Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BİRŞEY SORACAĞIM CİHAZ KASILIYOR MU BU TEMALARLA
  • ben cok beğendiğim lagunadub yukledim (ilk sıradaki) şu an bir problem yok ama yinede bilinen bir gerçek temalar performansı etkiliyor

quote:

Orjinalden alıntı: serdarge

SAOL DOSTUM!!
    BİRŞEY SORACAĞIM CİHAZ KASILIYOR MU BU TEMALARLA
  • merhaba arkadaslar touch hd sahibiyim.1 kaç sorum olacak ingilizcem olmadıgı ıcın cozmem baya zor oluyor ve ılk pda telefonum.
    ilk sorum ters cevırınce sessıze alma ozellıgını nasıl acıyoruz.(benımkı ters de cevırsen taklada attırsan almıyorda:)
    2 cisi rom update etmek için telefonda bir özellik varmı.
    3 cusu full programları nerden buluruz navıgasyon gıbı.
    son olarak girdigim browserlardakı videoları seyredemıyorum.
    sımdıden tesekkurler.
  • selam arkadaşlar...

HD yurtdışından ucuza getirtemiyen arkadaşlar!!!! Dogubank kapılarına koşmayın..Yada yurtdışından gelenlerden kayıtsız HD aldırmayın..

Bugun Teknosada HTC iki yoneticileriyle bir konuşmam oldu..HD ocak sonu satışa koncakmış..Fiyatının ise Touch PRO kadar olacagını söyledi..Daha ucuza olmasının su anki vergilerden dolayı mumkun olmadıgını söyledi..Bana incelemem için HD verdi ama ben zaten sahip olduğum icin gerek kalmadı ben 950 ytl e ingiltereden getirttigimi soyleynce o fiyatta burda HD almanın mumkun olamayacağını soyledi...

Sözüm şu arkadaşlar...1000 dolara burda satılan HD lere sakın yanaşmayın..200 yada 300 lira için GARANTİSİZ ve de KASKO yapılamıyan bir telefonu ALMAYINNN...

Bazi arkadasların isine gelmez buyuk ihtimal bu sozlerim.AMA BEN TÜKETİCİDEN YANAYIMMM...

SAYGILAR...
  • Daha öncede sorulmuştu ama yaklaşık bu fiyata alanların sesi çıkmadı. Bi de sana soralım, bu fiyata nerden aldığını söylesende bizde getirtsek

quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

......ben 950 ytl e ingiltereden getirttigimi soyleynce o fiyatta burda HD almanın mumkun olamayacağını soyledi...

..........

SAYGILAR...
  • londradan LAKESIDE SHOPPING CENTRE da THE CARPHONE WAREHOUSE denen bir magaza..Burda simlocksuz bulunuyor..Ama kalmısmıdır bışınmez..Bu PDA orada bile lux gorunuyor insanlara..
  • diamond TV nin linkini gözden geçirirsen sevinirim.. sanırım problem var..
  • link sağlam ben yinede yedeğini ekledim
    quote:

Orjinalden alıntı: cenkerercan

diamond TV nin linkini gözden geçirirsen sevinirim.. sanırım problem var..
  • Londra`da heryerde CARPHONE WAREHOUSE var.Bi ara bir gidip bakayim kac para olmus.
    quote:

londradan LAKESIDE SHOPPING CENTRE da THE CARPHONE WAREHOUSE denen bir magaza..Burda simlocksuz bulunuyor..Ama kalmısmıdır bışınmez..Bu PDA orada bile lux gorunuyor insanlara..
  • arkadaşlar bu cihaz amerikada daha mı pahalı???
    amazonda 799$ galiba ben amerşkadan getirticem de en uygun nasıl alınır tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: auxlander

merhaba arkadaslar touch hd sahibiyim.1 kaç sorum olacak ingilizcem olmadıgı ıcın cozmem baya zor oluyor ve ılk pda telefonum.
    ilk sorum ters cevırınce sessıze alma ozellıgını nasıl acıyoruz.(benımkı ters de cevırsen taklada attırsan almıyorda:)
    sımdıden tesekkurler.

ilk ilaç burda.bu programı indir ve telefonuna kur.1.call bolumunden 1.4 mute control seceneğini seç..en aşağıda secenek kısmında "enable(def/adv)" secenegini tıkla..
    sonra "ok" de..soft reset e evet de...tamamdır...
    http://rapid*****share.com/files/177974913/HD_Tweak_0.5.4_English.cab
    rom tabiki mumkun..ama bence su anki anki ilk romu gayet performanslı..officak romları takip et..garanti için offical rom lardan şaşma..

navigasyon ise bence tek adres:www.downloaduc.com foruma üye ol..sonra hangisini istersen kur HD ye..igo8.garmin.tomtom7 sırasıyla başarılı..

en son ise java sorunu..setting ayarlarına gir advanced bolumunden javascript enable olmalı..cach size 4000 kb den az olmamalı...

mutlu yıllar bu arada tum forumdaki arkadaşlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 1 Ocak 2009; 2:32:15 >

• Arkadaşlar, Hard-SPL nasıl yapılır, ROM yüklemeden önce illa yapılması gerekiyormu?
  • ozi156 verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.ama ne yazikki benim hd de java ıcın oyle bır ayar yok hatta java yok her yerıne gırdım cıktım bulamadım sanırım yuklemem gerek amawww.java.com da winmobile için bulamadım.genede ilgin için teşekkürler.
  • aynen rom yükler gibi yapıyorsun evet bir kez lik illa gerekiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Coz

Arkadaşlar, Hard-SPL nasıl yapılır, ROM yüklemeden önce illa yapılması gerekiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 1 Ocak 2009; 20:08:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gti206

aynen rom yükler gibi yapıyorsun evet bir kez lik illa gerekiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Coz

Arkadaşlar, Hard-SPL nasıl yapılır, ROM yüklemeden önce illa yapılması gerekiyormu?

yukarıdaki linkten Hard SPL dosyasını çektim fakat içnde on tane dosya var hangisi çalıştırmam gerekiyor... Birde stock ROM indirdim O2 ya ait benim cihazım O2 ROM lu daha sonra servise giderken tekrar O2 nun ROM unu yüklerim diye fakat klasörün içindeki dosyalar raw uzantılı nasıl yüklendiği hakkında bilgin varmı? Son olarak senin linkini verdiğin ROM offical mi ?
  • video sitelerinden video oynatmayı başaran var mı arkadaşlar..
    operada bahsettiginiz tikleri de koyduk ancak calıstıramadık.. hatta java for pocket pc yi de yükledik takıla takıla caslıyo videolar ya dahiç gorunmuyor..

bu işi nasıl cozeriz..
  • valla ben daha you tube u yenı cozdum orda videoları oynatabılıyorum ama browserdan gırdıgım zaman oynatamıyorum.javayıda buldum ama banamısın demedı.bırde su tweak programını kuramadım.setup dosyasına tıkladıgım zaman browsera baglanıyor ve oyle kalıyor touch hd kullanan bı arkadas bı yardım etsın ya.
  • quote:

ozi156 verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.ama ne yazikki benim hd de java ıcın oyle bır ayar yok hatta java yok her yerıne gırdım cıktım bulamadım sanırım yuklemem gerek amawww.java.com da winmobile için bulamadım.genede ilgin için teşekkürler.

bazi rom larda java olmaya biliyor..
    http://rapid*****share.com/files/174422984/Java_Development_on_PDAs_-_Building_Applications_for_PocketPC_and_Palm_Devices.rar

öncelikle bunu kur..ama bunun olması browser da goruntuleri izleyecegin anlamına gelmez..simdi onu araştırıyorum..sen bunu once

• quote:

Orjinalden alıntı: gti206

bu hd tweak hakkında türkçe bir açıklama varmı ?
    hangi ayar neyi açar neyi kapatır gibi

quote:

quote:

merhaba arkadaslar touch hd sahibiyim.1 kaç sorum olacak ingilizcem olmadıgı ıcın cozmem baya zor oluyor ve ılk pda telefonum.
    sımdıden tesekkurler.

ilk ilaç burda.bu programı indir ve telefonuna kur.1.call bolumunden 1.4 mute control seceneğini seç..en aşağıda secenek kısmında "enable(def/adv)" secenegini tıkla..
    sonra "ok" de..soft reset e evet de...tamamdır...
    http://rapid*****share.com/files/177974913/HD_Tweak_0.5.4_English.cab
    rom tabiki mumkun..ama bence su anki anki ilk romu gayet performanslı..officak romları takip et..garanti için offical rom lardan şaşma..

navigasyon ise bence tek adres:www.downloaduc.com foruma üye ol..sonra hangisini istersen kur HD ye..igo8.garmin.tomtom7 sırasıyla başarılı..

en son ise java sorunu..setting ayarlarına gir advanced bolumunden javascript enable olmalı..cach size 4000 kb den az olmamalı...

mutlu yıllar bu arada tum forumdaki arkadaşlara..

türkçe açıklma yok..ama basit ve kolay bir ingilizceyle anlatılmış..

ekran duyarlılıgı,arama ayarları,mesaj ayarlari,bağlanti ayarları gibi bircok ozelligi değiştirebiliorsunuz..

aslinda advanced configuration tool var ama HD için cıkmadı daha(diamond ve pro icin)..ama onunla bile bir cok ayar yapabiliyorsunuz..
    bunlar için öncelikle NET compact framework 3.5 i kurmanız lazım pda ya..
    http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-advanced-configuration-tool.html

• açamadığın site neresi bende youtube falan sorunsuz çalışıyo ???
    quote:

Orjinalden alıntı: cenkerercan

video sitelerinden video oynatmayı başaran var mı arkadaşlar..
    operada bahsettiginiz tikleri de koyduk ancak calıstıramadık.. hatta java for pocket pc yi de yükledik takıla takıla caslıyo videolar ya dahiç gorunmuyor..

bu işi nasıl cozeriz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.