şimdi ben kendim direk olarak indirdiğim Türkçe paketi yüklersem kabul etmeyecek mi acaba.Kafam çok karıştı ya.Soğudum vallaha telefondan.
    Yine siteden bir arkadaş yüklersen cihazın yavaşlar demişti.Almanca kursuna mı gitsem ne yapsam acaba.
  • Beyler az önce doğubanktan haber geldi, cihazın işlemcisi yanmış. Yapacak birşey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yhetish

Beyler az önce doğubanktan haber geldi, cihazın işlemcisi yanmış. Yapacak birşey yok.

Geçmiş olsun, gerçekten üzücü bir durum... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coz -- 28 Ocak 2009; 18:59:49 >
  • Evet gerçekten de üzücü bir durum.Geçmiş olsun demekten başka bir şey diyemiyorum.

Ben de büyük bir ihtimalle hafta sonu doğubanka gidip oradaki serviste cihazımın dilini değiştireceğim.Başka çarem kalmadı kendim beceremedim bir türlü.İçimde şüphe var.Umarım cihaza bir zarar gelmez.
  • Bukelemun kardeş,
    Dutty 1.7 romu hardspl yapıp yükle toplam 15 dakikanızı alır onlarda aynı şeyi yapıp size verecekler en aşağı 80-100 tl nizi alacaklar.Kolay gelsin...
  • Arkadaşlar HD için mükemmel bir video converter Kullanımıda cok BASİT

== !!!!  HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE

DVD Catalyst 3 is the most feature-rich all-in-one application for converting DVD and Video content to almost any portable video player device. Take your favorite movies and TV shows with you, without having to purchase them again through an online store. DVD Catalyst 3 converts Movie DVDs, TV episode DVDs and almost any video file (AVI, DIVX, XVID, MPEG, MKV etc) to a format that can be played on your iPod, iPhone, PocketPC, HandheldPC, Laptop, XBOX, PS3 and more. Unlike similar products, there is no need to install additional software. DVD Catalyst 3 works on Windows 2000,XP,2003 and Vista, and includes all that is needed to work. No compatibility issues or the need to install additional codecs. It includes support for all devices, so there is no need to puchase additional products for a different device.
    Features:
    Unique 1-click interface
    Converts all DVDs and all common video files to a format that can be played on virtually any portable device, including new codec standards and releases as well as DIVX, XVID, AVI, MPEG, MPEG4, TiVo, DVR-MS (SD), TS, FLV, ISO, MDF
    Does not need any additional software for accessing protected DVDs
    Converts to all common video file formats, including AVC, H264, MP4, DIVX, XVID, WMV, 3GP, MPEG
    Complete freedom on quality settings and target size
    Multi-Device queue
    Automatic batching
    Multiple DVD drives, video files, video folders are all automatically queued up for conversion
    Automatic (0 Click) conversion
    Automatic black bar (letterbox) removal

http://rapid share.com/files/184815237/DVD_Catalyst_3_v3.71.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 28 Ocak 2009; 22:42:01 >

• Değerli Müşterimiz,

HTC Touch Hd model cihazı KVK tarafından Türkiye'ye getirilmeyecektir.

Saygılarımızla;

K.V.K. Teknoloji Ürünleri ve Tic A.Ş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraktcm

Değerli Müşterimiz,

Saygılarımızla;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalo -- 29 Ocak 2009; 19:14:38 >
  • Beyler bu windows mobile 7.0 arayüzleri çok başarılı bunlar ınasıl indirip kurucaz yaaa

http://www.pocketpc.gen.tr/windows-mobile-7-tema
  • slm herkese..
    arkadaşlar sizce en iyi hava tahmin programı hangisi.. ben 2 ay için Türkiyeye döndüm.. Tayland da bir problemim yoktu.. bangkok şehrini ekleyebiliyordum.. maalesef Türkiyeye döndükden sonra Marmaris i ekleyemiyorum.. ilçeleri kapsayan bir program varmıdır? yada nasıl Marmarisi ekleyebilirim.. tşk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gonzalo

Beyler bu windows mobile 7.0 arayüzleri çok başarılı bunlar ınasıl indirip kurucaz yaaa

Orada yer alan smartphone teması. Bi ara niyetlenmiştik PocketPC için yapmaya ama sonradan bazı sebeplerden dolayı başlayan bi proje tamamlanmadan iptal edildi. :)
  • quote:

quote:

Değerli Müşterimiz,

Saygılarımızla;

bu attıkları mail, bişi yazmamışım sinirlenip
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihantezman

1420 ytl kayıtsız. Doğu Bank aldım

kutulu eksiksiz içerik..

bazı arkadaşlardan duyduğuma göre mart ayı diyolar (teknosalar vb.

fiyatı yüksek olacağını düşünmüyorum sonuçta rekabet + appledan çok daha kalitesiz (ekran) touch olduğu içinde fiyatınında fazla olacağını düşünmüyorum..

Bazı bölümlerde özellikle kontur düştükten sonra kalan kontur otomatik hücre msjında gelen ekranda ok'a basmak için kaleme şiddetle ihtiyaç duyuyorum..vb...

Rusya satis fiyati iphone dan yuksek...
  • Üstad,

Bekliyoruz sizden Touch HD için bir iki uygulama.

Bizi elalemin forumlarında dolaştırmayın artık ..

quote:

Orjinalden alıntı: hussein_erol

quote:

Beyler bu windows mobile 7.0 arayüzleri çok başarılı bunlar ınasıl indirip kurucaz yaaa

Orada yer alan smartphone teması. Bi ara niyetlenmiştik PocketPC için yapmaya ama sonradan bazı sebeplerden dolayı başlayan bi proje tamamlanmadan iptal edildi. :)

• OK dir ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coz

quote:

Orjinalden alıntı: yhetish

Beyler az önce doğubanktan haber geldi, cihazın işlemcisi yanmış. Yapacak birşey yok.

Geçmiş olsun, gerçekten üzücü bir durum... :(

tahmin ettiğim gibi..aldığın yere yollamalısın..her zaman diyorum officalllll rooommmm.ama zaten gonderemiyecek durumdayım diyorsan yapacak birsey yokk..,eger romdan menmunsanız değiştirmeyin....
    gecmiş olsun cookkk..
  • quote:

quote:

quote:

Değerli Müşterimiz,

Saygılarımızla;

bu attıkları mail, bişi yazmamışım sinirlenip

bu telefonu illada KVK getircek diye birsey yok..Bir kac tane ithalatçi şirket getirebilir..Bu teli size soyleyeyim bence ilk Teknosa getirir ve tabiki bunların tedarikçisi..Adamlar stand yaparken yakaladım bayağı uzun konustuk,keske firma ismi sorsaydıım unuttum..ama adamlar tezgahtar degildi,satıs ve pazarlama sorumlularıydı ve gelecek dedi,hatta bana incelemem için bir tane verdi,bense gerek yok bende zaten var dedim:)konustuk üzerine,ve adamın dedigi "gelecek ocak ortası "dedi..zaten olaya satış politikası olarak bakarsak gelmek zorunda,cunku buyuk ekranlı yani iphone için bir rakip,iphone'nun "i " sinden bile anlamadığı, sadece elin gavuru alıyor demek iyi birsey deyip maaşlarını iphone'a veren bilinçsiz bir topluma sahibiz,HTC de bu pastadan pay almak tabiki ister..cok mu satılır ? tabiki hayir cunku daha zor bir telefon HD,araştırma yapmak ister,biraz daha beyin kurcalamak ister,iphone tembel telefonu kullanımı basit,bayanlar bile kullanıyorsa zaten o telefondan hayır gelmez

• teli türkceye cevirmek için sevislere goturup ,dunyanın parasını veren arkadaşlara şaşıyorum,bu forumları okuyun lutfen verildi nasıl yapılacagı,
    ben hic gerek duymadıgım için pesine dusmedim,cunku verimi azalttığı kesin.GTI arkadas turkceleştirme konusuna değinmişti..zaten bu tele bir sürü para verdik,extra para vermeyelimmm...
    o işe yapanlar bu forumdakilerden daha fazla bilgisi olduğunu hiç sanmiyorum...sadece para almak için dunyanın en zor seyını yaptık havasına girerler..iki dakkalık işi vardır,yarın gel derler cok zor bu işlem derler
    araştırıp biz yapalım onlar değil..sunuda bilin arkadasımızın teli bozuldu işlemcisi yanmış demişler..hocam araştırma yapmıyorlar,sadece guc unıtesine bakıyorlar,orda bir sorun var mı diye,eger yoksa zaten uğraşmıyorlar,direk cvp board yanmışşş...artık gunumuzde tamir olayı bitti,sadce değiştirme donemındeyiz..en ufak bir sorunda bile komple içini değiştiriyorlar..
    ben o yuzden zaten arkadaşın telefonunun board unun değiştirileceğini anlamıştım..herkese bol HD li ve sorunsuz gunler...

• Arkadaşlar izleyeceğiniz filmeleri hangi formatta çeviriyorsunuz.Ben İmtoo Converter kullanıyorum.Çevirme esnasında Dıvx format seçiyorum.Vıdeo sıze 480x800 bit rate otamatik yapıyorum.Diğer ayarlarıda otamatik olarak bırakıyorum.Telefonun hafıza kartına atıyorum.Daha sonra telefon içinde çevirdiğim filmi tıkladığımda Wındows Medıa player açılıyor ve dosya tanımsız diyor.Nerde hata yapıyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bukalemun24

Arkadaşlar izleyeceğiniz filmeleri hangi formatta çeviriyorsunuz.Ben İmtoo Converter kullanıyorum.Çevirme esnasında Dıvx format seçiyorum.Vıdeo sıze 480x800 bit rate otamatik yapıyorum.Diğer ayarlarıda otamatik olarak bırakıyorum.Telefonun hafıza kartına atıyorum.Daha sonra telefon içinde çevirdiğim filmi tıkladığımda Wındows Medıa player açılıyor ve dosya tanımsız diyor.Nerde hata yapıyorum?

şimdi o farmat gostermesinde sorun yaşıyorsan,format değiştir,wmv oalbilir,3gp yada mp4 dene...divx bircok verseiyon yazılımı mevcut cunku,divx v3 icin hazırlanan bir cozucu,divx v6 için hazırlanmıs bir codecle seyredilirken bile renk kayması olabiliyor..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.